Widok
Tańczy się w sieni.
Zespół nie ma kontaktu optycznego z salą; ciężko się prowadzi imprezę.
Porcje wykwintne, tzn... smaczne i małe.
Ocena od zespołu jak zwykle potwierdza tezę: im artystycznej, tym mniej fajnie (czytaj: mniej luzu, mniej możliwości, mniej jedzenia, mniej niezapomnianych wrażeń).
Ale sprawiedliwie dodam: otoczenie unikalne. Król Sobieski Jegomość tam z Marysieńką bywał - znaczy... to już coś.
Mulder.
PS - Marysieńka to była gupia sekutnica i kokietka; francuzica i w ogóle trzymała z interesem Francji a nie naszych chłopaków. J3S OK, ale żona nie-e.
Zespół nie ma kontaktu optycznego z salą; ciężko się prowadzi imprezę.
Porcje wykwintne, tzn... smaczne i małe.
Ocena od zespołu jak zwykle potwierdza tezę: im artystycznej, tym mniej fajnie (czytaj: mniej luzu, mniej możliwości, mniej jedzenia, mniej niezapomnianych wrażeń).
Ale sprawiedliwie dodam: otoczenie unikalne. Król Sobieski Jegomość tam z Marysieńką bywał - znaczy... to już coś.
Mulder.
PS - Marysieńka to była gupia sekutnica i kokietka; francuzica i w ogóle trzymała z interesem Francji a nie naszych chłopaków. J3S OK, ale żona nie-e.
Miłam to szczęście, że mój chłopak własnie w tym zameczku poprosił mnie o rękę. Zamek jest cudowny, właściciel dba o detale, co jest bardzo ważne. Byliśmy tam w weekend w lipcu, akurat odbywało się tam wesele. rzeczywiascie tanczy sie w hollu zamku, co dla mnie jest minusem, jesli akurat sa tam inni goście hotelowi. Ceny tez są dość zaporowe... jesli chodzi o jedzonko, to nie mam pojęcie- jadłam tam tylko sniadanko i jakies desery - takie sobie. Reasumujac- miejsce bardzo urokliwe, z klimatem, ale ja nie zdecydowałabym sie na wesele tam, głównie dlatego, że za taką cenę chciałabym miec porządną salę do tanca, a nie - niezbyt duzy holl...
Dla Pary Młodej polecam Apartament Królewski- bajka! z własnym tarasem na wiezy :-))))) było super- az sie łezka w oku kreci...
Dla Pary Młodej polecam Apartament Królewski- bajka! z własnym tarasem na wiezy :-))))) było super- az sie łezka w oku kreci...