Widok
Najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich forumowiczów, składa zespół YACOTACO :)
[b]Waldek - Zespół Yacotaco[/b]
Jest taka noc na którą człowiek czeka i za którą tęskni,
jest taki wyjatkowy wieczór w roku gdy wszyscy obecni gromadzą się przy wspólnym stole,
wieczór gdy łamiemy opłatek, składamy życzenia
to noc wyjatkowa, jedyna, niepowtarzalna,
to noc Bożego Narodzenia
W tą jedyną noc życzę Wam dużo miłości i ciepła.
jest taki wyjatkowy wieczór w roku gdy wszyscy obecni gromadzą się przy wspólnym stole,
wieczór gdy łamiemy opłatek, składamy życzenia
to noc wyjatkowa, jedyna, niepowtarzalna,
to noc Bożego Narodzenia
W tą jedyną noc życzę Wam dużo miłości i ciepła.
Witam wszystkich,
życzę Wam dużo szczęścia, radości i ciepłej atmosfery podczas Świąt Bożego Narodzenia oraz wystrzałowej zabawy do rana i Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2005 roku !!!
Aby Wasze marzenia się pospełniały, aby czas do ślubu i wesela upłynął szybko, cierliwości w przygotowaniach, dziewczynom żeby sukienki leżały na nich jak ulał, żeby TEN dzień był wspaniały i wszystko się udało i dużo dużo szczęścia na nowej drodze życia tym którzy są przed i po. Buziaki wielkie i jeszcze raz Wszystkiego Naj !!! :o)
życzę Wam dużo szczęścia, radości i ciepłej atmosfery podczas Świąt Bożego Narodzenia oraz wystrzałowej zabawy do rana i Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2005 roku !!!
Aby Wasze marzenia się pospełniały, aby czas do ślubu i wesela upłynął szybko, cierliwości w przygotowaniach, dziewczynom żeby sukienki leżały na nich jak ulał, żeby TEN dzień był wspaniały i wszystko się udało i dużo dużo szczęścia na nowej drodze życia tym którzy są przed i po. Buziaki wielkie i jeszcze raz Wszystkiego Naj !!! :o)
Dobry jest śnieg, bo jest czysty,
dobry poranek, bo mglisty,
dobra jest noc, bo jest święta,
dobra choinka w prezentach.
Dobre jest ciasto, bo z makiem,
dobry jest barszcz, bo ze smakiem,
dobry opłatek, bo kruchy,
dobre śnieżyce i pluchy.
Dobre jest sianko na stołach,
nad stołem dobra jemioła,
dobra jest gwiazdka na niebie
i ręka podana w potrzebie.
I dobre są moje zyczenia:
Milości, która świat zmienia!
dobry poranek, bo mglisty,
dobra jest noc, bo jest święta,
dobra choinka w prezentach.
Dobre jest ciasto, bo z makiem,
dobry jest barszcz, bo ze smakiem,
dobry opłatek, bo kruchy,
dobre śnieżyce i pluchy.
Dobre jest sianko na stołach,
nad stołem dobra jemioła,
dobra jest gwiazdka na niebie
i ręka podana w potrzebie.
I dobre są moje zyczenia:
Milości, która świat zmienia!
hej, ja tez się dołączam do życzeń Świątecznych,
to nasze ostatnie Święta w "stanie wolnym"
za rok w Święta obok nas będzie siedział nasz mąż, żona ;))
ja dzisiaj wyjeżdzam już do ukochanego, więc.......
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, WESOŁYCH, RADOSNYCH I POGODNYCH ŚWIĄT I UDANEGO SYLWESTRA.........
i niech rok 2005 przyniesie nam dużo sił, żeby móc zmagać się z różnymi przeszkodami, jakie spotkają nas w trakcie przygotowań ślubnych.....ale mam nadzieję, że wszstko będzie "z górki" ;))
to nasze ostatnie Święta w "stanie wolnym"
za rok w Święta obok nas będzie siedział nasz mąż, żona ;))
ja dzisiaj wyjeżdzam już do ukochanego, więc.......
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, WESOŁYCH, RADOSNYCH I POGODNYCH ŚWIĄT I UDANEGO SYLWESTRA.........
i niech rok 2005 przyniesie nam dużo sił, żeby móc zmagać się z różnymi przeszkodami, jakie spotkają nas w trakcie przygotowań ślubnych.....ale mam nadzieję, że wszstko będzie "z górki" ;))
ja rowniez zycze wszystkim przyszlorocznym Mlodym Parom Zdrowych, Spokojnych ale i radosnych i cieplych Swiat Narodzenia Pana o raz pomyslnosci wszelakiej i udanej organiazcji tego Szczegolnego dnia w Nowym 2005 Roku !!!!
p.s. pomyslcie na to wszystko z innej strony, a mianowicie zastanowcie sie ,ze przyszle Swieta spedzicie inaczej, moze nie w tym samym domu i nie w tym samym gronie itp. itd......
p.s. pomyslcie na to wszystko z innej strony, a mianowicie zastanowcie sie ,ze przyszle Swieta spedzicie inaczej, moze nie w tym samym domu i nie w tym samym gronie itp. itd......
Wszystkim przyszłym Młodym Parom życzę radosnych, zdrowych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku 2005. aby przyniósł
Wam spełnienie najskrytszych marzeń i pragnień.
Niech szalony czas zatrzyma się na chwilę, aby spokojnie przeżyc te
Świeta i nadchodzący rok :)
Wszystkiego, co najlepsze życzy
zespół muzyczny "W NASTROJU".

Staropolskim obyczajem, gdy w Wigilię gwiazda wstaje, Nowy Rok zaś cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej pięknej sposobności i ja życzę Wam radości,
aby wszystkim się darzyło, z roku na rok lepiej było :)
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wielu głębokich i radosnych przeżyć,
wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości oraz błogosławieństwa Bożego w każdym dniu nadchodzącego Roku 2005.A przyszłorocznym wszystkim młodym parom życzę WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ,NAJ..,aby Wasze podjęte decycje były jak najbardziej trafne :))
Nef