Widok
Wkurzający wąsik (czym go usunąć)
Hej dziewczyny mam wkurzający wąsik (widoczny) :-( jakie metody sa najskuteczniejsze w jego usuwaniu?? ja do tej pory używałam takiego "wybielacza" co 1-2tyg nakłada sie go i włoski robią sie jaśniutkie ale dalej są :-( plastry kilka razy użyłam jest ok ale tylko na 4-7dni i masakrycznie wygląda to jak na nowo wyrastają :-((
zastanawiam sie nad laserem?? macie jakies doświadczenia czym najlepiej i najskuteczniej na dość długo tego cholernego wąsa usunąć??
zastanawiam sie nad laserem?? macie jakies doświadczenia czym najlepiej i najskuteczniej na dość długo tego cholernego wąsa usunąć??
Spróbuj depilację PASTĄ CUKROWĄ : w salonie kosmetycznym lub potem samodzielnie (można szybko się tego nauczyć).
Osłabia włoski, mniej ich rośnie, jeśli rosną to wolniej, ale najważniejsze - pasta nie podrażnia tak, jak wosk - i mniej boli. Naprawdę mniej!
Sama stosuję do wąsika właśnie, ale i pach, czy bikini (brazylijskiego:-)

Osłabia włoski, mniej ich rośnie, jeśli rosną to wolniej, ale najważniejsze - pasta nie podrażnia tak, jak wosk - i mniej boli. Naprawdę mniej!
Sama stosuję do wąsika właśnie, ale i pach, czy bikini (brazylijskiego:-)

oj to nieprawda, że nie będzie wcale - to zalezy od rodzaju włosa. Ja chodzę na wosk od wielu lat i nic się nie zmieniło w tej kwestii.
u mnie laser zadzialal na wasi! mialam dwie sesje i wasik mam ledwie widoczny, wyrastaja mi czasem grubsze wloski, wyrywam je pesetka, a uwierz, ze moj zarost jest dosc imponujacy ;) a w zasdzie byl, bo po dwoch sesjach na wasik, i czterech na brode, jest DUZO lepiej! ja doradzam laser, nawet na te dwa m-ce PO, bo wtedy jest najpiekniej! nie ma w ogole wloskow :) pozniej oczywiscie odrastaja, ale jest ich mniej!
Ja też chodziłam do epi-centrum....pozbyłam się dość skutecznie włosów na brodzie i wąsika...a miałam na brodzie masakrę, codziennie musialam wyrywac pensetą i mialam od tego wiecznie czerwone i widoczne miejsca...u mnie kuracja trwała kilka lat....zabiegi raz ma miesiąc tzw. "korygujące" ale byłam gładziutka jak dupcia maluszka...
Piegoosek kto tam jeszcze pracuje? jakie "babki"?
Teraz mialam przerwę ok.2,5 rok z uwagi na ciążę, później brak czasu przy małym dziecku no i zaczynam się trochę martwić bo widzę, że ma bródce zaczynają mi się pojawiać pojedyncze, ale czarne widoczne włoski:(((((((((((( czuję, że będę musiała odnowić wizyty, ale teraz jestem w ciąży, więc muszę na razie rwać sama:(((((((
Piegoosek kto tam jeszcze pracuje? jakie "babki"?
Teraz mialam przerwę ok.2,5 rok z uwagi na ciążę, później brak czasu przy małym dziecku no i zaczynam się trochę martwić bo widzę, że ma bródce zaczynają mi się pojawiać pojedyncze, ale czarne widoczne włoski:(((((((((((( czuję, że będę musiała odnowić wizyty, ale teraz jestem w ciąży, więc muszę na razie rwać sama:(((((((
Witam,
Jestem kosmetyczką od kilku lat i mogę zapewnić, że o ile wąsik osłabia się z czasem przy pomocy depilacji, o tyle nie warto nastawiać się za mocno na to że zniknie bez śladu:) Na pewno depilacja pastą cukrową, którą z powodzeniem stosuję u klientek od ponad 3-ech lat jest najdelikatniejsza i skuteczna, ale również wymaga cierpliwości i regularności wykonywania. Na szczęście nie jest to zabieg nadzwyczaj drogi. U mnie kosztuje 20 zł. Zapraszam do spróbowania w wolnej chwili:) Co do lasera, to opinie są różne, ale pewne jest że nie zawsze i nie na każdego działa. Z pewnością ma również przeciwwskazania i na to zwróciłabym baczną uwagę.
Pozdrawiam
http://www.pastacukrowa.pl.tl
Studio Szymon ul. Malczewskiego 119b
tel. 507735758
Agnieszka Dembicka
Jestem kosmetyczką od kilku lat i mogę zapewnić, że o ile wąsik osłabia się z czasem przy pomocy depilacji, o tyle nie warto nastawiać się za mocno na to że zniknie bez śladu:) Na pewno depilacja pastą cukrową, którą z powodzeniem stosuję u klientek od ponad 3-ech lat jest najdelikatniejsza i skuteczna, ale również wymaga cierpliwości i regularności wykonywania. Na szczęście nie jest to zabieg nadzwyczaj drogi. U mnie kosztuje 20 zł. Zapraszam do spróbowania w wolnej chwili:) Co do lasera, to opinie są różne, ale pewne jest że nie zawsze i nie na każdego działa. Z pewnością ma również przeciwwskazania i na to zwróciłabym baczną uwagę.
Pozdrawiam
http://www.pastacukrowa.pl.tl
Studio Szymon ul. Malczewskiego 119b
tel. 507735758
Agnieszka Dembicka