Widok
w tym roku nie byliśmy ale w zeszłym było super. Byliśmy z dziećmi w wieku 3 lata 6 lat i 8 lat i wszystkie były bardzo zadowolone. Elfy bardzo fajne, przez całe 2,5 godziny organizacja czasu i atrakcji. Dzieci przechodzą do kolejnych pomieszczeń, dostają nowe zadania i cały czas elfy podtrzymują napięcie:-) w zeszłym roku poszukiwali sań Mikołaja:-) na końcu piękne spotkanie z mikołajem w klimatycznym małym pokoiku. Każde dziecko podchodzi i mówi o czym marzy.
Dostają też dyplom pomocnika i coś jeszcze chyba ale nie pamiętam:-) Cudownie było:-)
Dostają też dyplom pomocnika i coś jeszcze chyba ale nie pamiętam:-) Cudownie było:-)
My bylysmy wczoraj, cudownie zdecydowanie nie bylo... bylo ok :)
Moze jeszcze zalezy na jakiego Elfa przewodnika traficie, nam sie trafil słaby elf, Pani byla zagubiona, malo 'aktywna', nie potrafila zagadac do maluchow ani sie nimi konkretnie zająć...
Inne Elfy, z którymi rozmawialismy przed całą przygodą byly super, zagadywaly dzieciaki, bawily sie w berka...
Takze pani Rodzynka zdecydowanie obniżyła moją ocenę tego miejsca.
Moze jeszcze zalezy na jakiego Elfa przewodnika traficie, nam sie trafil słaby elf, Pani byla zagubiona, malo 'aktywna', nie potrafila zagadac do maluchow ani sie nimi konkretnie zająć...
Inne Elfy, z którymi rozmawialismy przed całą przygodą byly super, zagadywaly dzieciaki, bawily sie w berka...
Takze pani Rodzynka zdecydowanie obniżyła moją ocenę tego miejsca.
ja byłam w zeszłym roku warto może iść na początek póżniej elfy znudzone powiem prosto nie chce im się już powtarzać po raz któryś omijają wiele szczegółów a z naszej perspektywy chcielibyśmy my i nasze dzieci zwlaszcza, ze wszystkiego skorzystać
jak zwróciłam uwagę Pani elf się obruszyła a że była zmęczona dała to nam odczuć
jak zwróciłam uwagę Pani elf się obruszyła a że była zmęczona dała to nam odczuć
Byliśmy w zeszłym roku z wówczas 4-latką i było średnio- faktycznie trafił nam się zblazowany elf i pewnie stąd takie wrażenie, w tym roku nie idziemy, są lepsze atrakcje w 3 miescie.
Moze jak trafilibyśmy na fajna elfią animatorke to byłoby super, ale nie warto ryzykować że znowu będą zblazowane uczennice z łapanki udawały że wiedzą o co biega w zabawianiu dzieci.
Moze jak trafilibyśmy na fajna elfią animatorke to byłoby super, ale nie warto ryzykować że znowu będą zblazowane uczennice z łapanki udawały że wiedzą o co biega w zabawianiu dzieci.
Byłam dzisiaj. Ja się rozczarowałam. Bardzo mało tego wszystkiego jak za te pieniądze. Ale mojej 6-letniej córce się podobało.
A panie i panowie elfy naprawdę wykonują kawał dobrej roboty. :)
No i zostałam wkopana bo choć elfy zastrzegały że Mikołaj może się pomylić w spełnianiu prośby z listu do niego, to moje dziecko jest i tak przekonane że dostanie dokładnie to co napisało.
:D
A panie i panowie elfy naprawdę wykonują kawał dobrej roboty. :)
No i zostałam wkopana bo choć elfy zastrzegały że Mikołaj może się pomylić w spełnianiu prośby z listu do niego, to moje dziecko jest i tak przekonane że dostanie dokładnie to co napisało.
:D
jest szatnia, można zostawić plecak - ale nie w szafce tylko normalnie u Pani szatniarki.
Moim zdaniem warto iść, ja byłam z 2-letnim synem. Co prawda polecają to miejsce od 3 roku życia, ale mojemu synowi bardzo się podobało. Uważam, że tylko 3 stanowiska były dla niego "za dorosłe", z resztą sobie świetnie radził.
Gdyby nie cena, to pewnie poszlibyśmy jeszcze raz, a tak to pozostaje nam czekać na przyszłoroczną edycję.
ps. Nasz elf też nie był nadmiernie zaangażowany, ale dzieci angazowały się same, a te mniejsze (jak np. mój syn) były angażowane przez rodziców, dlatego wyszło całkiem nieźle.
Ja polecam
Moim zdaniem warto iść, ja byłam z 2-letnim synem. Co prawda polecają to miejsce od 3 roku życia, ale mojemu synowi bardzo się podobało. Uważam, że tylko 3 stanowiska były dla niego "za dorosłe", z resztą sobie świetnie radził.
Gdyby nie cena, to pewnie poszlibyśmy jeszcze raz, a tak to pozostaje nam czekać na przyszłoroczną edycję.
ps. Nasz elf też nie był nadmiernie zaangażowany, ale dzieci angazowały się same, a te mniejsze (jak np. mój syn) były angażowane przez rodziców, dlatego wyszło całkiem nieźle.
Ja polecam
My mieliśmy fajną Panią elf (stokrotka) albe bardzo cichutko mówi, dzieciom się w miarę podobało. Mikołaj ok godz.15 był mega zmęczony bo już nic mu sie nie chciało, ja raczej już tam nie pojadę, mimo iz kupiłam bilety w atrakcyjnej cenie. Spodziewałam się czegoś lepszego, no ale grunt że dzieci były zadowolone.