Widok

Wkładka Mirena

Pytanie do dziewczyn: proszę o opińie na temat tej wykładni, niebawem zamierzam założyć ale mam trochę watpliwości. Możecie podzielić sie swoimi opińiami?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo polecam, miałam założoną na 5 lat, 2-3 dni po założeniu pobolewać może cię brzuch. Potem praktycznie jej nie czujesz ani ty ani partner. Plusem są minimalne miesiączki, u mnie po kilku cyklach to były tylko plamienia które i potem zanikły. Także wygodnie, bez stresu przed ciążą, ja byłam bardzo zadowolona:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A gdzie zakładałas? Czy możesz polecić lekarza? Jaki był koszt. Boje się pójść byle gdzie, chce aby lekarz znał się na tym. Proszę o info
Ja zakładałam kilka lat temu u słynnego Doktora Bereśniewicza ale niestety z tego co wiem już nie praktykuje bo siedzi w areszcie:( ale jako lekarz był świetny, prowadził moją niełatwą ciążę. Bardzo dbał o swoje pacjentki i był bardzo kompetentny. Wkładkę zakładał mi w znieczuleniu dla mojego komfortu, a kosztowało mnie to chyba około 700 zł:)
Ok, dziękuję. Słyszałam o doktorze.... Poszukam może ktoś poleci dobrego lekarza

Inne tematy z forum Zdrowie

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

do góry