Widok
Weterynarz musi mieć sprzęt jeśli jest coś poważniejszego lub na to wskazuje te małe gabinety na Chełmie nie posiadają nic..jeśli to nic poważnego to polecam mila p. doktor Eźlakowską na centrum handlowym/pasaż handlowy koło Piotra i Pawła jeśli coś poważniejszego to mimo odległości polecam Przychodnię Weterynaryjną czynną całą dobę na Bityw Oliwskiej w Gdańsku
A ja absolutnie nie polecam weterynarza na Cieszyńskiego ( dr Eżlakowska), najgorszy gabinet jaki znam. Pani doktor opryskliwa, niemiła, o% empatii dla zwierząt, po 3 min wizyty poleca zmienić gabinet i weterynarza, bo "piesek rozpuszczony". Dodam, że mój mały szczeniaczek był u mnie dwa dni, a przedtem żył w hodowli z innymi psami, więc na pewno nie był "rozpuszczony". A badanie trzeba umieć przeprowadzić tak, aby zwierzęciu nie zrobić krzywdy..
Radzę omijać ten gabinet i panią doktor z daleka.
Parę lat temu piesek synowej miał identyczną, nieprzyjemną przygodę z panią doktor , więc to chyba norma.
Radzę omijać ten gabinet i panią doktor z daleka.
Parę lat temu piesek synowej miał identyczną, nieprzyjemną przygodę z panią doktor , więc to chyba norma.
Polecam panią weterynarz na Biegańskiego. U mojego psa bardzo szybko zdiagnozowała ciężkie schorzenie i skontaktowała ze specjalistą w tym zakresie. Obchodziła się z psem z wyczuciem, a tym samym nie zadawała mu dodatkowego cierpienia. Pomimo tego, że przez kilka dni z rzędu pies musiał przyjmować od niej zastrzyki, kroplówki, być cewnikowany, itd. pies zachowywał się spokojnie. Widać było po nim, że jej ufa. Teraz piesek wrócił do pełni zdrowia, a ja jestem potwornie wdzięczna za ogrom pomocy i wsparcia, jakie uzyskaliśmy w tym gabinecie.
Zdecydowanie nie polecam pani weterynarz w Pasażu Chełmskim. Byłam tam raz i wystarczy obserwacji, żeby tam nie wrócić. Zaprowadziłam tam psa na szczepienie. Przy okazji chciałam zasięgnąć konsultacji w sprawie ucha mojego psa, w które wbiło się coś małego i powstał ropień. Pani weterynarz była niemiła od samego wejścia, wyszarpała moim psem na wszystkie strony bo cały się trząsł i uciekał do mnie na ręce (usłyszałam, że jest rozpuszczony i niewychowany), nie słuchała tego co mówię, na ucho psa tylko zerknęła, nawet go nie dotknęła i stwierdziła, że to nowotwór i trzeba je amputować. Zapytała się za to, czy nie chcę kupić super hiper ekstra karmy za jedyne ...set złotych i w sumie większość czasu mówiła tylko o tym. Podziękowałam grzecznie, pożegnałam się i wyszłam. Następnego dnia ropień pękł sam, kolec wyszedł a na uchu nie pozostał nawet ślad.
Zdecydowanie nie polecam pani weterynarz w Pasażu Chełmskim. Byłam tam raz i wystarczy obserwacji, żeby tam nie wrócić. Zaprowadziłam tam psa na szczepienie. Przy okazji chciałam zasięgnąć konsultacji w sprawie ucha mojego psa, w które wbiło się coś małego i powstał ropień. Pani weterynarz była niemiła od samego wejścia, wyszarpała moim psem na wszystkie strony bo cały się trząsł i uciekał do mnie na ręce (usłyszałam, że jest rozpuszczony i niewychowany), nie słuchała tego co mówię, na ucho psa tylko zerknęła, nawet go nie dotknęła i stwierdziła, że to nowotwór i trzeba je amputować. Zapytała się za to, czy nie chcę kupić super hiper ekstra karmy za jedyne ...set złotych i w sumie większość czasu mówiła tylko o tym. Podziękowałam grzecznie, pożegnałam się i wyszłam. Następnego dnia ropień pękł sam, kolec wyszedł a na uchu nie pozostał nawet ślad.
na Siedlcach na Kartuskiej w pawilonach tzw kwadracie jest bardzo dobry weterynarz z zamilowania dr. Wyszyński