Widok

Wielewiak- Wiele-opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny która z Was miała tam wesele lub była na weselu u kogoś?Jak z jedzeniem, obsługą.... proszę o opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
up up
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hop hop
Zespół MASSUANA był dwukrotnie w tym lokalu.W sprawie opinii proszę o tel.501-183-708
tel.501-183-708
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
może jednak ktoś się podzieli informacjami o tym miejscu?
podbijam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hop hop
Byłem tam na weselu. Sala duża, przestronna. Na miejscu noclegi. Bardzo dobre jedzenie w ogromnych ilościach, duży zagospodarowany teren wkoło.

Kilka zdjęć:

image

image

image

Polecam też wybrać się na plener do pobliskiej kalwarii.

image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziękuje za informacje :)

P.S. niezłe zdjęcia :D
up up
Graliśmy tam na weselu oraz Sylwestra 2009/2010. Bardzo atrakcyjne miejsce, szczególnie w lecie. Duża sala. Jedzenie bardzo dobre.
Z naszej perspektywy to miejsce godne polecenia.

Zespół Magic
http://www.zespolmagic.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuje za informacje :)
super miejsce dobre jedzenie i dużo polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
świetnie tam ! Byłam dwa razy na weselu na tej sali. Jedzenie idealne obsługa też. Polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie do konca sa ta opinie prawidziwe... tam bylo fajnie ale zmienili kucharza i niestety wlasciciele jak za taka cene daja mala porcje nawet BARDZO... i niestety za wszystko sie dodatkowo placi.. a potrafia dac niestety na stol zepsute jedzenie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
byłem tam 2razy na weselu i 2 razy na sylwku zarąbista impreza dużo jedzenia i w dodatku wszystko dobre polecam !!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
a kiedy tam byles? bo na pewno nie ostatnio... wlasciciele niestety pozostawiaja duuuuuuuuuuuzo do zyczenia...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
a mianowicie co Ci nie odpowiadało??...ja tam miałam ślub miesiąc temu i jedzenie było pyszne i w dużych ilościach, jedyne co mogę się przyczepić to obsługa...nie sprzątali talerzy tak często jak powinni i napoje też częściej powinny być uzupełniane...ale okolice i sama sala weselna robią ogromne wrażenie. Ja będę polecać Wielewiaka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
tak sala jest piekna, super jest to ze sa noclegi. ale uwierz mi ze to ze wszystko bylo u Ciebie ok to naprawde szczescie, zdazylo sie tam np nie swierze jedzenie;( i uwierz mi ze propozycja cenowo/osobowa jest kosmivzna. a na kwote ktora chca tpo jedzenia jest malo, a gdy ja tam dzownilam aby zrobic impreze to dowiedzialam sie ze"dobrze"by bylo wziac ich orkiestre...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
cenowo za 2012 rok biorą 185 zł za osobę z poprawinami, w tym masz ciasta i tort...nie uważam akurat, żeby to było aż tak dużo. Natomiast za nocleg trzeba zapłacić 45 zł ze śniadaniem - dla mnie jest to cena wygórowana, zwłaszcza, że śniadanie pozostawiało wiele do życzenia.
Jeżeli chodzi o ilość jedzenia na weselu/poprawinach, to ja akurat nie mogę się przyczepić, było i smaczne i bardzo dużo. Po poprawinach, na których byli prawie wszyscy, zostało mi go jeszcze sporo i mogłam je później zabrać do domu.
Orkiestrę miałam swoją i właściciele nie mieli nic przeciwko. Choć na pierwszym spotkaniu dają namiary do kapel, które polecają, to niestety są to zespoły z wyższej półki cenowej, dlatego ja ich nie wybrałam.
Polecają też firmę dekoratorską, ale się nie dziwię, bo akurat można się z nimi dogadać co do ceny i zakresu dekoracji. Ja byłam zadowolona.
do góry