Widok

Nasz wyjątkowy piątek – 20.08.2010 relacja roksana.s

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny tak naprawdę nie wiem od czego zacząć.. :)tyle tego dnia się działo , że szok.. :) Na wstępie jak zresztą prawie wszystkie forumki robią, chcę podziękować właśnie WAM – za bardzo dużo rad, opini – dziękuję … :***

Dzień przed 19.08.2010 było tyle do roboty ze szok.. za samymi świeczkami do dekoracji jechałam aż do Kościerzyny tylko tam je zdołałam zamówić nigdzie indziej nie było.. Do nocy tj. około 24 siedziałam w Łapinie mówiłam o dekoracji co jak ma wyglądać, ostateczne ustawianie gości, przywożenie kwiatów, owoców, napoi , wódki .. No i w końcu pojechaliśmy do domu i do wyrka.. :)

20.08.2010 dla nas zaczął się dość szybko bo chyba już o 7 rano .. najpierw była spowiedź poranna, następnie pojechaliśmy do mojego taty na cmentarz, po kwiaty do kwiciarni , a potem do fryzjera a obok mój Dziubek miał strzyżenie  Następnie mój jeszcze wtedy narzeczony pojechał odebrać od Salonu Grażyna z Żabianki bolerko które wypożyczyłam , a oczywiście w natłoku spraw zapomniałam odebrać je z salonu :) Już po fryzjerze pojechaliśmy do domku, ja zaczełam pakować wódki na bramy oraz cukiereczki..
Przyszła Ania ( larte ) i zaczęliśmy mnie malować .. następnie zjawił się Radek (fotogrupa.pl), później video-tom . Na szczęście rozładowali trochę atmosferę..
Ogólnie strasznie byłam zdenerwowana…
W trakcie malowania , dzwoni do mnie Gosia z diamond-decor.pl że ksiądz nie chce otworzyć jej kościoła do dekoracji , bo idzie sobie NA ROWER!!! Kumacie, na rower??? Szok , jakby tego mało było.. po malowaniu poszłam zobaczyć te bolerko, które mój Rafał mi przywiózł okazało się ze to nie jest to bolerko!!!!! I na dodatek z 5 rozmiarów za małe!!!!!!!! Po prostu masakra.. szybko dzwoniłam do salonu i przedstawiłam jasno sytuacje, że mam za 3 godziny ślub i nie mam bolerka za które zapłaciłam i nie ma kto jechać po nowe, ani nie będzie nikt ryzykował że w korku stanie i nie zdąrzy na ślub.. Dobrze , że wyszło tak a nie inaczej, że te bolerko właściwe się jednak znalazło u mnie w domu, bo syn Pani Grażyny sam mi je przywiózł .
Następnie było malowanie mojej mamy, później teściowej.. Ubieranko i błogosławieństwo.. no ile płaczu było … ehh.. ale jakoś przeżyliśmy . Zobaczyliśmy przez okno, że jest już nasz piękny cudowny HUMMER H2 :D
Podjechaliśmy pod kościół jak zobaczyliśmy tyle ludzi.. aż cieplutko się zrobiło na serduszku.. :) wysiedliśmy z naszego auta i udaliśmy się do wejścia..
Pomijając fakt, że autokar miał być 15 minut przed mszą by wszyscy goście którzy zostają na noc mieli swoje torby schować do niego – i oczywiście tego autobusu na czas nie było i z tyłu stały torby gości jakby wszyscy wyjeżdżali na pielgrzymkę:D
Ogólnie stojąc już z tyłu kościoła – czekając już na księdza wszelkie nerwy puściły , umalowana, uczesana, ubrana, mój narzeczony ubrany, uśmiechnięty zadowolony było już ok. Teraz byliśmy tylko sami dla siebie , trzymając się za rękę szliśmy do ołtarza..
W ogole nie pamiętałam jak kościół był udekorowany – dopiero na filmie zauważyłam jak wyglądała dekoracja ale była piękna!! Tylko troche krzesła nie tak wyglądały i były za blisko klęcznika moja suknia z kołem nie chciała się zmieścić.. :) ale to pikuś – dopiero teraz o tym tak rozmyślam bo w dzień ślubu wszystko było idealnie.. :)
Kruk – Duo jak zaśpiewało .. o jaaaaaaa.. :) bomba , ciarki na plecach.. uśmiech od ucha do ucha na mojej i Rafała twarzy.. o takie coś nam chodziło i ten nastrój…. Ahh :)
Msza była pięknie poprowadzona przez księdza ( dodam tylko, że to nowy ksiądz w naszej parafii – był dopiero miesiąc u nas wikariuszem jak prowadził nam msze- a tak mi się podobało , było pięknie ) . Przysięga .. mi się trochę złamał głos przyznam się.. jest to tak podniosła chwila, że nerwy dają we znaki .. Mój Rafał składając przysięgę patrzył na księdza :> ( chociaż mówiłam mu , że ma na mnie patrzeć.. :P ) Pod szatą drapałam go w rękę by spojrzał na mnie – no nie dało rady:) Później mówił mi , że jakby się spojrzał to albo by wył jak bóbr albo by się smiał.. :) No więc może i dobrze ze księdzu składał przysięgę .. :)
Wychodząc z kościoła piękne i cudowne tuby z serduszkami wystrzeliły.. :) naprawde fajna rzecz i polecam – bo efekt jest znakomity.. :) Życzenia, życzenia, buziaki, cmoki, całuski..
Parę fotek przy HUMMERZE , szampan :) i droga do Łapina – tak jak myślałam sporo korków więc się przedłużyło.. :) Dojechaliśmy w końcu .Wysiadając z auta przywiał nas Maciek Józefowicz ( ja oczywiście dzień wcześniej miałam wysłać piosenkę na pierwszy taniec – ale oczywiście zapomniałam ) powiedziałam mu, że coś puścił wolnego, krótkiego .. :) Przywitanie chlebem i solą , obiadek, i pierwszy taniec.. :) no i nasz super DJ zapowiedział nas i powiedział ŻE PARA MŁODA PÓŁ ROKU WYBIERAŁA PIOSENKĘ :D
Hehe :) tańce tańce tańce.. :) Dekoracja namiotu była idealna, taka jaką sobie wymarzyłam , wszystko pieknie cudownie jak na zamówienie.. :)
Następnie Fajerwerki .. :) Były piękne cudowne, i nie żałuje ani złotówki wydanej na nie :) Goście zachwyceni.. :) nawet były komentarze, że ładniejsze niż na Jarmarku;) heh
Potem tort na pomoście.. No właśnie tort… :/ sam w sobie dobry.. ale jego wygląd.. ;/ maaaaasakra. Ogólnie wyglądał tak jak chciałam, ale oczywiście stelaż nie był taki jak powinien być.. Tort się zapadał , opadał na jedną stronę.. :/ Ale Shrek i Fiona rewelacja – trzeba przyznać .. :) też furorę zrobili.. :) szkoda, że jeszcze zdjęć nie mam.. :P
Potem znów tańce tańce tańce.. :) i Koniec.. :) szybko minęło.. :) ja chce jeszcze raaaaaaaaz!!

Ok. to teraz po kolei kogo polecam.. :

Suknia – Sincerity 4504 salon LadyM w Starogardzie – wszystko na czas , suknia piękna – ale jakiegoś szału nie ma co do obsługi klienta.
Winietki, Podziękowania dla świadków, chrzestnych – DORI nasza wspaniała DORI – nawet na ostatni moment musiałam domówić parę winietek i w tri mi ga miałam zrobione i już w domku :) POLECAM!
ALLEGRO - Normalnie dziękuje światu, że jest takie coś jak ALLEGRO wszystki rzeczy do dekoracji są z allegro – Jezu jak to oszczędza czas.. :)DZIĘKUJEMY!! :D

Fotogrupa.pl – Radek fajna instytucja.. :) rewelacyjny facet, super zdjęcia na razie mam tylko parę ;) czekamy Radku na resztę!! :D polecam!

Video-tom – odebraliśmy już film.. :) bardzo fajny, polecam polecam!!

Dj Maciek Józefowicz – dla wszystkich co się zastanawiają czy go brać to tak!! :) Fajny facet.. :) POLECAM!!

Diamond-decor.pl – polecam Panią Gosie.. :) fajna dziewczyna i naprawdę nie za drogo , a profesjonalnie :)

Larte – polecam, polecam, Ania jest naprawde profesjonalistką :)

Vipsstars – HummerH2 , Pan bardzo sympatyczny, miły zjawil się na czas, wszystko punktualnie.. :)

BlackDiamond – kolczyki i bransoletka – dość dużo zapłaciłam ale się opłacało – pięknie i cudownie zrobiona biżuteria ;)

WulkanFajerwerki – polecam!!!!!!! Pokaz rewelacyjny :)

Salon Alernative – Początkowo miał mnie czesać Piotr i szkoda, że mnie nie czesał , Ania też mnie ładnie uczesała ale nie tak cudownie jak na próbnej Piotr.. :) Fryzurka trochę mi się rozwaliła i kwiatek jeden wypadł.. z włosów.. – ogolnie jestem zadowolona

Kwiaciarnia Mildan na Morenie – polecam , kwiaty ładne :)

Agatadekoracje.pl – niezbyt zadowolona z zachowania związanego z balonem , którego u nich kupiłam za 100 zł ( zwykle kosztuje 30 zł ale nie nadmuchany ) ja zamówiłam cały nadmuchany balon plus dojazd( 70zł ) do łapina czyli 170 zł za balon, który obsługa namiotu sama musiała go sobie dopompować . Jakbym wiedziała, że tak będzie po prostu bym kupiła za 30 zł taki na allegro i sama bym nadmuchała.. :/ - jeden z dwóch nie wypałów ;/

Cukiernia Jarzębińscy – wygląd tortu masakra!!! Chociaż tort pyszny.. Pół na pół polecam – kolejny nie wypał.. ;/

Tranz-Nez - autkar polecam :) mimo tego nie przyjechania na czas.. :)

Kruk-Duo rewelacja!!! Polecam polecam!! :)

ROMA ŁAPINO - Słuchajcie rewelacja. Pani Kierownik może wydawać na początku za osobę ‘oschłą, zimną’ – Pani Kierownik naprawde rewelacja, tak jak chciałam wszystko było, skora do moich zmian i wymysłów. Obsługa kelnerska.. :)rewelka, Agata , jej siostra i inne dziewczyny rewelacja nie pamiętam imion ( wybaczcie) fajne normalne dziewczyny:) Dekoracja namiotu była bajeczna..:) Wszystko mi się podobało :) było cudownie , jedzenia dużo , wszystko smaczne.. :)

No i parę zdjęc i filmik..

Fajerwerki przy torcie..

http://www.youtube.com/user/fajerwerkiwulkan#p/a/f/0/i9CN2HuxXxc

Fajerwerki

http://www.youtube.com/user/fajerwerkiwulkan#p/a/f/2/GiiWH6EvWDM

image

[http://img808.imageshack.us/img808/6270/pict0009g.jpg

image
image
image
image
image
image
image
image

P.S. Mam najlepszego męża na świecie.. :) Kocham Cię dziubek :****

jeszcze raz dziękuje forumki :) i obiecuje więcej zdjęc.. :)
i przepraszam za błędy :)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
image
image
Gratulacje ! :)

Szczesliwej Wspólnej Drogi przez życie :)
jak zwykle coś z***ie :P

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gratulacje :) Pięknie wyglądaliście - rewelacyjnie dobrana sukienka i fajnie dbranye dodatki :)
image
Tanie Srebro : Sopot MICKIEWICZA 25A czynne w pon.8-18, w tygodniu 7-16 w sob. 7-13
Gratulacje i wszystkiego najlepszego na wspólnej drodze :)
image

http://forum.trojmiasto.pl/Ill-love-you-till-I-die-relacja-paquerette-18-06-2011-t248517,1,11.html
Fajna wesoła relacja :)

Mój Przemek też się patrzył wszędzie tylko nie na mnie w kościele na przysiedze :) czułabym, że mogło by się źle skończyć i ze mna :P ale daliśmy rade :)

Jeszcze raz gratuklacje :D

Fura wypasiona :)
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
Gratulacje!!!
[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]

http://forum.trojmiasto.pl/Szkoda-ze-ten-dzien-tak-szybko-minal-t171212,1,11.html
Roksana, super zdjęcia wyglądaliście super ! Gratulacje i dzięki za tak obszerną relację;)
image
nareszcie relacja :) przede wszystkim jeszcze raz wielkie gratulacje!!!! fotki super, wogole wszystko pieknie :)* no i relacja taka zgrabna i poukladana :)
dzięki :)

aa.. i paznokcie robione przez - paznokciemoniki.dzs.pl - gorąco polecam!!!

Ps. szkoda, ze nie mozna edytować postów :(
image
wszystkiego dobrego :)
image

image
Najlepszego Roksanko:-* Czekałam na Twoja relację...
Dlatego jeszcze tutaj zaglaam :-)
BuziakI;-) teraz to tylko dzidziuś;-)
POzdrawiam
image
image
Kochana moje ogromne gratulacje :*:* fioletowe wesela są zawsze udane ;) super relacja!
image
http://forum.trojmiasto.pl/Moim-szczesciem-chce-nakarmic-calutki-swiat-04-09-2010-czyli-fioletowe-wesele-nilli-t181137,1,11.html?hl=nilla#hl
oj tak dodatki są dobrane idealnie :)
w końcu jesteśmy do tego stworzone :)

wyglądaliście superancko :)
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
roksana.s hehe moj mąż tez nie patrzył na mnie podczas przysięgi i drapałam go pod tą stułą w ręke a on nic :) strasznie się denerwował i był przęjęty bo pewnie też by łezka poleciała a chciał być twardy

jeszcze raz najlepszego kochana :***
image
Gratulacje!!!
Wszystkiego Najlepszego :)
Jeszcze raz się powtórzę: SZCZĘŚCIA MOI DRODZY!!!!!!!!!!!!
Dużo miłości!! :D
image image

no w końcu się doczekałyśmy:)

jeszcze raz dużo miłości, szczęścia i cierpliwości...no i oczywiście szybkiego wprowadzenia sie do wymarzonego mieszkanka:)
Gratulacje:) wszystkiego dobrego:)
imageimage
gratulacje ;)
image
Jeszcze raz GRATULUJĘ
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Gratuluję:)
A ile dałaś za film z videotom? :)
image image
miliani dokaldnie za rok masz ślub.. :P jak coś to napisz maila :) amishu@o2.pl to Ci odpowiem :) na forum nie pisze o cenach :)
image
prawdziwy szrek z fiona
i tak samo się kochamy :)))
image
Wiem:) Nie mogę się doczekać już;) My rozmawialiśmy już z innym kamerzystą ale niestety dzisiaj rano dzwonił że już mają termin zajęty :/ I zaczynałam szukać kogoś innego mniej więcej w tej samej cenie dlatego pytałam:) Ale właśnie jak pisałam do Ciebie maila z pytaniem to zadzwonił telefon i tamten się odezwał że znalazł dla nas jakiegoś swojego kolegę :) Także już nie potrzebuję tej informacji ale dziękuję za chęć pomocy:)
image image
Gratulacje :)) Przepięknie wyglądaliscie :)))

a to kościół katarzyny szwedzkiej ? w tym samym my będziemy ślubować :))
image
Almusia tak! ;)
a skad jestes? :)
image
Gratulacje dla Was, pięknie wyglądaliście :) Zazdroszczę fajerwerków, bo na prawdę robią wrażenie na tym filmiku.
image
roksana pięknie wyglądaliście i fajna wesoła relacja:) już nie ma co się stresować tym co nie wyszło, najważniejsze jest że jesteście razem, pozdrawiam i gratulacje!!!
Graaaatulacje;))))) wyglądaliście uroczo
image
duzo miłosci i samych szczęśliwych dni!
image
Wszystkiego dobrego Roksana :) Widzisz, mimo stresu wszystko pięknie się udało :)
"L'Arte" wizaż i stylizacja
www.larte.pl.tl

image
Roksana no nareszcie twoje relacje super gratulacje
image

http://forum.trojmiasto.pl/Slub-za-granica-zrob-to-sam-t119228,1,11.html
http://forum.trojmiasto.pl/second-wedding-relacje-malga-02-10-2010-t191555,1,11.
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:)
Bardzo dziękuję za skorzystanie z mojej oferty i cieszę się że wszystko się podobało ( jeśli chodzi o ustawienie krzeseł przed ołtarzem to tak już były ustawione więc nie chcieliśmy nic zmieniać ponieważ w każdym kościele robią to inaczej ale dziękuję za uwagę )
Najwspanialszą nagrodą za moją pracę jest zadowolenie klienta:))
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
Gosia
http://www.diamond-decor.pl
oooo :) nowe fotki widzę :D

wszystkiego dobrego :*
dużo szczęścia Wam życzę :)
image
Roksana ja jestem z wrzeszcza, ale na trójkącie mam całą familię, mój św.p dziadek pomagał budować ten kościół :)
image
cudnie wyglądaliście:))) dużo dużo dużo szczęścia:)))
image
image
dziękuje Wam kochane... :))

:*
image
Gratulacje!!!
image
gratulacje :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
"Miłość jedyna jest, Miłość nie zna końca, Miłość cierpliwa jest, zawsze ufająca. Wszystko potrafi znieść, Wszystko oddać umie,
Życiu nadaje sens, Każdego zrozumie..."

wszystkiego naj!!!!

piękna opowieść tego wyjątkowego dnia...
fotki super!!!!

a co do tortu- ostrzegałam ;)

w mojej opowieści,którą napisze jak dost.zdj.też polecę fajerwerki..:) w sumie mieliśmy je poniekąd dzięki Tobie, hi hi :)
image
Gratuluję Roksana :) Karolinka26 - a FUJ , to obrzydliwe co robisz reklamując się w ten sposób - na pewno nie skorzystam z twoich usług, podobnie zresztą jak u Dori
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
wszystkiego najlepszego kochana !!!! :)
image

jeszcze raz gratuluje i duzo szczescia!! pieknie bylo!! :)
image
GRATULUJE!!!
Jestem zauroczona kolczykami :) W związku z tym mam pytanie: ile jest wiekości kuleczek w tych kolczykach i ile jest wszystkich kuleczek? Może uda mi się samej coś podobnego wyczarować...
image

tutaj masz zdjęcie ich z bliska..

szczerze mowiac nie wiem jakie to są wielkości.. :/ jak bede miec chwile to moge sprobowac je policzyć.. :)
image
Dziękuję ślicznie:) Jak byś mogła policzyć to będę wdzęczna... nie chciałabym, żeby było ich więcej bo będą bardzo ciężkie. A co do wielkości to wydaje mi się że jest 4 lub 5 różnych...
Po prostu CUDO :)
maritka zależy z jakich kamyczków zrobisz.. ja mialam takie kupione na allegro i o wiele krótsze i była masakra ciężkie jak nie wiem, a te .. :) długie piękne i leciutkie :)
image
Uuuuuu... :( troszkę mnie zasmuciłaś... na allegro znalazłam kamyczki, które wyglądają jak te i nie pomyślałam, że mogą być cięższe... Nie wiem - może zaryzykuję. Jak dla mnie kolczyki są troszke za drogie ale nie widziałam jeszcze piękniejszych.
no ja akurat ich nie chce sprzedać.. ale np. Stinusia wiem ze miala takie i jeszcze jedna dziewczyna z forum na swoim slubie.. moze beda chcialy sprzedać..
ale są jeszcze krótsze od tej samej Pani co kupowalam za 94 zł chyba :)
image
Najlepszego :)
maritiki@op.pl
gratuluje raz jeszcze:)
image
image
Roksana jeszcze raz serdeczne gratulacje!!!! Dużo szczęścia i miłości Wam życze!!!
Dawno już tu nie zaglądałam ale po Twoim ślubie z 2 tyg wchodziłam na weselnik bo czekalam na Twoją relacje hehe, wkońcu sie doczekałam :) Super relacja!!! Ciesze się że wszystko (prawie) wszyszło ok :) Buziaki i mam nadzieje dozobaczenia :)
Nie wiem jak to sie stalo ze przeoczylam Roksano Twoja relacje...
Jeszcze raz najlepszego!!!!!
Super napisana relacja;-)
image

Aga nie jesteś ostatnia, bo ja dopiero dziś czytam relację ;) Roksana gratulacje i duuuużo szczęścia. super te fotki na stadionie. Mój mąż, zapalony kibic, bardzo by się sfrustrował jakby je zobaczył. Bo my na to nie wpadlismy :)
hehe kunegunda dobrze Cię widziec.. :) dzięki wielkie :)
image
image
image
image
image
image
image
image

parę fotek od fotografa:)
image
pieknie i gratuluję!:)
Gratuluję, pięknie wyglądałaś:) Też będe miała Kruk Duo, juz nie mogę się doczekać.
Gratuluję serdecznie:)
śliczna para i śliczne zdjęcia:)
naprawdę przystojny ten Twój mąż, Roksano:)))
Gratulacje i szczęścia na nowej drodze życia !!!
image
rewelacja! :*
image
http://forum.trojmiasto.pl/Moim-szczesciem-chce-nakarmic-calutki-swiat-04-09-2010-czyli-fioletowe-wesele-nilli-t181137,1,11.html?hl=nilla#hl
Sesja zdjęciowa z pomysłem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
image
image
Nawet chwile przed ceremonią z telefonem :P

fryzurka:)
image

dekoracja :)

image
image
image
i już minął.. rok... ehh :P
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
JKA TEN CZAS SZYBKO LECI :) MOZE PRZYDAL BY SIE POKAZ NA 1 ROCZNICE SLUBU HEHE :)OBY KOLEJNE LATA BYLY JESZCZE LEPSZE
na peirwszą już za późno.. :) ale może na jakąś kolejną ;) dziękujemy :)
image
Roksi:) Fajna dekoracjal)
image
image
Mam pytanie?
Jak wyglada cenowo organizacja takiego wesela w namiocie?
nic więcej się nie płaci za wesele w namiocie, to jest tak jakbys robiła normalnie na sali. Musisz zadzwonić do Łapina ROMA i się podpytac jak to teraz wygląda cenowo :) płacisz tylko za menu :) i dekoracje
ale ten czas leci... :)
image
bawełniane gratulacje:)
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
gratulki wygladaliście pięknie a shrek i fiona wypas totalny też taki chce :D
sto lat młodej parze :D

gorzko, gorzko :D
image

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry