Widok

Wolny elektron - szukam orbity

Cześć!
Jestem wolnym elektronem, znaczy singlem m. 30, a 35 rokiem życia - szukam pomysłów, jak by tu poznać kogoś, nieinwazyjnie, że tak powiem... czyli nie poprzez randkę w ciemno..
Macie jakieś pomysły?
Coś z aktywnością, żeby były i kobiety i faceci (odpadają niestety wszelkiego rodzaju spływy kajakowe, kursy żeglarstwa, kursy szybownictwa itp - czyli to co kręci faceta najbardziej - bo tam nie ma kobiet! :-)) Joga zostaje ;-)

Stena dla singli - no niby fajne, ale w zasadzie to po prostu impreza jak impreza, nic więcej. Masowa randka w ciemno z forum - eeeeeee.
Kurs tańca - uczęszczam :-)
Jakieś pomysły? Studia skończone, praca została, dużo pochajtanych dziewczyn w około.. Nie mam pomysłu - co można przedsięwziąć? Najchętniej jakiś kurs czegoś, żeby było i zabawnie, i towarzysko (nie wiem, pierwszej pomocy albo szkolenie z czegoś - nie mam pomysłu :-))

Może ktoś podrzuci jakiś fajny event na wyjście z domu i spędzenie miłego czasu w grupie? Może jakieś rowery? Albo cuś...

Pozdrawiam!
Jeśli ktoś rozumie, o co mi chodzi :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ktoś rozumie ;-) - no więc może to:

http://rowery.trojmiasto.pl/grt/Wieczorna-wedrowka-po-pracy-pt-esy-floresy-wokol-Doliny-Radosci-imp402598.html

, albo inne wyprawy tej ekipy Cię zainteresują.

Powodzenia we wcielaniu w życie prawideł fizyki życzę :-).
Ludzie miewają różne spojrzenia na rzeczywistość. Pesymista widzi czarny tunel, optymista - światełko w tunelu, realista - nadjeżdżający pociąg !!! A maszynista? Maszynista, moi drodzy, widzi... trzech idiotów na torach...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciekawy pomysł. Myślę, że skorzystam. Nie jutro, bo nie mam czasu, ale skorzystam, dziękuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
o przepraszam, na kursie żeglarstwa byłam niedawno ;-) na spływach kajakowych również...
chociaż większość faktycznie stanowili faceci, ale
nie ulegaj stereotypom, kobiety też są aktywne ;)
a sporty zimowe? adekwatnie do pory roku - łyżwy, narty...

z kursów - byłam jakiś czas temu na warsztatach kulinarnych - tam też jest mieszane towarzystwo...

powodzenia ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kurs kulinarny - no nieźle :-) :-) (śmieję się, bo wyobrażam sobie siebie na kursie kulinarnym - w sumie, w końcu bym się nauczył może stosować przyprawy :-))

~ilo - i byli tam jacyś faceci? :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przepraszam, że się wtrącę, a Ty szukasz chłopaka czy dziewczyny?
Pytam bo nie rozumiem, a kto pyta podobno więcej wie ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pontianac, nie czytasz ze zrozumieniem... Kobiety.
No to po co się pyta czy byli tam jacyś faceci? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No ~pontianac - przecież tu chodzi o równowagę faceci-kobiety :-)
Mam pójść na kurs gotowania, gdzie będą same kobiety? :-)

No i z ciekawości pytam
A czemu nie? Dopiero byś mógł wybierać i przebierać. Pomyśl, żadnej konkurencji! ;)
Może się boi, że jako jedyny facet w gronie kobiet byłby osaczony ;)
Żaden facet się tego nie boi, natomiast każdy o tym marzy ;)
Było ok 15 osób, ok 5-6 facetów ;-)
mi np przypadło przygotowywanie ośmiornicy ;-) ciekawych rzeczy można się nauczyć ;)
btw "wolny elektron" fajny tekst :-)
słyszałam to określenie na narciarzy/deskarzy jeżdżących samotnie i wbijajacych się pojedynczo na wyciągi...;-)
ja co prawda jestem kobietą i to zamężną, ale jak sprawiliśmy sobie psa to co rusz mnie jakiś przystojniak na ulicy zaczepiał, jakbyś miał zwierza to są kursy szkoleniowe ;)
albo sprawić sobie kota i jeździć na wystawy ;)
ostatnio byłam też świadkiem podrywu w zwykłym spożywczaku :)
Zapraszam na spotkania w milym towarzytwie w Sopocie w instytucie spraw wszelakich w kazdy czwatrek o 20 oraz w poludniku 18 w Gdansku w co drugi poniedzialek, spotkania tematyka podroznicza ale tez niekoniecznie :) otwarci i sympatyczni ludzie. Tez chetnie poznam jakiegos elektrona :) pozdrawiam
Lepiej się krótko zawstydzić, niż długo żałować.
O - a co to jest ten instytut? To jest pub jakiś? Bo Południk to znam. Też dobra opcja, dziękuję.
(wiem, mogę użyć googli.... ech - ale wolę zapytać! :-))
Virusek - czyli Ty jesteś Orbitą :-)

A pies jasne, super sprawa - tylko też wielka odpowiedzialność. Jako wolny elektron bez orbity jeszcze nie za bardzo mam możliwości. Ale kiedyś, w bardziej stabilnych warunkach - bardzo chętnie! :-)
Jestem orbita, bywam w tych miejscach :)
Lepiej się krótko zawstydzić, niż długo żałować.
Może sadyl wypożyczy za drobną opłatą na pedigree pal ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sadylowa suka wyjechała na ferie, zatem odpada ;)))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry