Widok

Wojciech Śliwiński -ginekolog

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, czy któraś wie, gdzie przyjmuje w Gdyni (prócz gamety) i jaki jest koszt wizyty?
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam, znalazłam w necie informacje o gabinecie na Piłsudskiego w Gdyni, ale pod tym telefonem włącza sie automatyczna sekretarka i podaje nr do dr. Marciniaka...
Bardzo chciałabym wiedzieć gdzie przyjmuje naprawdę :)
Z tego co wiem tylko Gameta, pracuje tez w szpitalu w Redlowie ale na oddziale ginekologii onkologicznej.
tylko gameta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wg mnie też tylko Gameta i faktycznie pracuje w Redłowie ale tak jak pisze Aniaa na ginekologii onkologicznej.
imageimage
dziękuję bardzo za odpowiedzi. Nie pocieszyło mnie to, bo w Gamecie do niego terminy dopiero na marzec... :(
Ale skoro warto czekać,zaczekam.
hmmm a on na jagiellońskiej nie ma swojego gabinetu w poniedziałki i w środy przyjmuje ? Czy to zbieżność nazwisk bo ja chodzę do niego .
image
sorry chodziło mi o Śliwowskiego :( a nie Śliwińskiego
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zabawy/pożyteczne zajęcie dla 3 latka (29 odpowiedzi)

Jestem mamą prawię3 letniej córeczki. Nie pracujei spędzam cały dzień z dzieckiem. Męża nie ma...

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

Do mam dzieci z AZS . (37 odpowiedzi)

Prosze o rade , jak radzicie sobie z świądem u dziecka . Córka 7 msc , AZS bardzo mocne , ogolnie...

do góry