Widok

Wesele w namiocie

Wesele Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, mam pytanie: czy któraś z Was była kiedyś na weselu w namiocie albo sama takie miała? My jesteśmy na etapie szukania sali i widziałam, że niektóre miejsca np: filharmonia, grand hotel, pałac w leźnie, dwór oliwski oferują wesela w namiocie, ale nie wiem czy brać taka opcję pod uwagę? Jak oceniacie takie wesela?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wesele w namiocie jest spoko. Możesz się na takie decydować, byle nie zimą.
Roksana miała

http://forum.trojmiasto.pl/Nasz-wyjatkowy-piatek-20-08-2010-relacja-roksana-s-t183738,1,11.html

podpytaj
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
Graliśmy w lipcu i sierpniu na takich weselach w Grandzie i w Leźnie.Wszystko zależy od pogody.Jeśli będzie chłodna noc to może być problem ze skraplaniem się pary wodnej.W jednym przypadku musieliśmy się przenieść ze sprzętem muzycznym do lokalu.Nad morzem trzeba liczyć się z silnym wiatrem.
Obsługiwałem wesele w namiocie w Leźnie. Ogólnie ciekawe rozwiązanie, zwłaszcza gdy jest ładna pogoda. Generalnie ma to ten plus, że goście mogą łatwo wyjść na zewnątrz na świeże powietrze. Czy ma to jeszcze jakieś plusy? Hmm.. nie wiem.

http://zespoly-muzyczne.info.pl
Ja miałam wesele w namiocie, a w zasadzie tylko tańce. Dzięki temu że stoły były pod wiatą, a tańce kawałek dalej, można było zarówno swobodnie tańczyć jak i rozmawiać, co ważne jest w przypadku starszych gości. Na naszym weselu było gorąco (tegoroczny 27 sierpnia) więc podniosłyśmy z koleżankami ścianki namiotu. Koło północy był przelotny deszcz, ale w żaden sposób nie zaszkodziło to gościom.
ZDECYDOWANIE POLECAM rozwiązanie z namiotem, chociaż na pewno uzależnione jest to od miejsca w którym zamierzacie go postawić.
Dziękuję za Wasze opinie. Sprawę przemyślimy, wesele planujemy na sierpień, ale wiadomo jakie u nas jest lato. Może być upał, może padać... pewności co do pogody to nigdy nie ma :/
tak , miałam wesele w namiocie, tak jak pisała AgaM ;)
było superancko :) mielismy tez wesele w sierpniu i była boska pogoda, nie za ciepło nie za zimno .. w sam raz ;))) polecam takie rozwiązania są 'inne' i cudowne :)
może pani wynajac sobie super namiot profesjonalny niech pani wejdzie na strone zespół romeoijulia fajny zespół i ma zakladke partnerzy itp. tam jest link do tej firmy

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry