Widok

Wolny elektron - szukam orbity

Cześć!
Jestem wolnym elektronem, znaczy singlem m. 30, a 35 rokiem życia - szukam pomysłów, jak by tu poznać kogoś, nieinwazyjnie, że tak powiem... czyli nie poprzez randkę w ciemno..
Macie jakieś pomysły?
Coś z aktywnością, żeby były i kobiety i faceci (odpadają niestety wszelkiego rodzaju spływy kajakowe, kursy żeglarstwa, kursy szybownictwa itp - czyli to co kręci faceta najbardziej - bo tam nie ma kobiet! :-)) Joga zostaje ;-)

Stena dla singli - no niby fajne, ale w zasadzie to po prostu impreza jak impreza, nic więcej. Masowa randka w ciemno z forum - eeeeeee.
Kurs tańca - uczęszczam :-)
Jakieś pomysły? Studia skończone, praca została, dużo pochajtanych dziewczyn w około.. Nie mam pomysłu - co można przedsięwziąć? Najchętniej jakiś kurs czegoś, żeby było i zabawnie, i towarzysko (nie wiem, pierwszej pomocy albo szkolenie z czegoś - nie mam pomysłu :-))

Może ktoś podrzuci jakiś fajny event na wyjście z domu i spędzenie miłego czasu w grupie? Może jakieś rowery? Albo cuś...

Pozdrawiam!
Jeśli ktoś rozumie, o co mi chodzi :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jam ciekawa jaki jest dalszy ciąg tej historii?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szukam, szukam Mikaja.. A dyskusja w necie zeszła na jakiś inny, dziwny, tor..

Ale jeśli chodzi o nie-błądzenie- to ja zdecydowanie umiem... błądzić :-)

Pozdr!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wolny...Szukaj - kto szuka nie błądzi - szczerze powodzenia i szczęścia.
a już myślałam że cross tutaj się nie zjawi , niestety jak każda kobieta ma dużo do powiedzenia .............Jak każda z nas.
Cross , CROSS , Crosik - opanuj sie , lub przedstawiaj sie innym nikiem - jesteś wszędzie ....CZYŻBYŚ BYŁ ......
> Owszem, jeśłi odróżniasz tryb oznajmiający od przypuszczający, warunkowy od oznajmiającego.

Miało być:
Owszem, jeśłi odróżniasz tryb przypuszczający, warunkowy od oznajmiającego.

Czas na edycję się skończył a odleciałem chwilowo gdzieś indziej w trakcie pisania.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
> Napisałeś ,że zrobiłam z siebie idiotkę??

Literalnie? Gdzie?
Owszem, jeśłi odróżniasz tryb oznajmiający od przypuszczający, warunkowy od oznajmiającego.
W zasadzie nie musiałem pisać, bo każdy kto czyta ze zrozumieniem, zrozumiał.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
@Sadyl, Napisałeś ,że zrobiłam z siebie idiotkę?? a potem najechałeś na mnie, wiesz Ty chyba tu jesteś niezłym Trolem .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
> a to podsuniesz mi słownik

Gdyż albowiem słowo, którym za zaATAKowałaś Crossa ma również inne znaczenia. ALbo zrobiłaś z siebię idiotkę celowo, na potrzeby jednego wpisu.. albo.. rzeczywiście jedynie to znaczenie słowa znałaś ;]

> a to wynajdziesz diagnozę medyczną

TO nie diagnoza jeno nawiązanie do wątku o wahaniach nastroju.
BTW: sprawdzić TSH, FT3 i FT4 nie zaszkodzi. A nuż... ;)

> co dalej ...

Hmmm.... ciut kusząco zabrzmiało.
Wklej fotkę.. zobaczymy, co dalej ;]

> Kocio, trzeba na ogniska chodzić????

Nie trzeba!
Teraz zupełnie na poważnie i sorki Cross, że o Tobie. Wybaczysz, mam nadzieję ;)

Akurat Cross jest doskonałym przykładem na potwierdzenie tezy, że warto poznać forumowiczów osobiście.
Kilka minut spędzonych z nim zmienia zupełnie optykę i odbiór Jego wpisów na Forum.
Znam N ludzi, którzy to potwierdzają lub sami zauważyli.

Zatem jeszcze raz odpowiedź na Twe pytanie:
Nie trzeba, ale warto!

Z drugiej strony.. jest zarzut, który jakieś 1,5 roku temu AntyKłapouchy wnosił:
Ludzie, którzy znają się osobiście, są mniej skłonni do szerszych dywagacji na jakiś temat. Bo nie są anonimowi.

Mi akurat nieanonimowość nie przeszkadza. A jak ktoś nieanonimowy bardzo chce napisać coś tak, żeby nie ujawniać się, zawsze może z jakiejś bramki proxy skorzystać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
@do Michał przez wiele m , mówisz prawie jak ksiądz
~ja - tak to już bywa :-) Zobacz na statystyki like'ów i dislike'ów - czasem podchodzi pod dziesięć - takie przepychanki mają większy posłuch, niż jakiś tam pokojowy wątek..
tak było, jest i będzie
Amen..
tfu, nie amen - niestety raczej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zaczęłam czytać wątek bo mnie zainteresował a tu jad, jad i ... dajcie spokój
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie trzeba, ale można :)
@Sadyl,dzięki,ze tak dbasz o moją wszechstronną edukację- a to podsuniesz mi słownik a to wynajdziesz diagnozę medyczną- co dalej ...
@ Kocio, trzeba na ogniska chodzić???? Chyba nie jestem w temacie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Na żywo Cross jest zupełnie inny niż na swoim avatarze, i to na korzyść :) trzeba na ogniska chodzić to się będzie wiedzieć :p
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Cross, uważasz, że postać z Twojego avatara prezentuje się lepiej? Nie wierzę ;)
"> na żywo Cross jest przystojniejszy

Hmmm... polemizowałbym... ;]"

Hmmm... ja też. :)

Mikro co prawda to Sadyl ma rację ale dzięki. :)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sadyl - zatem polemizuj ;)))
@μ:

> na żywo Cross jest przystojniejszy

Hmmm... polemizowałbym... ;]
Ale nie mi oceniać kobiece gusta :D

@otoja:

Cierpisz może na chorobę Hashimoto? ;]
otoja, nie sugeruj się awatarem, na żywo Cross jest przystojniejszy i naprawdę nie ma się do czego przyczepić :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
@ Sadyl, do trójki dodałabym jeszcze czwarte znaczenie -i coś w tym jest
@ Z moją elokwencją i Twoją urodą (avatar) świat stoi przed nami otworem, he,he. Oczywiście odwołuję "zakochańca" wolę być trolicą niż popaprańcem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry