Widok

Wiecie moze czy po syropie lipomal mozna podac nurofen??

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak w tytule. Prosze o odpowiedz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiscie, ze mozesz podac nurofen. Lipomal to ziolko (wyciag z kwiatostanu lipy), wiec to tak jakbys spytala czy po podaniu soku z malin mozesz dac nurofen ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zawsze jedno po drugim :) na przeziebienia u nas nurofen+lipomal+clemastin (ale to juz na recepte)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja przez ostatnie dni tak podaję z resztą na polecenie lekarza. lipomal, nurofen, herbapect i inne syropki:) młoda ma wirusówkę w gardle.
imageimage
w ostateczności jak temperatura nie spada można podawać nawet zamiennie ibuprofen i paracetamol razem zbije wysoka temperaturę a nie kolidują ze sobą bo ta dwa różne leki ale tylko przy temp wysokiej 40-41
http://mojedziecikreatywnie.pl/ Zobacz jak spędzić czas z dzieckiem:-)

image

wolałbym dziecko naturalnie chłodzić chodź od cieplej wody do chłodnej niż ryzykować mieszanie... ale mogę się mylić

a i dziękuje za pomoc z Lipomalem :-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

JAKI KURIER NAJTAŃSZY - prywatna przesyłka? (27 odpowiedzi)

Dziewczyny zamówiłam fajny fotel na allegro, przyjechał kurierem - duże to i niestandardowe. Tak...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

do góry