Widok

Wódka Pan Tadeusz - gdzie, jakie ceny?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Widzę, że dużo dziewczyn zdecydowało się na wódkę Pan Tadeusz. W różnych wątkach pisałyście na ten temat, ale myślę, że przyda się taki zbiorczy temat. Bardzo proszę nie piszcie, że ta wódka jest be i że wybieracie inną czy coś. To topik tylko dla Pana Tadeusza;)

Cena z hurtowni znajomego - nie wiem, jakiej, ale gdyby się okazało, że ma najtaniej, to pomogę w kontakcie, bo oni dowożą:
0,5 l - 22,61
0,7 l - 31,12
po przeliczeniu ceny za litr, to przy butelce 0,5 wychodzi 44,12zł, a w butelkach 0,7 kosztuje 44,46zł
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
myśmy kupili Pana Tadeusza w butelce 0,7l (i skrzyneczce) w Tesco na Chełmie za 29.99zł
Promocja do końca lutego (po nas zostało w sklepie jakieś 100-120 butelek) - podejrzewam, ze w Gdyni w dużych Tesco jest ta sama promocja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Selgros
0,5 w kartonach po 12 butelek 21,29
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nam najtaniej wyszło pamiętam w Carefourze na Morenie jakoś 21-22zł za 0,5l
W Selgrosie ostatnio Pan Tedausz kosztował poniżej 22 zł. za 0,5 l
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a nie wiecie może, jak Tesco i Auchan?
Selgros nawet z koncesją jest droższy niż Auchan
my kupilismy pana tadeusza 0,5 za 20,50 :) co prawda jeszcze sporo do wesela ale była taka okazja więc wzięliśmy
gdzie i kiedy kupiliscie po 20,50? potrzebujemy 120 butelek Pana Tadeusza, jak ktoś ma na zbyciu to chetnie kupimy
Jeśli pytanie jest aktualne - mamy do sprzedania 20 butelek 0,5l Pana Tadeusza (niepełne 2 kartony). Zostalo nam z wesela. Cena butelki 21zl. Zapraszam do odbioru w Gdańsku. Kontakt pod nr tel 509 292 342
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Obecnie wódka Pan Tadeusz jest dostępna za 20,50 z Vat w Gdańsku Nowym porcie w hurtowni Janus. Ale na miejscu okazuje się że w tej cenie nie ma już gratisa za 10l tzn. jednej 0,5 gratis. Ale ogólnie to chyba rewelacyjna cena.
A patrzałyście w Makro?wiem że jeszcze niedawno w makro w Gdyni nie wiem jak w innych była promocja ze przy zakupie jakiejś tam ilości i okazaniu zawiadomienia bądź zaproszenia na ślub to były tam jakieś gratis.a poza tym wiem że kupując na koncesje i do tego jak jest w promocji można sporo zaoszczędzić.Aktualnie Pan Tadeusz jest po 20,79 - 0,5 a 0,7 za 28,28 i są to ceny koncesyjne. Ja kupowałam inną wódkę na koncesje która jeszcze była wtedy w promocji i jestem zadowolona z zaoszczędzonej kasy. Może którejś uda się też zaoszczędzić parę groszy.
A jak teraz jest z cenami Pana Tadeusza, ktoś się orientuje? Słyszałam gdzieś, że mają promocję weselną. I jak myślicie, jaka ilość na wesele na 100 osób razem z poprawinami?
Zadzwoń do hurtowni Janus
http://www.janussa.pl/promocje.html
tam mają zawsze bardzo dobrą cenę Pana Tadeusza, my kupiliśmy tam już ok 240 butelek na wesele na 150 osób z poprawinami, ale chyba jeszcze dokupimy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
my w Bielsku-Białej, hurtownia ALTI PLUS

flaszka 0,5 litra po 19,68zł uwzględniając promocję (do każdego 10 litrów 1 butelka 0,5 litra gratis), ogólnie cena coś 20,68zł była ;))

też musimy dokupić jeszcze...

jakby ktoś miał namiar na niższe ceny ale hurtowe to proszę o nazwę...
do góry