Widok

Własna marka odziezowa

Otwieram swoją własną markę odzieżową. Postanowiłam szyć i sprzedawać ubrania w sieci.

Na co zwracacie uwagę kupując ubrania? Co się dla Was liczy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podpowiedzi bazujące na moich zakupach online:
1. Podanie dokładnych wymiarów. Jest sporo sklepów podających rozmiar uniwersalny i nie doszukasz się wymiarów. A później się okazuje, ze rozmiar pasujący na wszystkich nie pasuje na nikogo.
2. Wybór rozmiarów. Tak jak wyżej napisałam, miałam pare rzeczy rozmiar uni i niektóre były idealne, a mam XS, a niektóre oddałam mamie, mającej M/L.
3. Jak mam jakiś ulubiony produkt typu legginsy czy sukienka to potrafię kupić 5 takich samych tylko w różnych kolorach takze polecam zrobienie jednego produktu w różnych kolorach.
4. Dokładne zdjęcia produktu. Na niektórych stronach są modelki w sukienkach tylko od przodu i się musisz domyślać jak produkt wyglada z tylu.

Ogólnie duże znaczenie ma na pewno to jak wyglada strona www sklepu:
https://www.reklama.pl/aktualnosci/szczegoly/na-co-zwrocic-uwage-zlecajac-realizacje-strony-www,11531

Zerknij sobie tutaj/ Na stronie jest opisane na co zwrócić uwagę zlecając realizację sklepu www.
W skrócie: cena, ciekawe wzornictwo, staranność wykończenia. Nic nie irytuje bardziej, niż niechlujne wykonanie.

Inne tematy z forum Kobieta

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (84 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Nie dochodzę (7 odpowiedzi)

Witam. Mam problem. Od pewnego czasu współżyje z partnerem. Uprawiamy seks dość często, ale ja...

Naturalne sposoby leczenia (6 odpowiedzi)

Czy znacie może jakieś dobre naturalne sposoby leczenia oraz dbania o zdrowie? Co się u Was...

do góry