Widok

Wizyty domowe

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Wyszłam z dzieckiem wczoraj ze szpitala nie chce ryzykować i z nim jeździć, szczególnie w taką pogodę.

Do sedna, jest coś takiego jak wizyty domowe na nfz? Jak tak to czy dacie namiary jakieś? Ogólnie jestem z Pruszcza i nie wiem czy by dojechali.

Z góry dziękuje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w gdyni np w przychodni na abrahama, jak jest potrzeba lekarka przyjdzie tylko ze trzeba zaplacic 30 zl
Ale co wy myślałyście, to jest Polska, tutaj nie przyjedzie lekarz do każdego chorego dziecka z gorączką. Chociaż tak powinno być. A pani z rejestracji to ci Ci miała powiedzieć? sama do Ciebie przyjechać po pracy? czy lekarz po pracy o 20 godzinie zamiast wracać do do domu i dzieci? ma zbierać wszystkie adresy chorych dzieci z osiedla i jeździć po pracy na wizyty w ramach rozrywki?

Polecam wizyty lekarskie u pani doktor Magdaleny Wilk, która przyjmuje w gabinetach Prima-Med w Krakowie na ul. Cieszyńskiej 16. Świetny lekarz i przemiła osoba w jednym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

an
2013-01-08 13:42:26
w sopocie tez nie przyjezdzaja:(
a ci do Sopotu dojeżdżają https://kcp.pl/placowka-medyczna/rehabilitowanie-w-domu-u-chorego-pacjenta-gdansk/gdansk/

O to ja się umówię
A na pewno przyjedzie natychmiast ?za prywatną wizytę mogę zapłacić ...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry