Widok

Wojciech Śliwiński -ginekolog

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, czy któraś wie, gdzie przyjmuje w Gdyni (prócz gamety) i jaki jest koszt wizyty?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam, znalazłam w necie informacje o gabinecie na Piłsudskiego w Gdyni, ale pod tym telefonem włącza sie automatyczna sekretarka i podaje nr do dr. Marciniaka...
Bardzo chciałabym wiedzieć gdzie przyjmuje naprawdę :)
Z tego co wiem tylko Gameta, pracuje tez w szpitalu w Redlowie ale na oddziale ginekologii onkologicznej.
tylko gameta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wg mnie też tylko Gameta i faktycznie pracuje w Redłowie ale tak jak pisze Aniaa na ginekologii onkologicznej.
dziękuję bardzo za odpowiedzi. Nie pocieszyło mnie to, bo w Gamecie do niego terminy dopiero na marzec... :(
Ale skoro warto czekać,zaczekam.
hmmm a on na jagiellońskiej nie ma swojego gabinetu w poniedziałki i w środy przyjmuje ? Czy to zbieżność nazwisk bo ja chodzę do niego .
sorry chodziło mi o Śliwowskiego :( a nie Śliwińskiego

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry