Widok

Wielkie nieporozumienie -niepolecam

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Masakra z tym placem zabaw , najgorsza obsługa , zwłaszcza kobiet , niemiła , niesympatyczna ,zarozumiała , cwaniarska -zwłaszcza wysoka blądynka i mała czarna .Co innego faceci -pomocni i sympatyczni .Byliśmy z dziećmi 1 raz ( i ostatni zresztą ) Brak legitymacji u starszego dziecka 14 lat spowodował ze musieliśmy za niego zapłacić 39 zł . Nie dało rady wytłumaczyć zarozumiałej blądynce która zionęła samymi papierosami że jesteśmy 1 raz i nie wiedzieliśmy że trzeba zabrać dziecka legitymacje -żenada.Sam plac bardzo ładny tyle że mało oświetlony , wydawało by się że dzieci bawią się w piwnicy .Brak muzyki w tle , a jak juz coś puszczali to rozmowy z radia .Powinny lecieć fajne kawałki w stylu fasolki,akademia P kleksa itd.Ale widocznie liczne kierownictwo którego nie da rady nie zauważyć na placu nastawione jest tylko na zyski.Co do zysków-39 zł za 3 godziny nie jest mało,zważywszy że kasują jeszcze za każdą atrakcje w środku ( ciuchcia , samochodziki , "ślizgacze" itd -ŻENADA.Ale widocznie ten plac nie należy dla dzieci biedniejszych -szkoda.Dziecko wyszło z podrapaną ręką z powodu chipa- zegarka który na szczęscie w połowie zabawy żeśmy mu zdjeli.Niestety Pierwszy i OSTATNI RAZ.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko po co 10 takich samych wątków zakładać????!!!!
fakt , plac zabaw nie jest najtanszy , mnie napewno nie stac na takie atrakcje ale i bez tego moje dziecko sie obejdzie ;)
Ale o jaki plac zabaw chodzi??
też jestem ciekawa
image

image
Mało gdzie płaci sie 39zł za 3 h zabawy:)- więc wnioskuję, że chodzi o nowo otwarty Looney Tunes w Gdańsku.
image

image

po co płacić za sztuczne place, niedługo dzieci będą tam łapać wszy, bo przecież na sprzątaniu najbardziej się oszczędza, wiedziałam niejedno.
cena faktycznie mega wysoka, przecież żadne dziecko nie wytrzyma 3 h, dobrze pomyślana sprzedaż. lepiej pójść z dzieckiem do teatru. polacy zawsze spieprzą sprawę. na zachodzie działa super. my za mało zarabiamy.
Znów ten sam wątek...

Czyżby konkurencja:)
O jaki w końcu plac zabaw chodzi bo wybieram się jutro do Loopy's World i nie wiem czy to o ten plac chodzi zabieram 5-latka i 14 latka wiec rozumiem, ze musi być legitymacja ........
dokładnie o ten plac zabaw chodzi
www.naszekobiece.fora.pl
wiecie co jak się to czyta to się człowiekowi wszystkiego odechciewa , pewnie najlepiej siedzieć w domu co by wszy nie złapać ... jak moja mała podrośnie na pewno się tam wybiorę chociażby dlatego że to jedyne takie miejsce w trójmieście i sama sprawdzę jakie tam są warunki , nie wierzę że wszystko tam jest beznadziejne jak dla mnie wpisy konkurencji
moze dla niektorych te 39 zl to jak jeden grosz ale dla innych cala fortuna kiedy ma sie caly worek pieniedzy - ja nie mam wiec licze kazda zlotowke...
nie jestem konkurencja jakby ktoś pytał ;-)
Ogólnie zgodzę się z negatywnymi opiniami-chociaż obsługa była OK "szefów" więcej niż klientów byłam w drugi dzien otwarcia muza-radioooooooooooooooo masakra tak jak wspomniala kolezanka bardziej dziecięca byłaby na miejscu.
JEDZENIE pizze nieporozumienie nie da się jeść -nie przesadzam -laski ledwo sobie radzą na tej BIG kuchni a ludzi było może z 10 klientów!!
słodkości no tego to się nie da spiep...ć bo gotowce z cukierni :-)
Zgadzam się w 100%-porażka totalna!!!!!
Ja też byłam i szczerze mam mieszane uczucia. Niezbyt mi się podobało. Obsługa średnia, telefonu nie było żeby tam zadzwonic i wypytac o szczegóły...
Ja mam odczucia JEDNOZNACZNIE negatywne a bardzo żałuję że ten plac takie na mnie zrobił wrażenie bo od dawna czekałam na jego otwarcie.
Obsługa - po prostu dno (też mam na myśli wysoką blondynkę więc pewnie o tę samą chodzi, krótkie włosy miała w każdym razie), jakość usług - totalne dno, z zewnątrz nieciekawie, ponuro (zrezygnowałam po krótkiej rozmowie z blondynką na kasie bo wrażenie było odpychające, tak samo jak zasady płatności czy choćby ten brak podjazdów dla wózków a z małym dzieckiem byłam).
A mogło być tak pięknie. :(

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

do góry