Widok
Dobrze zbudowany ? ;)
Jesteś kobietą ? ;)
Jeśli dobrze coś zbudowałeś - i nie wstydzisz się tego wysiłłku - Twoja żona jest zadowolona a i Ty sam "zbudowany" samym sobą - to powinieneś być szczęsliwy - ale ostatnio widzę u Ciebie jedynie jakąś katastrofę - drogi sadylu....;)
Co się stało ? ;)
Chcesz się podpiąć pod mój anons ? Zazdrościsz?
Faceci tak nie robią... ;)
Nie bądź baba...ech;)
Jesteś kobietą ? ;)
Jeśli dobrze coś zbudowałeś - i nie wstydzisz się tego wysiłłku - Twoja żona jest zadowolona a i Ty sam "zbudowany" samym sobą - to powinieneś być szczęsliwy - ale ostatnio widzę u Ciebie jedynie jakąś katastrofę - drogi sadylu....;)
Co się stało ? ;)
Chcesz się podpiąć pod mój anons ? Zazdrościsz?
Faceci tak nie robią... ;)
Nie bądź baba...ech;)
> widzę u Ciebie jedynie jakąś katastrofę
Normalnie wróżka! Powiedz mi, gdzie ją widzisz.. może się na nią zdążę przygotować :D
> Chcesz się podpiąć pod mój anons ?
Nie. Zwróciłem jedynie uwagę na twój mało realny koncert życzeń. Bez żadnego osobistego przytyku.
> Zazdrościsz?
Czego? Może .. trochę.. zawartości twojej apteczki ;)
Normalnie wróżka! Powiedz mi, gdzie ją widzisz.. może się na nią zdążę przygotować :D
> Chcesz się podpiąć pod mój anons ?
Nie. Zwróciłem jedynie uwagę na twój mało realny koncert życzeń. Bez żadnego osobistego przytyku.
> Zazdrościsz?
Czego? Może .. trochę.. zawartości twojej apteczki ;)
Nie zostawił bo ma dość niepoważnej dzieciarni "fejsbukowej";)
Więc..? Zdjęcia też nie wklei bo nie jest desperatem, idiotą - szuka właśnie NIE desperatki, idiotki, dzieci neo...itp Traktuję swe ogłoszenia poważnie i tego wymagam od kogoś kto naprawdę szuka partnera. Jeśli ktoś ma uczciwe zamiary - to się znajdziemy ;) Znudzonym panienkom, niewiernym żonom - dziękuję bo to absolutnie nie mój klimat ;)
Pragnę związku a w nim nie ma miejsca na zdradę , kłamstwo itp. bo runie jak Babel.
Pozdrawiam.
Więc..? Zdjęcia też nie wklei bo nie jest desperatem, idiotą - szuka właśnie NIE desperatki, idiotki, dzieci neo...itp Traktuję swe ogłoszenia poważnie i tego wymagam od kogoś kto naprawdę szuka partnera. Jeśli ktoś ma uczciwe zamiary - to się znajdziemy ;) Znudzonym panienkom, niewiernym żonom - dziękuję bo to absolutnie nie mój klimat ;)
Pragnę związku a w nim nie ma miejsca na zdradę , kłamstwo itp. bo runie jak Babel.
Pozdrawiam.
Zastanawia mnie jedno: ile emerytek, emerytów - dosłownie babć (również chyba w męskiej postaci) zebrało się w tym wątku. Komentarze osób - które absolutnie nic merytorycznie nie wniosły do niego. Sądzę zatem, że niektórym ludziom brak realnego życia, własnych zajęć z żoną , czy też kochanką, dziećmi skoro marnotrawią czas na puste wpisy w wątku nieznanej osoby. Emeryci czują zwykle pustkę, samotność oraz odrzucenie społeczne. Stąd zbierają się sąsiadki "na kawce", ciasteczku itd. Najlepiej gdy mają ciekawy temat do obgadania. Byle NIE o sobie;)
"A ta spod 6-ki ..to wie Pani, no;) Dosypać cukru kochanieńka ?"
"A ta spod 6-ki ..to wie Pani, no;) Dosypać cukru kochanieńka ?"
Nie szukam kobiety szukającej miłości na siłe. Miłość to coś wielowarstwowego, powaznego. Jeśli pragniesz związku , partnerstwa i jesteś świadoma, że tego naprawdę chcesz - zapraszam.
Miłość to nie pluszowy miś. Miłość to nie złapanie faceta za rękę na deptaku i puste całusy. Jeśli nęka Cię samotność - to nie myl tego z potrzebą miłości w relacji partnertstwa.
Szukam dojrzałej kobiety (nie mylić z wiekiem) . Zdolnej do okreslenia własnych potrzeb. Rozmowy i dialogu z wybrankiem.
Miłość to nie pluszowy miś. Miłość to nie złapanie faceta za rękę na deptaku i puste całusy. Jeśli nęka Cię samotność - to nie myl tego z potrzebą miłości w relacji partnertstwa.
Szukam dojrzałej kobiety (nie mylić z wiekiem) . Zdolnej do okreslenia własnych potrzeb. Rozmowy i dialogu z wybrankiem.
Dla ułatwiienia:
http://www.youtube.com/watch?v=akggeAwgQoo
http://www.youtube.com/watch?v=akggeAwgQoo
Oj...grono słuchaczy "kontemplaczy" tu...;)
Kazdy ma tu przepisik a zadne z Was nie czyta ;)
Język polski jest trudny.
Szukam. Czy znajdę? Zapewne gdybym podał numer gg, albo nie daj Boże - jeszcze telefonu...
Ktoś tu w mym wątku użył słowa "casting". Znamienne, że właśnie owa osoba czuje się najbardziej samotna z tych wszystkich, które się tu udzieliły.
Polecam jej ognisko - może się zintegruje i znajdzie, ;)
Tam casting jest najwyraźniej skumulowany na tzw. maxa.
Szybkie randki przy ognisku.;)
Kolejne ognisko proponuję dla samotnych , osamotnionych nawet nagle - byc może w sieci.
Ja szukam kobiety do związku - nie na siłe. Żadnej stalkerki. Bo taką mam od 5 lat. ;)
Pozdrawiam.
Kazdy ma tu przepisik a zadne z Was nie czyta ;)
Język polski jest trudny.
Szukam. Czy znajdę? Zapewne gdybym podał numer gg, albo nie daj Boże - jeszcze telefonu...
Ktoś tu w mym wątku użył słowa "casting". Znamienne, że właśnie owa osoba czuje się najbardziej samotna z tych wszystkich, które się tu udzieliły.
Polecam jej ognisko - może się zintegruje i znajdzie, ;)
Tam casting jest najwyraźniej skumulowany na tzw. maxa.
Szybkie randki przy ognisku.;)
Kolejne ognisko proponuję dla samotnych , osamotnionych nawet nagle - byc może w sieci.
Ja szukam kobiety do związku - nie na siłe. Żadnej stalkerki. Bo taką mam od 5 lat. ;)
Pozdrawiam.
"Anna" zazdrosna i apeluje do Pana admina. Kobiety są sprzedajne ;)
Budka suflera;). Po nocy kobieta nie spi bo chce zatrzymac na wlasnosc. Pazernosc na wlasne samicze potrzeby ;)
Cóż niektórym "Annom" nie wystarcza własny dorobek ;)
Zatrudnij się jako adminka - zarobisz tu na umowę o dzieło ;)
Anna sie uaktywnila. Panie Kaczynski - ratuj Pan Polskę;)
Panie adminie - pilnuj mi Pan kobiety ;)
Budka suflera;). Po nocy kobieta nie spi bo chce zatrzymac na wlasnosc. Pazernosc na wlasne samicze potrzeby ;)
Cóż niektórym "Annom" nie wystarcza własny dorobek ;)
Zatrudnij się jako adminka - zarobisz tu na umowę o dzieło ;)
Anna sie uaktywnila. Panie Kaczynski - ratuj Pan Polskę;)
Panie adminie - pilnuj mi Pan kobiety ;)
aha. Skocz ,bracie jeszcze po wodę "święconą" (do proboszcza) bo zazdrosne kobiety najwyraźniej mają się o kogo "bić" ;)
Za komuny były takie maniery - "uprzejmie donoszę;)"
Droga Anno - skoro donosisz - to się ujawnij - masz jaja? Nie wymagam posiadania ich o ile jesteś kobietą ;)
"Uaktywnił" - agent śpioch ;)
Szukam kobiety na przekór owym poszukującym normalnego człowieka, który nie ma zaszłości , zatargów z przeszłością.
Nie wiem jaki masz droga Anno problem.
Zapewne dostałaś na waciki za to ;)
Masz w tym zysk tudzież - satysfakcję - ok.;)
Dojrzała nie jesteś - to pewne.;)
Za komuny były takie maniery - "uprzejmie donoszę;)"
Droga Anno - skoro donosisz - to się ujawnij - masz jaja? Nie wymagam posiadania ich o ile jesteś kobietą ;)
"Uaktywnił" - agent śpioch ;)
Szukam kobiety na przekór owym poszukującym normalnego człowieka, który nie ma zaszłości , zatargów z przeszłością.
Nie wiem jaki masz droga Anno problem.
Zapewne dostałaś na waciki za to ;)
Masz w tym zysk tudzież - satysfakcję - ok.;)
Dojrzała nie jesteś - to pewne.;)
Droga Anno - - ja Tobie za to doradzę - proszek do pralki wsyp w inną komorę;)
Masz męża? Czy Cię opuscił ?
Nie zdziwiłbym się skoro jesteś aż tak opuszczona ;)
Własnie takich "panienek" NIE szukam.
Wierny przez kilkanaście lat - dla mnie to normalne.
Nie tolerujący zdrad, kłamstw i pomówień.
Wszystko napisane na wstępie.
Masz męża? Czy Cię opuscił ?
Nie zdziwiłbym się skoro jesteś aż tak opuszczona ;)
Własnie takich "panienek" NIE szukam.
Wierny przez kilkanaście lat - dla mnie to normalne.
Nie tolerujący zdrad, kłamstw i pomówień.
Wszystko napisane na wstępie.
Nie zagaduję do nikogo - jak na razie dzieje sie odwrotnie. Wystarczy użyć trochę tego co siię dostało od stwórcy do myślenia. Kto tu pisze bez celu ? Anno - znasz mnie? Nikt mnie nie chciał ? Masz ciekawe podejście do poważnego tematu jakim jest bycie we dwoje. Jeśli patrzysz na to przez pryzmat "czy ktoś mnie zechce" - to gratuluję. Nie jestem kobietą, która szuka w taki sposób. Może Ty. Gdybyś przeczytała co napisałem - że nie jestem desperatem - to nie pisałabyś bzdur tutaj. Bo nie wiem po co to robisz. Pisz merytorycznie albo nie pisz tu wcale skoro niczego konstruktywnego nie wnosisz. Ja nie lubię ludzi niekonstruktywnych gadających -byle gadać (bo się nudzą lub czują się samotni), z czego nic nie wynika ;)Widzisz - jesteś dobrym przykładem osoby jakiej nie chcę przy sobie - więc może zagadka rozwikłana. Jesteś zapewne sama bo nikt Cię nie chciał jak to określiłaś. Ale to nie moja wina. Jeśli ktoś zechce to się odezwie, napisze o ile szuka. Nie zechce - nie napisze. Proste. Ja szukam - stąd to ogłoszenie. Bo wiem, że jest wiele kobiet normalnych, które potrafią rozmawiać o MERITUM a nie organizować jakieś dziecinne bojkoty co mnie akurat nie martwi wcale bo to świadczy o Tobie.
Kwestia dojrzałości - jak już wcześniej napisałem nie mylić z wiekiem.
Pozdrawiam.
Kwestia dojrzałości - jak już wcześniej napisałem nie mylić z wiekiem.
Pozdrawiam.
@mikronezja
Podaj swój kontakt - o ile szukasz. A jeśli nie szukasz - nie pisz , bo po co ?;)
Tinker bell - jeśli jesteś wolna - nie uzalezniona od dzieci, męża, alimentów...też podaj - jeśli szukasz faceta.
Nie po to dałem anons by zbiegło się stado brzuchatych mężów.
Nie szukam kochanki a normalnej uczciwej, wolnej kobiety. Nie na siłe. A napewno nie sadyla i jego zazdrości. ;) Nie jestem gejem ;)
Podaj swój kontakt - o ile szukasz. A jeśli nie szukasz - nie pisz , bo po co ?;)
Tinker bell - jeśli jesteś wolna - nie uzalezniona od dzieci, męża, alimentów...też podaj - jeśli szukasz faceta.
Nie po to dałem anons by zbiegło się stado brzuchatych mężów.
Nie szukam kochanki a normalnej uczciwej, wolnej kobiety. Nie na siłe. A napewno nie sadyla i jego zazdrości. ;) Nie jestem gejem ;)
Ty się dałeś - skoro jesteś facetem w związku - to nie pisz pod takim anonsem. Ile masz lat ?
Szukasz Kobiety ?
Ja szukam.
Mądrej. Normalnej a nie osób zazdrosnych i gnuśnych.
A dając tu "anons" od razu mam przekkrój;)
Nieważne.
Szukam kobiety, ludzia a przypętują się zmęczone , gnuśne osoby nie radzące sobie z własnym życiem.
I to jeszcze mężczyzni, faceci.
Jezu. Szukam kobiety w sukience. A nie faceta w spodniach bez jaj.
Bez jaj.;)
aha.
Mój adres to djb7@o2.pl
Proszę by nie pisały do mnie kobiety, które nie potrafią czytać. Szukam kobiety do zwiążku.
Szukasz Kobiety ?
Ja szukam.
Mądrej. Normalnej a nie osób zazdrosnych i gnuśnych.
A dając tu "anons" od razu mam przekkrój;)
Nieważne.
Szukam kobiety, ludzia a przypętują się zmęczone , gnuśne osoby nie radzące sobie z własnym życiem.
I to jeszcze mężczyzni, faceci.
Jezu. Szukam kobiety w sukience. A nie faceta w spodniach bez jaj.
Bez jaj.;)
aha.
Mój adres to djb7@o2.pl
Proszę by nie pisały do mnie kobiety, które nie potrafią czytać. Szukam kobiety do zwiążku.
Przykro mi jestem szczęśliwie zajęta:)
Mój wpis miał tylko na celu zwrócenie uwagi na brak kontaktu do Ciebie.
Gdybym była zainteresowana takim ogłoszeniem, wolałabym zwrócić się bezpośrednio do Ciebie a nie przez forum.
Ale widzę, że już wyżej kontakt podałeś, więc powodzenia:)
Może się znajdzie taka której szukasz i spełni wszystkie Twoje oczekiwania!:)
Mój wpis miał tylko na celu zwrócenie uwagi na brak kontaktu do Ciebie.
Gdybym była zainteresowana takim ogłoszeniem, wolałabym zwrócić się bezpośrednio do Ciebie a nie przez forum.
Ale widzę, że już wyżej kontakt podałeś, więc powodzenia:)
Może się znajdzie taka której szukasz i spełni wszystkie Twoje oczekiwania!:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Podałem , by zaspokoić babską ciekawość. Co gorsza - również u "męskiej " części odwiedzających. Nie lubię zniewieściałych facetów. Współczuję ich małżonkom:). Adres tymczasowy - stworzony na potrzeby tego ogłoszenia. Dla zainteresowanych.
Niech Ci nie będzie przykro - skoro jesteś szczęśliwa - to ja się cieszę:) Lubię szczęśliwych ludzi :)
Pozdrawiam:)
Niech Ci nie będzie przykro - skoro jesteś szczęśliwa - to ja się cieszę:) Lubię szczęśliwych ludzi :)
Pozdrawiam:)
Ha i właśnie o to chodzi szuka przebiera a sam sobą nic nie prezentuje oprócz pustej łysej głowy do tego nadmiernie wychudzony w głowie pusto a myśli że jak jest wolny i bez zobowiązań to tylko go brać tfu za darmo bym nie chciała! Pewnie to wina jego wychowania ale jest już na tyle stary aby sam sobie wszystko poukładać w łysej głowie ale mózg za mały w tym wychudzonym ciele....wszystko co pisze to kłamstwo i jest mądry tylko przed komputerem i zmieniając co chwile IP żenada....,
Nie pokażesz swojej wyższości w taki sposób a jedynie głupotę. Dlatego nie mieszam. Osobiście wyznaję zasadę, że dla mnie liczy się opinia osób ,które są dla mnie ważne w życiu osobistym i tylko ich. Sam nie lubię oceniać ludzi bo Bóg nie dał mi takiego prawa. Natomiast zwracam uwagę komuś kto zachowuje się niepoważnie gdy dotyczy to mnie. Wtedy wyjaśniam owej osobie jak ja widzę jej zachowanie w stosunku do mnie.
Gdyby ktokolwiek z Forumowiczów był dla ciebie ważny w życiu osobistym, wątku by nie było. Czysta logika.
Zatem nie liczysz się ze zdaniem żadnego z Forumowiczów. Czysta logika.
Po ch.. zatem piszesz na Forum DYSKUSYJNYM anons, który równie dobrze mogłeś zamieścić jako OGŁOSZENIE we właściwym dziale, np. tu: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/towarzyskie/ i uniknąć cierpienia duszy, związanego z czytaniem komentarzy?
A przy okazji: skoro ty nie liczysz się ze zdaniem innych - dlaczego inni mieliby się liczyć z twoim? Czysta logika ;)
Zatem nie liczysz się ze zdaniem żadnego z Forumowiczów. Czysta logika.
Po ch.. zatem piszesz na Forum DYSKUSYJNYM anons, który równie dobrze mogłeś zamieścić jako OGŁOSZENIE we właściwym dziale, np. tu: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/towarzyskie/ i uniknąć cierpienia duszy, związanego z czytaniem komentarzy?
A przy okazji: skoro ty nie liczysz się ze zdaniem innych - dlaczego inni mieliby się liczyć z twoim? Czysta logika ;)
@brzdącu:
Po prostu jestem ciekaw jego reakcji. Wyjścia ma trzy:
- zignorować mój wpis, nie mając nic sensownego na swoją obronę
- obrzucić mnie błotem, na co jestem przygotowany, dając jednocześnie wyraz temu, jaki jest miły i kulturalny ;)
- zanegować któryś ze swoich poprzednich wpisów, okazując brak logiki i niekonsekwencję
:D
Po prostu jestem ciekaw jego reakcji. Wyjścia ma trzy:
- zignorować mój wpis, nie mając nic sensownego na swoją obronę
- obrzucić mnie błotem, na co jestem przygotowany, dając jednocześnie wyraz temu, jaki jest miły i kulturalny ;)
- zanegować któryś ze swoich poprzednich wpisów, okazując brak logiki i niekonsekwencję
:D
@ drogi brzdącu i sadylu - nie mozecie sobie we dwóch pogadać prywatnie? W realu ? Komunikujecie się jedynie przez neta? ;)
Ogłoszenie jest jasne i precyzyjne ale Ty dziwnym trafem założyłeś , że jestem Ci winien jakieś wyjaśnienia, prośbę o pozwolenie zamieszczenia tu ogłoszenia. Rozumiem, że to Twój prywatny folwark i bez Twej zgody - nic tu nie może zostać napisane ? Ile masz lat ? Niby inteligentny ... Po co się odzywasz skoro nie napisałem, że szukam faceta ?;) Jesteś ciekaw jak baba. Już napisałem, że zniewieściałych facetów - nie lubię. Ale widać czytasz co chcesz. A potem się wymądrzasz ;) Więc nie rozumiem sadylu Twej obecności w tym wątku bo zachowujesz się jak troll. Nudzisz się ? Żona nie woła ?
Pozdrawiam - mimo wszystko serdecznie. ;)
Ogłoszenie jest jasne i precyzyjne ale Ty dziwnym trafem założyłeś , że jestem Ci winien jakieś wyjaśnienia, prośbę o pozwolenie zamieszczenia tu ogłoszenia. Rozumiem, że to Twój prywatny folwark i bez Twej zgody - nic tu nie może zostać napisane ? Ile masz lat ? Niby inteligentny ... Po co się odzywasz skoro nie napisałem, że szukam faceta ?;) Jesteś ciekaw jak baba. Już napisałem, że zniewieściałych facetów - nie lubię. Ale widać czytasz co chcesz. A potem się wymądrzasz ;) Więc nie rozumiem sadylu Twej obecności w tym wątku bo zachowujesz się jak troll. Nudzisz się ? Żona nie woła ?
Pozdrawiam - mimo wszystko serdecznie. ;)
> Ogłoszenie jest jasne i precyzyjne
Właśnie: "ogłoszenie".
A Forum dyskusyjne nie jest miejscem na ogłoszenia sensu stricto - od tego jest odrębny dział portalu trojmiasto.pl. Umieszczając anons tutaj MUSIAŁEŚ wziąć pod uwagę możliwość komentowania twojego wpisu nie tylko przez osoby wybrane przez ciebie. No chyba, że jesteś na tyle ograniczony, że nie rozumiesz, co różni forum dyskusyjne od tablicy ogłoszeniowej ;)
Właśnie: "ogłoszenie".
A Forum dyskusyjne nie jest miejscem na ogłoszenia sensu stricto - od tego jest odrębny dział portalu trojmiasto.pl. Umieszczając anons tutaj MUSIAŁEŚ wziąć pod uwagę możliwość komentowania twojego wpisu nie tylko przez osoby wybrane przez ciebie. No chyba, że jesteś na tyle ograniczony, że nie rozumiesz, co różni forum dyskusyjne od tablicy ogłoszeniowej ;)
szukaj, szukaj. życzę powodzenia ale nie wróżę sukcesu
zbyt wybredny jesteś i zbyt zakochany w sobie (sam***bka w lustrze może o tym świadczyć)
twój problem polega na tym, że sam nie wiesz czego szukasz, albo jesteś uzależniony od zamieszczania anonsów, zmieniasz tylko nicki, ale nie jesteś na tyle inteligentny by nieco bardziej zmienić swoje "ogłoszenie"
zbyt wybredny jesteś i zbyt zakochany w sobie (sam***bka w lustrze może o tym świadczyć)
twój problem polega na tym, że sam nie wiesz czego szukasz, albo jesteś uzależniony od zamieszczania anonsów, zmieniasz tylko nicki, ale nie jesteś na tyle inteligentny by nieco bardziej zmienić swoje "ogłoszenie"
;) Wątek żyje własnym życiem:) No proszę;) Iluż doradców ;) Wróżbitów;) Dziękuję;) Proszę o pozwolenie szukania wg. własnych kryteriów. Czy zabronione jest ?;) Nie narzekam na niedobór chętnych (raczej na nadmiar). Ale - prawda - z racji, że nie szukam nikogo kto miałby się przy mnie męczyć i vice versa - jasno określam kryteria. Gdybym chciał po prostu "mieć" - kupiłbym psa.
Pozdrawiam inteligentnych;)
Pozdrawiam inteligentnych;)
@ Majka
A Ty szukasz? ;) Jeśli nie to nie sądzę by sensowne było Twe marnowanie czasu na pisanie tu. No chyba że szukasz i masz wymagania.
"no cóż.... najgorzej, jak ktoś ma wymagania nie wiadomo, jakie a sam nie ma nic do zaoferowanie w zamian."
Pozwolisz że sam określę kogo szukam ? czy masz jakieś obiekcje?
@sadyl
Nie mam dzieci ani rodziny - więc mam czas na forum - choć piszę tyle ile trzeba, na temat, merytorycznie. Tak samo postępuję w życiu. Facet który dużo gada a nic nie robi nie jest chyba wymarzonym partnerem dla kobiety. Kobiecie ujdzie plotkarstwo. Bo one tak mają. A faceci ?
Jeśli jesteś szczęśliwy w związku i dbasz o swoją kobietę - to Ci się chwali.
Ale skoro masz czas na forum zamiast zająć się własnym życiem....
Pozdrowienia;)
A Ty szukasz? ;) Jeśli nie to nie sądzę by sensowne było Twe marnowanie czasu na pisanie tu. No chyba że szukasz i masz wymagania.
"no cóż.... najgorzej, jak ktoś ma wymagania nie wiadomo, jakie a sam nie ma nic do zaoferowanie w zamian."
Pozwolisz że sam określę kogo szukam ? czy masz jakieś obiekcje?
@sadyl
Nie mam dzieci ani rodziny - więc mam czas na forum - choć piszę tyle ile trzeba, na temat, merytorycznie. Tak samo postępuję w życiu. Facet który dużo gada a nic nie robi nie jest chyba wymarzonym partnerem dla kobiety. Kobiecie ujdzie plotkarstwo. Bo one tak mają. A faceci ?
Jeśli jesteś szczęśliwy w związku i dbasz o swoją kobietę - to Ci się chwali.
Ale skoro masz czas na forum zamiast zająć się własnym życiem....
Pozdrowienia;)
Pisze pan tu dużo i nic odpisują ludzie ponieważ tak to funkcjonuje proszę iść do agencji matrymonialne tam tak nie będzie. natomiast w postach założonych przez Pana zawsze są jakieś złośliwości dlaczego inni też zakładają posty i jest ok, jest Pan blokowany a zawsze wraca jak bumerang choroba jakaś?
witam
miło mi --tak bardzo zapadam w pamieci!
szczegolnie damskiej
oj znam ..wiem;(
w kazdej niemal pracy--ten sam problem
z facetami mozna konie krasc,pokłócic sie ,wykrzyczec... i pogodzic
a zawisc damska zyje długo
szczególnie gdy mozna " posmarowac" jakiemus koledze w poblizu:):)
a z panem "wolnym" nie chce miec nic do czynienia
zycze mu wiekszej samokrytyki zarówno w ocenie włąsnej powierzchownosci jak i innych zalet
miłego lata bez poparzen;:)
miło mi --tak bardzo zapadam w pamieci!
szczegolnie damskiej
oj znam ..wiem;(
w kazdej niemal pracy--ten sam problem
z facetami mozna konie krasc,pokłócic sie ,wykrzyczec... i pogodzic
a zawisc damska zyje długo
szczególnie gdy mozna " posmarowac" jakiemus koledze w poblizu:):)
a z panem "wolnym" nie chce miec nic do czynienia
zycze mu wiekszej samokrytyki zarówno w ocenie włąsnej powierzchownosci jak i innych zalet
miłego lata bez poparzen;:)
a zapomniałam!..tradycji musi zadosc...
własciwie to chciałam nawtykac autorowi
ze pisanie o swoich byłych towarzyszkach "kawkowania"
i obsmarowywanie ich na róznych ogłoszeniach9nie o mnie choidzi!)
to jest wieeelkie swinstwo i swiadczy o tym ze TY FACET BABA JESTES!
no i przy okazji upewnianiania sie co do twej tozsamosci
natknełam sie na swój niczek!
doprawdy
mieszane uczucia ...
własciwie to chciałam nawtykac autorowi
ze pisanie o swoich byłych towarzyszkach "kawkowania"
i obsmarowywanie ich na róznych ogłoszeniach9nie o mnie choidzi!)
to jest wieeelkie swinstwo i swiadczy o tym ze TY FACET BABA JESTES!
no i przy okazji upewnianiania sie co do twej tozsamosci
natknełam sie na swój niczek!
doprawdy
mieszane uczucia ...
na co dzień - jest... na noc jeszcze by się przydała jedna albo dwie i jakaś od święta choć ciśnienia nie ma, ale skoro Tarik może mieć sześć to nie hejtować mnie tutaj za cztery.
Uprzedzając twoje następne pytanie. Nie nie masz szans. Wiedźmy nie potrzebuje, na razie strach na wróble spełnia swoje zadanie. ;]]]
Uprzedzając twoje następne pytanie. Nie nie masz szans. Wiedźmy nie potrzebuje, na razie strach na wróble spełnia swoje zadanie. ;]]]
małe ..zwinne..pracowite..
ciekawe czy inny kaliber wyrobiłby sie przy takiej ilosci kwiatów:)D
http://www.youtube.com/watch?v=CP6tDVbil8I
ciekawe czy inny kaliber wyrobiłby sie przy takiej ilosci kwiatów:)D
http://www.youtube.com/watch?v=CP6tDVbil8I
Mnie zainteresowało to, że ex ma problem z bagażem doświadczeń niektórych Pań z którymi umówił się na kawę.
No cóż. Mając 40 + czy nawet więcej to ciężko oczekiwać od równolatki by była dziewicą bez doświadczeń życiowych. A skoro w takim wieku jest sama to znaczy, że coś w jej życiu się wydarzyło.
Ja bym nie związała się z facetem który w wieku 40 lat dopiero wyprowadził się od mamusi i dopiero postanowił układać sobie życie.
No cóż. Mając 40 + czy nawet więcej to ciężko oczekiwać od równolatki by była dziewicą bez doświadczeń życiowych. A skoro w takim wieku jest sama to znaczy, że coś w jej życiu się wydarzyło.
Ja bym nie związała się z facetem który w wieku 40 lat dopiero wyprowadził się od mamusi i dopiero postanowił układać sobie życie.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
"a jak ma byc inna??
z takim wyborem!
nic nie pozostało jak umówic sie z facetem
jak sie go troche oszlifuje-bedzie PIEKNA
i tak np wdr-owi najlepiej jest w małej czerwonej!
jemu tez sie nie powodzi u płci przeciwnej
nie idzmy pod prad..badzmy trendy
oj forumowi faceci:("
Podoba mi się Wasza rozmowa;)
Kazdy ma jakiś bagaż - typu dzieci, długi, kredyty....
Czemu np. taka Pani Ilona jest sama ? Wybredna? Wygląda ładnie - ale co z tego ? Zalezy czego kto szuka. Ja szukam normalnej kobiety,która wie czego chce. Ma coś w głowie mądrego do powiedzenia. Widzę, że zwykły "anons", że szukam - to jak kij w mrowisko. Pobijcie się, pokłóćcie. Ale beze mnie. ;)
A nie szukam na siłę;)
z takim wyborem!
nic nie pozostało jak umówic sie z facetem
jak sie go troche oszlifuje-bedzie PIEKNA
i tak np wdr-owi najlepiej jest w małej czerwonej!
jemu tez sie nie powodzi u płci przeciwnej
nie idzmy pod prad..badzmy trendy
oj forumowi faceci:("
Podoba mi się Wasza rozmowa;)
Kazdy ma jakiś bagaż - typu dzieci, długi, kredyty....
Czemu np. taka Pani Ilona jest sama ? Wybredna? Wygląda ładnie - ale co z tego ? Zalezy czego kto szuka. Ja szukam normalnej kobiety,która wie czego chce. Ma coś w głowie mądrego do powiedzenia. Widzę, że zwykły "anons", że szukam - to jak kij w mrowisko. Pobijcie się, pokłóćcie. Ale beze mnie. ;)
A nie szukam na siłę;)
Tak właśnie spojrzałem na ilość wpisów i łapię się za głowę;)
Gdybym miał żonę to nie przesiadywałbym na forum. Ale nie mam - szukam kobiety do życia. Właśnie wolnej , chcącej związku.
A że tu ? Ano - tu.
Tymczasem stado panów się odzywa. 3/4 wpisów pochodzi od niemerytorycznych facetów - dziwię się, że kobiety Was utrzymują i pozwalają na poświęcanie swego czasu zamiast rodzinie - obcemu facetowi "w necie". ;)
A potem się dziwicie.
Gdybym miał żonę to nie przesiadywałbym na forum. Ale nie mam - szukam kobiety do życia. Właśnie wolnej , chcącej związku.
A że tu ? Ano - tu.
Tymczasem stado panów się odzywa. 3/4 wpisów pochodzi od niemerytorycznych facetów - dziwię się, że kobiety Was utrzymują i pozwalają na poświęcanie swego czasu zamiast rodzinie - obcemu facetowi "w necie". ;)
A potem się dziwicie.
Jeżeli coś kasujemy to lepiej cały wątek a nie wybrane posty kur...a już raz tak ex -j-a-g-d-a oczyszczaliście kapitaliści z forum wielki admin może jest jego przyjacielem i tak go czyści i wybiela fujjj wstyd dla forum!!!!!!!!!
Chłopak mało inteligentny jest i tyle kurcze a mamy wolną Polskę każdy może pisać co chce nawet tak mały chłop bez jaj jak j-a-g-d-a
Chłopak mało inteligentny jest i tyle kurcze a mamy wolną Polskę każdy może pisać co chce nawet tak mały chłop bez jaj jak j-a-g-d-a
Czy ja się chwalę czy żalę, ale czym mam się chwalić czy żalić ?Nie rozumiem?
Nie nie czytałam wpisów ex i uważam tak jak kiedyś pokasowali jego chorą twórczość teraz admin zrobił to samo ,ja uważam że całe posty powinny być skasowane i tyle koniec i kropka .Chłopak powtarza co roku te same tematy a na końcu ubliża jest chory i tyle w tym temacie .A w którym momencie broniłam jego wypowiedzi to nawet po 3 drinkach bym nie zgadła .Wchodzi teraz kobieta na forum i czyta i co czepiaja się chłopaka a on taki kryształowy ale ale nie ma połowy jego wpisów .
Nie nie czytałam wpisów ex i uważam tak jak kiedyś pokasowali jego chorą twórczość teraz admin zrobił to samo ,ja uważam że całe posty powinny być skasowane i tyle koniec i kropka .Chłopak powtarza co roku te same tematy a na końcu ubliża jest chory i tyle w tym temacie .A w którym momencie broniłam jego wypowiedzi to nawet po 3 drinkach bym nie zgadła .Wchodzi teraz kobieta na forum i czyta i co czepiaja się chłopaka a on taki kryształowy ale ale nie ma połowy jego wpisów .
"Kobieta jest to przysmak Bogów, byle go diabeł nie przyprawił."
Pokemonka daj sobie spokój z tłumaczeniem
ja wiem o co Ci chodzi
adminy maja tez niełatwo-wykasuja cały-tez beda mieli pretensje
a skad wiadomo-czy ktos wkurzony słusznie ,czy tylko ego go boli
i w którym momencie ma byc ciecie?
ogólnie ludziom-nie dogodzisz;)
a ex..no ma problem..no cóz nie on jeden
z autopsji poszukiwan---
to jakas pandemia dziwnych panów ..niestety:(
i nasza kobiet wina
rozpuscilismy jak dziadowskie bicze;d
ja wiem o co Ci chodzi
adminy maja tez niełatwo-wykasuja cały-tez beda mieli pretensje
a skad wiadomo-czy ktos wkurzony słusznie ,czy tylko ego go boli
i w którym momencie ma byc ciecie?
ogólnie ludziom-nie dogodzisz;)
a ex..no ma problem..no cóz nie on jeden
z autopsji poszukiwan---
to jakas pandemia dziwnych panów ..niestety:(
i nasza kobiet wina
rozpuscilismy jak dziadowskie bicze;d
@isztar
Wracaj do ciemności..egipskich (?)
@sadyl: wracaj do szkoły (życia);)
"adminy majo nielatfo bo dostajo marne grosze .."
"ogolnie ludziom nie dogodzisz...."
....
Mam pytanie: dlaczego w tym poście/wątku toczy się dyskusja oderwana od meritum ?;)
Ex nie ma problemu i czuje się świetnie - a narzeka na nadmiar kobiet lubujących się we własnych wdziękach...ot co ;)
A najlepsze, że nawet panowie dają się "uwieść" - nonono.... ;)
"pandemia" niemerytorycznych wypowiedzi pseudo - inteligentnych mężów pod pantoflem ;) Isztar - sama nie wiesz czego chcesz...a najlepsze, że już nas "ożenili". Kapłani jacyś ?;)P Ja tam ślubować nie zamierzam i...howgh..;)
Wracaj do ciemności..egipskich (?)
@sadyl: wracaj do szkoły (życia);)
"adminy majo nielatfo bo dostajo marne grosze .."
"ogolnie ludziom nie dogodzisz...."
....
Mam pytanie: dlaczego w tym poście/wątku toczy się dyskusja oderwana od meritum ?;)
Ex nie ma problemu i czuje się świetnie - a narzeka na nadmiar kobiet lubujących się we własnych wdziękach...ot co ;)
A najlepsze, że nawet panowie dają się "uwieść" - nonono.... ;)
"pandemia" niemerytorycznych wypowiedzi pseudo - inteligentnych mężów pod pantoflem ;) Isztar - sama nie wiesz czego chcesz...a najlepsze, że już nas "ożenili". Kapłani jacyś ?;)P Ja tam ślubować nie zamierzam i...howgh..;)
Jak sama widzisz - prawda;)
Śmieję się tak naprawdę z osób niespełnionych życiowo - które próbują nadrabiać pseudo-inteligencją a gdy im to nie wychodzi - wpadają w furię, choć w głębi serca żal mi ich.Dlatego rozczarowałem się "sadylem" bo do pewnego czasu podziwiałem go za opanowanie i "rzeczowość". Do czasu gdy zaczął boksować się z takim jednym - ewidentnym prowokatorem ;) Żebyś widziała mój opad szczęki wtedy ;) Sam z siebie potrafię się nabijać ;) A opinie osób, które nic dla mnie nie znaczą są po prostu bezwartościowe;) Świadczą jedynie o ich autorach. Ich kulturze. Umiejętności nazwania rzeczy precyzyjnie (nie złośliwie jak rozpieszczone dzieciątko) nabywa się wraz z doświadczeniem, najczęściej z wiekiem. Bo żaden tzw. papier nie świadczy o kulturze jego posiadacza.;)
Śmieję się tak naprawdę z osób niespełnionych życiowo - które próbują nadrabiać pseudo-inteligencją a gdy im to nie wychodzi - wpadają w furię, choć w głębi serca żal mi ich.Dlatego rozczarowałem się "sadylem" bo do pewnego czasu podziwiałem go za opanowanie i "rzeczowość". Do czasu gdy zaczął boksować się z takim jednym - ewidentnym prowokatorem ;) Żebyś widziała mój opad szczęki wtedy ;) Sam z siebie potrafię się nabijać ;) A opinie osób, które nic dla mnie nie znaczą są po prostu bezwartościowe;) Świadczą jedynie o ich autorach. Ich kulturze. Umiejętności nazwania rzeczy precyzyjnie (nie złośliwie jak rozpieszczone dzieciątko) nabywa się wraz z doświadczeniem, najczęściej z wiekiem. Bo żaden tzw. papier nie świadczy o kulturze jego posiadacza.;)
@ex - skoro nikt nie znajduje Twojego uznania w swoich wypowiedziach, to wyjaśnij mi w takim razie, w jakim celu w ogóle wypowiadasz się na forum?
Z jednej strony róbujesz kogoś zainteresować swoją osobą, jednocześnie piszesz "nikogo". Zacząłeś gdzieś temat, że szukasz kobiety, a w tej chwili raczej żadna z nich, a będąca przy zdrowych zmysłach, raczej nie byłaby zainteresowana znajomością z Tobą, nawet dalszą, jak mniemam^^
Nie mniej jednak odpowiedz mi to pytanie: w jakim celu w ogóle wypowiadasz się na forum?
Z jednej strony róbujesz kogoś zainteresować swoją osobą, jednocześnie piszesz "nikogo". Zacząłeś gdzieś temat, że szukasz kobiety, a w tej chwili raczej żadna z nich, a będąca przy zdrowych zmysłach, raczej nie byłaby zainteresowana znajomością z Tobą, nawet dalszą, jak mniemam^^
Nie mniej jednak odpowiedz mi to pytanie: w jakim celu w ogóle wypowiadasz się na forum?
Pytanie skierowałem do Ciebie, nie do innych osób, zatem od Ciebie, a nie od nich, oczekuję odpowiedzi.
Każde forum rządzi się swoim zwyczajowym prawem, opartym na regulaminie. To forum ma to do siebie, że każdy z wątków ewoluuje w dowolny sposób, forumowicze skaczą z tematu na temat, co tylko świadczy o ich swobodzie w myśleniu i interakcjach z innymi ludźmi. Skoro Tobie to nie odpowiada, irytuje Cię...to może tu nie zaglądaj?
Wątek, jako taki, nie stanowi Twojej własności, abyś narzucał ogółowi własne prawa i wymagał od nich aby pisali to, co akurat Tobie odpowiada, czy koresponduje z Twoimi oczekiwaniami - kult jednostki skończył się bodajże w 1953.
Co do formy "Ty", to netykieta nie przewiduje zwracania się w formie "pan/pani"; to nie forum filatelistów. Owszem, niektórzy zwracają się na przykład do mnie per "panie H", ale to forma żartobliwa.
p.s. serdecznie pozdrawiasz? ^^
Każde forum rządzi się swoim zwyczajowym prawem, opartym na regulaminie. To forum ma to do siebie, że każdy z wątków ewoluuje w dowolny sposób, forumowicze skaczą z tematu na temat, co tylko świadczy o ich swobodzie w myśleniu i interakcjach z innymi ludźmi. Skoro Tobie to nie odpowiada, irytuje Cię...to może tu nie zaglądaj?
Wątek, jako taki, nie stanowi Twojej własności, abyś narzucał ogółowi własne prawa i wymagał od nich aby pisali to, co akurat Tobie odpowiada, czy koresponduje z Twoimi oczekiwaniami - kult jednostki skończył się bodajże w 1953.
Co do formy "Ty", to netykieta nie przewiduje zwracania się w formie "pan/pani"; to nie forum filatelistów. Owszem, niektórzy zwracają się na przykład do mnie per "panie H", ale to forma żartobliwa.
p.s. serdecznie pozdrawiasz? ^^
"@ex - skoro nikt nie znajduje Twojego uznania w swoich wypowiedziach, to wyjaśnij mi w takim razie, w jakim celu w ogóle wypowiadasz się na forum? "
Gdyż w przeciwieństwie do niektórych (a sądząc po Twym pytaniu - również i do Ciebie) NIE szukam poklasku ;)
Jeśli uważasz, że forum służy do "błyszczenia" - to gratuluję podejścia....
Nie interesują mnie opinie osób, które mają problem ze sobą.
Szukam kobiety do związku. I nie pytam sąsiada czy wypada ;)
Pozdrawiam myślących nad czytanym tekstem ;)
Gdyż w przeciwieństwie do niektórych (a sądząc po Twym pytaniu - również i do Ciebie) NIE szukam poklasku ;)
Jeśli uważasz, że forum służy do "błyszczenia" - to gratuluję podejścia....
Nie interesują mnie opinie osób, które mają problem ze sobą.
Szukam kobiety do związku. I nie pytam sąsiada czy wypada ;)
Pozdrawiam myślących nad czytanym tekstem ;)
Obawiam się, że raczej już tutaj nie znajdziesz "kobiety do związku"^^ Ale tego masz już zapewne świadomość, stąd dziwi mnie, że jak ćma co w płomień świeczki leci, wracasz tu na forum i dalej chcesz egzystować w forumowej społeczności ^_^ W jakim celu?
p.s. ale serdecznie pozdrawiasz, czy nieserdecznie? o_O
p.s. ale serdecznie pozdrawiasz, czy nieserdecznie? o_O
@m30+
skoro tak uważasz - to ciesz się tym ;) I nie miałem na myśli tu wszystkich, którzy się wypowiedzieli na forum. Tak się składa , że odezwały się osoby (kobiety), które przeczytały cały wątek nie wypisując tu niczego a kontaktując się po prostu ze mną. Ich wrażenia pokrywają się z moimi - więc nie mam problemu :)
Po prostu szkoda mi ludzi markotnych, zawistnych, niespełnionych itp. itd. którym brak odwagi na "real". W pewnych granicach - internet zdaje się być anonimowy - dla owych osób to świetne medium na pisanie bzdur - bez cienia odniesienia do tematu. A gdy czują, że im nie wychodzi to "wykonują" "telefon do przyjaciela". Mało to samodzielne i dojrzałe. Niepoważne. Następnym razem radzę jeszcze łatwiejszą (podobno) drogę ucieczki - poskarżyć się mamie ;)
skoro tak uważasz - to ciesz się tym ;) I nie miałem na myśli tu wszystkich, którzy się wypowiedzieli na forum. Tak się składa , że odezwały się osoby (kobiety), które przeczytały cały wątek nie wypisując tu niczego a kontaktując się po prostu ze mną. Ich wrażenia pokrywają się z moimi - więc nie mam problemu :)
Po prostu szkoda mi ludzi markotnych, zawistnych, niespełnionych itp. itd. którym brak odwagi na "real". W pewnych granicach - internet zdaje się być anonimowy - dla owych osób to świetne medium na pisanie bzdur - bez cienia odniesienia do tematu. A gdy czują, że im nie wychodzi to "wykonują" "telefon do przyjaciela". Mało to samodzielne i dojrzałe. Niepoważne. Następnym razem radzę jeszcze łatwiejszą (podobno) drogę ucieczki - poskarżyć się mamie ;)
Więc cieszę się jeśli masz radochę;) Chociaż nie wiem jak Ty pojmujesz "cele towarzyskie" ;)
Ważne byś się spełniał na jakimkolwiek polu życia z satysfakcją dla siebie samego ;) ;) ..(chyba).
Jestem bardzo zabawny...i nie strzelam fochów ;)
A Ty, mimo że powinieneś okazać zimną krew - zachowujesz się jak nieopierzony studencik...
Ile masz lat ?;)
Ważne byś się spełniał na jakimkolwiek polu życia z satysfakcją dla siebie samego ;) ;) ..(chyba).
Jestem bardzo zabawny...i nie strzelam fochów ;)
A Ty, mimo że powinieneś okazać zimną krew - zachowujesz się jak nieopierzony studencik...
Ile masz lat ?;)
Nie zgadzam się, czasem pracuje się w takim środowisku i obraca się w takim towarzystwie, że trudno jest spotkać kogoś godnego uwagi (mam na myśli osobę, na widok której serce zabije nam szybciej) - na przykład w miejscu zdominowanym przez mężczyzn... Ja akurat rozumiem, że można próbować szukać kogoś taką drogą. Zajrzałam tu - na forum - z ciekawości parę miesięcy temu i poznałam kilka fajnych osób i cieszę się, że to zrobiłam, bo dzięki temu mam więcej znajomych, z którymi czasem spędzam miło czas :)
dziewczyny, niestety wielu tu takich. Zresztą nie tylko tu
Forum jest miejscem, jak każde inne, do poszukiwania nowych znajomości.
Podobnie, jak @Mikro, ja tu poznałam wielu fajnych ludzi. Mam grono nowych znajomych. Ba nawet siostrę znalazłam :-)
Forum jest miejscem, jak każde inne, do poszukiwania nowych znajomości.
Podobnie, jak @Mikro, ja tu poznałam wielu fajnych ludzi. Mam grono nowych znajomych. Ba nawet siostrę znalazłam :-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
Dla mnie IP nie jest wyznacznikiem forumowicza. Sama piszę z kilku IP i raz zdarzyło mi się zachować złośliwie, licząc na to, że nikt tego nie zauważy. Stało się inaczej ale nie żałuję ani nie wstydzę się tego. Tematyka marynarska ciągnie się dłużej niż ten jeden wątek. Owa ilona zawsze pisze w ten sam sposób więc zakładam, że to jedna i ta sama osoba. Jeśli się mylę, na pewno zostanie to sprostowane. A jeśli moja ciekawość zostanie zaspokojona, tym spokojniej będę spać ;););)
Ilonka, żebyś nie miała wątpliwości i spała spokojnie:
http://forum.trojmiasto.pl/Poznam-lekarza-t537873,1,46.html
http://forum.trojmiasto.pl/Poznam-lekarza-t537873,1,46.html
"Jak mocno trzeba byc zdesperowanym aby szukac kobiety na forum..."
Co do poziomu desperacji exa to nieco za bardzo zależy mu na przekonaniu nas o tym że jest szczęśliwym i mającym powodzenie u kobiet samcem alfa żeby było to wiarygodne.
Co do poziomu desperacji exa to nieco za bardzo zależy mu na przekonaniu nas o tym że jest szczęśliwym i mającym powodzenie u kobiet samcem alfa żeby było to wiarygodne.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Nie ma mocnych na Mariolę ;) Ani na zniewieściałego admina....
ech opad rąk..a nawet i innych ;)
Ja sądzę, żę NIE rozumiesz ;)
"Rozumiem, że Tobie "
zadałaś mi pytanie ? czy napisałaś, że zrozumiałaś ??;)
Długo myslisz. Napewno nie nadajesz się dla mnie ;)
Długie myslenie kojarzy mi się z tłustymi babami, facetami spasłymi, z nadwagą...;)
Kiedyś taka jedna kobieta przyszła do mego pokoju i uchyliwszy drzwi zanuciła.." Bo we mnie był ex" ;)
ech opad rąk..a nawet i innych ;)
Ja sądzę, żę NIE rozumiesz ;)
"Rozumiem, że Tobie "
zadałaś mi pytanie ? czy napisałaś, że zrozumiałaś ??;)
Długo myslisz. Napewno nie nadajesz się dla mnie ;)
Długie myslenie kojarzy mi się z tłustymi babami, facetami spasłymi, z nadwagą...;)
Kiedyś taka jedna kobieta przyszła do mego pokoju i uchyliwszy drzwi zanuciła.." Bo we mnie był ex" ;)
@ Majka cyt.{{{{{
".. a na pewno: wyobraźnią ;]"
@sadyl - rewelacyjne podsumowanie ;-)
@Ilona - myślę, że sadyl ma rację, ex ogarnąłby je, tylko wyobraźnią ;-))) }}}}}}}
Majka już sobie przypomniałem i znalazłem, o co chodziło tobie z tym że niby jak to powiedziałaś "nie lubię" ciebie i sadyla :P (tylko nie wiem czemu sadyla , bo to tobie wtedy zwróciłem uwagę on raczej jest "ofiarą" zalotów) ;)
".. a na pewno: wyobraźnią ;]"
@sadyl - rewelacyjne podsumowanie ;-)
@Ilona - myślę, że sadyl ma rację, ex ogarnąłby je, tylko wyobraźnią ;-))) }}}}}}}
Majka już sobie przypomniałem i znalazłem, o co chodziło tobie z tym że niby jak to powiedziałaś "nie lubię" ciebie i sadyla :P (tylko nie wiem czemu sadyla , bo to tobie wtedy zwróciłem uwagę on raczej jest "ofiarą" zalotów) ;)
@wdr - wszystko co powyżej napisałeś, pokazuje tylko, jak mało bystrym czytelnikiem forum jesteś ostatnimi czasy :P
wiem, wiem zaraz powiesz, że to po prostu Ciebie nie interesuje. Ale skoro nie interesuje, to się na te tematy nie wypowiadaj :-)
wiem, wiem zaraz powiesz, że to po prostu Ciebie nie interesuje. Ale skoro nie interesuje, to się na te tematy nie wypowiadaj :-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....