Widok

Wódka weselna Makro

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
WItam,
do 23.01.2011r jest w promocji wodka w przezroczystej butelce z napisem weselna i wzorkiem.

Dzis kupilismy jedna butelke na probe ( 16,95zł za 0,5l )

Moze ktos probowal tej wodki wie co to warte?

Pozneij po pracy wstawie fotke butelki.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wczoraj byłam nas targach ślubnych i były te wódki pan nam podał stronę http://www.polanin.com.pl
jest to 40% wódka ze spirytusu zbożowego..
mówił że można ja nabyć właśnie tylko w makro i zachęcał do spróbowania.. bo maja teraz jakieś promocje na nie...
też jestem ciekawa czy warta jest ta wódka ;)
image
zgadza sie to ta wodka... ale w Makro maja najgorsza etykietke z moziwych... wierszyk dla gosci jest na tyle butelki na samym dole... srednio fajna... :D

na tej stronie jej niemoge znalezc
image
zastanawiam sie czemu chcecie jakos tam weselna???bo tansza?to proponowalabym czysta zoladkowa DE LUX jest jeszcze tansza bo kosztuje chyba 16.49zl a jest dobra polecana i sprawdzona.Po co ryzykowac.
image
a wiecie gdzie i jak kształtują się ceny DeLUX?
wiem ze de lux to jedna z najlepszych i godnych polecenia ;) ale bylam ciekawa jaka jest ta typowo weselna ;)
zaba_zonk próbowaliście juz tą wódke ;)?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Restauracje często zawijają butelki w serwetki i wtedy nie widać ani napisów ani naklejek
Miałam tą wódkę na weselu. Jest naprawdę dobra. Też się bałam kupić, ale wzięliśmy jedną na próbę i okazało się, że jest ok. Polecam
ja prawdopodobnie będe kupowała Luksusową... wstępnie 0,7 na głowę... nie jest to może za dużo?
pilismy tą wodke z Makro ostra i niedobra w smaku...
image
W Makro już Polanin wódki weselnej się nie dostanie, ale jest w Carrefourze. Poza tym zawsze można u nich bezpośrednio zamówić - tak mi się przynajmniej wydaje.
Mozna bezpośrednio na stronie Polanina złożyć zamówienie. Mają opcję graweru na butelkach - koszt 250 zł niezależnie od ilości plus do każdej butelki ok 1 zł trzeba dopłacić, w sumie fajna opcja

U nas siostra miała Polanina, ale w makro go faktycznie nie ma. Z tego co wiem znalazła na targach ślubnych. Goście chwalili i ialkohol i wygląd butelek. Są trochę droższe niż 16 zł ;) ale za tym idzie też jakość

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry