Widok

Wieczór panieński- striptiz?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy wiecie może gdzie w Trójmieście można obejrzeć męski striptiz? bądź zamówić Pana by zatańczył w domu??
Mój luby, własnie się dowiedziałam, będzie miał super zorganizowane kawalerskie w klubie :/
Też mam ochotę dobrze się bawić, niech on też będzie troszkę zazdrosny:)

Macie jakieś pomysły??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No wlasnie z tymi striptizami meskimi to strasznie trudno...Dwa lata temu organizowalam wieczor panienski mojej przyjaciolce, no i z dziewczynami wymyslilysly striptiz. Pamietam, ze obdzwonilam chyba wszystkie kluby w Trojmiesci no i nic, nikt nie organizuje czegos takiego. Poradzono mi zebym kubila gazete (tylko juz nie pamietam jaka) gdzie na koncu oglaszaja sie "dziewczyny do towarzystwa" no i trafilam na faceta. Zadzwonilam, umowilam sie...no i przyszedl do domu gdzie sie bawilysmy. Wszystko trwalo jakies 15 min. Zaczal tanczyc i rozbierac sie. Oczywiscie dziewczyny w smiech i w pisk...kurcze nie zapomne tego nigdy...napewno nie codzienne przezycie. Za ta przyjemnosc wzial 300zl (wiec sie kurcze cenil). Cala imprezka bardzo sie udala, a striptiz byl niezapomnianym elementem tego wieczoru.
a ja kiedyś byłam na striptizie męskim w "Rudym kocie" w Gdansu-bardzo fajna imprezka była-to moze tam spróbuj zadzwonic-napewno beda milei kontakt z tymi chłopakami bo oni tam występowali częsciej.
No właśnie wiem że trudno o faceta:/ Wszędzie rozbierają się laski..
Poszukam w gazetach i zorientuję się co z Rudym Kotem jak radzicie, tzn przekażę newsy świadkowej niech ona kombinuje;)
Teraz znalazłam stronkę takiej grupy BestMen z tego co czytam bardzo znani, można zamówić do domu, ale to pewnie kosztuje fortunę.
Na ich stronce jest informacja, że będą występować 9tego kwietnia w sobotę w Gdańsku, ale nie podają klubu:( podobno można znaleźć info na plakatach w mieście, nie widziałyście nic takiego? Qrcze ja z Gdyni, ale jak trzeba będzie to pojadę szukać plakatów i do Gdańska:))
Mam nadzieje że uda się coś znaleźć, a nie tylko faceci sobie będą używać:)
Jestem dobrej myśli, moja świadkowa jest bardzo zdeterminowana, gdyż to będzie już 3ci z kolei wieczór kawalerski, w którym będzie uczestniczył jej ukochany;)))

Pozdrawiam ciepło... i czekam może ktoś ma jeszcze jakieś rady:)
Faktycznie w Trójmieście mało jest chętnych do tego rodzaju rozrywki panów (i wcale im się nie dziwię :-) Na wieczorze panieńskiem mojej znajomej przyszedł jeden chudzielec, wypił kilka drinów dla kurażu, opowiedział o swoich ambitnych życiowych planach artystycznych, po czym poszedł do łazienki nałożyć lateksowe majtasy i mundur policjanta.
Jego taniec był najbardziej żenującym fragmentem imprezy, zwłaszcza że ocierał się o każdą z dziewczyn w kółku. Chyba się też bardzo denerwował, bo okropnie się pocił... Nie obawiajcie się, dziewczyny, nie wyskoczył ze stringów. Podobno panowie nie rozbierają sie do rosołu na scenie... Aha, gościu skasował 350 zł, nakarmił i napoił siebie i kolegę szofera. Trzeba też było zapewnić sprzęt grający.
Co od razu rzuca się w oczy - występ na scenie, dystans do publiki to jedna sprawa, konfrontacja bezpośrednia w czyimś mieszkaniu to zupełnie inna para kaloszy. Tu każdy czuje się skrępowany - i artysta, i publika, niezależnie od tego, ile się wcześniej wypiło dla kurażu
Osobiście nie znoszę męskich striptizerów, zwłaszcza gości w stringach kręcących tyłkami. Dla mnie gejoza, ale jeśli innym się podoba, to w porządku. Ja w ogóle mam spaczony gust :-)
Swoją drogą, jak inaczej można by uświetnić wieczór panieński, pomijając wożenie się limuzyną i pójście do dyskoteki? Macie jakieś zabawne pomysły?

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
Hejka Andromeda! Swego czasu puscilam w obieg watek o wieczorze panienskim, wiec musialabys zerknac do forumkowej historii, ale z tego co pamietam pisalysmy tam o domowych lub raczej damsko-klubowych spotkaniach i chyba zadna wowczas nie zdecydowala sie na faceta. Bylam na kilku takich imprezach, gdzie panowie zrzucali swoje ciuszki i powiem, ze bardziej mnie to śmieszylo niz podniecalo ;))) Nie lube tego typu przedstawien, wiec u mnie bedzie klasycznie. Tuzin przyjaciolek, wynajety stolik w fajnym lokalu, opowiesci, wspominanie dawnych dziejow, archaiczne zdjecia, wino musujące CIN CIN itp. ;)))

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
cześć:)
w sobotę moja kumpela ma wieczór panieński i załatwiła sobie jakiegoś "pana" z polecenia.Podobno super.Jeśli tak bardzo Ci się nie spieszy moge dać Ci znać w niedzielę co i jak.
pozdrowienia;)

O... ja tez poprosze o namiary na tego Pana!

image
słyszałam że podobno w klubie Niki jest męski striptiz, ale nie jest to informacja sprawdzona. Znalazłam też stronkę http://www.badboys.pl/

image
[/url]
[/img]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja kiedyś byłam na wieczorze panieńskim w klubie Amazonka w Gdańsku (tak, tak, to jest agencja towarzyska). Jedna z lepszych imprez na jakich byłam, bo akurat odbywały się tam w tym samym czasie 2 lub 3 wieczory kawalerskie ;-). Był też zamówiony striptizer, ale to akurat był najgorszy punkt programu - gość za grosz nie miał drygu do tańca, był strasznie spięty, no tragedia (oczywiście został w slipach, i chwała mu za to, bo gdyby się jeszcze rozebrał do naga to chyba byśmy nie zdzierżyły). Szefostwo tłumaczyło się, że gość był nowy w branży, ale co z tego, skoro skasowali nas tak samo jak za "zawodowca"?

Nie uważam się za osobę pruderyjną, ale naprawdę odradzam męski striptiz. Kupa kasy, a nic ciekawego.

image
ja też nie chcę żadnego pana na swoim wieczorze-mimo,że do niego jeszcze daleko...
Kiedyś byłam w Maximie-w Gdyni i był tam pokaz striptizu facetów-PORAŻKA-niby byli profesjonalni,przystojni,ale jakoś mi się nie podobało-po prostu dla mnie wygląda to szctucznie jak facet się wije w nienaturalnych pozach...i jeszcze miałam tą"nieprzyjemnoć",że mnie wyciągnęli na środek:)
wcale mi sie nie podobało i nie zapłaciłabym ani grosza...
ale tak czy inaczej namiary po sobotniej imprezie moge Wam dać...
buziaki

jak najbardziej poproszę o namiary:))
ja byłam na tego typu atrakcji raz i hmm... to nie tak że chciałabym chodzić co tydzień, ale zawsze to coś innego;)
czekam na namiary:)))

image
Hejka.
Właśnie dostałam od kumpelki ulotkę reklamójącą występ SeXtetu który odbędzie się dnia 15 kwietnia (piątek) godz. 20.00 w Multikinie w Gdańsku. Wstęp 25 zł lub dla posiadaczy karty Multikinomaniaka 20zł. Informacja (058) 340-30-99 www.multikino.pl
Takie bynajmniej info. są na ulotce..... miłej imprezki!!!

Dzięki ogromniaste za info!!:)) zaraz dowiaduję się co z tym sextetem..

mmegi a co z namiarami na tego pana? może wieczór panieński się nie odbył?...

image
hehe a moze ja zatancze??
a potrafisz?:)

image
No i co z tym SeXtetem....ktos to potwierdzil?
z sextetem jeszcze nie wiadomo
moja świadkowa dzwoniła, ale kina teraz nieczynne
będziemy dzwonić w nowym tygodniu, po pogrzebie Papieża
zobaczymy..

image
cześć babeczki:)
nie byłam na tym wieczorze ale były moje koleżanki-facet podobno nieciekawy i do tego strasznie spięty...także odradzają:(
buziaki

mysle ,ze potrafie... hehe
Dowiedzialam sie z Multikina, ze wystep SeXtetu jest przeniesiony na 29 kwietnia godz.20.00. Pozdrawiam i mam nadzieje, ze do zobaczenia 29-tego.
to dla mnie troszkę za późno;)
chociaż może trzeba będzie się odstresować po ślubie:)))

chyba poprzestaniemy z moimi dziołchami na zabawie sobotniej w vivie, tam podobno co sobotę są jakieś erotyczne atrakcje, zarówno dla panów jak i pań

image

Inne tematy z forum Wesele

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry