Widok

Wody płodowe... pomocy!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jestem w 33 tyg ciąży i na ostatnim USG tydzień temu lekarz stwierdził, że ilość wód płodowych mam przy dolnej granicy normy. Na wcześniejszych USG ilość była ok. Od kilku dni co jakiś czas czuję, że ciepła i wodnista wydzielina wypływa mi z pochwy. Zaczęłam się zastanawiać czy to przypadkiem wody się nie sączą. Wiem, że w aptekach można dostać jakieś testy, które sprawdzą czy to wody, ale nie znam ich nazwy - nie wiem o co pytać. Może któraś z Was miała ten problem i będzie potrafiła mi jakoś pomóc?
Czy jak teraz zacznę pić więcej płynów, to będzie to miała wpływ na zwiekszenie ilości wód?
Pomóżcie, plizzz...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
uff :)
Ewwa, a jak wytłumaczył co to za wydzielina była i dlaczego taka wodnista i tak dużo?
Kamień z serca, cały dzień o Was myślałam :)
Powiedział, że czasem ta wydzielina taka jest po prostu. Kazał podmywać się 2 razy dziennie tantum rosa i zapewniał, że nie mam czym się martwić...
Uffff... Nie dawało mi to spokoju, wciąż myślałam o Was... Cieszę się, ze jest wszystko ok
no i przynajmniej jestes spokojniejsza teraz:)
zgłosić się do szpitala najlepiej, pewnie położą cię na patologię ciąży
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić

dokładnie, lekarz wykona badanie usg i sprawdzi stan woreczka owodniowego - https://www.mojniemowlak.pl/wody-plodowe/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry