Widok

Wolny

42 letni szczupły, wolny, bez zobowiązań, młody duchem i podobno ciałem - poszukuje kobiety dobrej, nie zawistnej, rozliczonej ze swą przeszłością. Empatycznej z otwartym umysłem. Kobietom zależnym - dziękuję.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 18
> kobiety dobrej, nie zawistnej, rozliczonej ze swą przeszłością. Empatycznej z otwartym umysłem

To jak ustabilizowany, inteligentny, miły, przystojny, dobrze zbudowany i WOLNY facet po 40-tce.
Taka Urban Legend ;)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dobrze zbudowany ? ;)
Jesteś kobietą ? ;)
Jeśli dobrze coś zbudowałeś - i nie wstydzisz się tego wysiłłku - Twoja żona jest zadowolona a i Ty sam "zbudowany" samym sobą - to powinieneś być szczęsliwy - ale ostatnio widzę u Ciebie jedynie jakąś katastrofę - drogi sadylu....;)
Co się stało ? ;)
Chcesz się podpiąć pod mój anons ? Zazdrościsz?
Faceci tak nie robią... ;)
Nie bądź baba...ech;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
> widzę u Ciebie jedynie jakąś katastrofę

Normalnie wróżka! Powiedz mi, gdzie ją widzisz.. może się na nią zdążę przygotować :D

> Chcesz się podpiąć pod mój anons ?

Nie. Zwróciłem jedynie uwagę na twój mało realny koncert życzeń. Bez żadnego osobistego przytyku.

> Zazdrościsz?

Czego? Może .. trochę.. zawartości twojej apteczki ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Po prostu gejowski bełkot....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
~ex "Kobietom zależnym - dziękuję."
czyli co? zależnym od czego?....od kogo?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
może od byłego, może od alimentów, może od rodziny - rodziców byłego, może od wpływu dziecka, może od wszystkiego po trochu .... a co chcesz startować ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
@ona69
Ty już możesz, bo od wczoraj jesteś niezależna - ja tak to rozumiem :)
i znowu zgadzam się z @Mikronezją :)

Ja to rozumiem, jako kobietę nie będącą w żadnym związku, w tym również w związku "na papierze" i "rozpadającym się" ;-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
~Mikronezja, wiem że mogę, ale nie jestem tak zdesperowana żeby stawać do castingu na forum ;-)
dam fory innym ha ha ha
35 lat, już wolna, niezalezna pod względem finansowym, mieszkaniowym, posiadająca pracę. Rozliczona. Uśmiechnieta ładna czarnula.
był już taki anons..i podejrzewam, że tylko nick się zmienił. Czyżby jag..?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
I znowu: wątek rozpoczęty, ale kontaktu żadnego ex nie zostawił. Ani adresu mailowego dla zainteresowanych niezależnych, empatycznych z otwartym umysłem. Nie zalogował się też, więc...?
Nie zostawił bo ma dość niepoważnej dzieciarni "fejsbukowej";)
Więc..? Zdjęcia też nie wklei bo nie jest desperatem, idiotą - szuka właśnie NIE desperatki, idiotki, dzieci neo...itp Traktuję swe ogłoszenia poważnie i tego wymagam od kogoś kto naprawdę szuka partnera. Jeśli ktoś ma uczciwe zamiary - to się znajdziemy ;) Znudzonym panienkom, niewiernym żonom - dziękuję bo to absolutnie nie mój klimat ;)
Pragnę związku a w nim nie ma miejsca na zdradę , kłamstwo itp. bo runie jak Babel.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ex, a nie pomyślałeś, że jak podasz adres mailowy czy GG, to może ktoś "właściwy" się do Ciebie odezwie?
To nie jest tak, że dwie osoby się znajdą. Szczęściu trzeba dopomóc. Nic samo się nie dzieje:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Zastanawia mnie jedno: ile emerytek, emerytów - dosłownie babć (również chyba w męskiej postaci) zebrało się w tym wątku. Komentarze osób - które absolutnie nic merytorycznie nie wniosły do niego. Sądzę zatem, że niektórym ludziom brak realnego życia, własnych zajęć z żoną , czy też kochanką, dziećmi skoro marnotrawią czas na puste wpisy w wątku nieznanej osoby. Emeryci czują zwykle pustkę, samotność oraz odrzucenie społeczne. Stąd zbierają się sąsiadki "na kawce", ciasteczku itd. Najlepiej gdy mają ciekawy temat do obgadania. Byle NIE o sobie;)
"A ta spod 6-ki ..to wie Pani, no;) Dosypać cukru kochanieńka ?"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
@ mikronezja :
podałem kolezance z pracy.
Przysłała mi swe nagie foty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
No, to już rozumiem, że dalej nie szukasz ;))
@mikronezja
Szukam normalnej, która nie przysle mi golych zdjec z propozycjami natury erotycznej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
jak koleżanka z pracy to mogła się od razu rozebrać
no tak, szczęściu trzeba pomóc, ale najpierw trzeba je znaleźć.
pozdrawiam tych, którzy szukają miłości, ja już tracę nadzieję.
Nie szukam kobiety szukającej miłości na siłe. Miłość to coś wielowarstwowego, powaznego. Jeśli pragniesz związku , partnerstwa i jesteś świadoma, że tego naprawdę chcesz - zapraszam.
Miłość to nie pluszowy miś. Miłość to nie złapanie faceta za rękę na deptaku i puste całusy. Jeśli nęka Cię samotność - to nie myl tego z potrzebą miłości w relacji partnertstwa.
Szukam dojrzałej kobiety (nie mylić z wiekiem) . Zdolnej do okreslenia własnych potrzeb. Rozmowy i dialogu z wybrankiem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dla ułatwiienia:
http://www.youtube.com/watch?v=akggeAwgQoo
Oj...grono słuchaczy "kontemplaczy" tu...;)
Kazdy ma tu przepisik a zadne z Was nie czyta ;)
Język polski jest trudny.
Szukam. Czy znajdę? Zapewne gdybym podał numer gg, albo nie daj Boże - jeszcze telefonu...
Ktoś tu w mym wątku użył słowa "casting". Znamienne, że właśnie owa osoba czuje się najbardziej samotna z tych wszystkich, które się tu udzieliły.
Polecam jej ognisko - może się zintegruje i znajdzie, ;)
Tam casting jest najwyraźniej skumulowany na tzw. maxa.
Szybkie randki przy ognisku.;)
Kolejne ognisko proponuję dla samotnych , osamotnionych nawet nagle - byc może w sieci.
Ja szukam kobiety do związku - nie na siłe. Żadnej stalkerki. Bo taką mam od 5 lat. ;)
Pozdrawiam.
Adminie pilnuj pana na innym niku ma bana tak to ja -g-d-a się uaktywnil!
"Anna" zazdrosna i apeluje do Pana admina. Kobiety są sprzedajne ;)
Budka suflera;). Po nocy kobieta nie spi bo chce zatrzymac na wlasnosc. Pazernosc na wlasne samicze potrzeby ;)
Cóż niektórym "Annom" nie wystarcza własny dorobek ;)
Zatrudnij się jako adminka - zarobisz tu na umowę o dzieło ;)
Anna sie uaktywnila. Panie Kaczynski - ratuj Pan Polskę;)
Panie adminie - pilnuj mi Pan kobiety ;)
aha. Skocz ,bracie jeszcze po wodę "święconą" (do proboszcza) bo zazdrosne kobiety najwyraźniej mają się o kogo "bić" ;)
Za komuny były takie maniery - "uprzejmie donoszę;)"
Droga Anno - skoro donosisz - to się ujawnij - masz jaja? Nie wymagam posiadania ich o ile jesteś kobietą ;)
"Uaktywnił" - agent śpioch ;)
Szukam kobiety na przekór owym poszukującym normalnego człowieka, który nie ma zaszłości , zatargów z przeszłością.
Nie wiem jaki masz droga Anno problem.
Zapewne dostałaś na waciki za to ;)
Masz w tym zysk tudzież - satysfakcję - ok.;)
Dojrzała nie jesteś - to pewne.;)
Droga Anno - - ja Tobie za to doradzę - proszek do pralki wsyp w inną komorę;)
Masz męża? Czy Cię opuscił ?
Nie zdziwiłbym się skoro jesteś aż tak opuszczona ;)
Własnie takich "panienek" NIE szukam.
Wierny przez kilkanaście lat - dla mnie to normalne.
Nie tolerujący zdrad, kłamstw i pomówień.
Wszystko napisane na wstępie.
ex zagadaj do isztar czasem się tu pojawia - powinniście znaleźć wspólny język
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kochani proponuję zero wpisów pan karmi się każdym wpisem więc spokój nie piszemy nic ok, kochany chłopaku wiem żeś prawiczkiem i zalewa cię już to wszystko dogłębnie razem z moźdźkiem ale cóż takie życie a lat masz tyle co masz i nikt nigdy Cię nie chciał pomyśl!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie zagaduję do nikogo - jak na razie dzieje sie odwrotnie. Wystarczy użyć trochę tego co siię dostało od stwórcy do myślenia. Kto tu pisze bez celu ? Anno - znasz mnie? Nikt mnie nie chciał ? Masz ciekawe podejście do poważnego tematu jakim jest bycie we dwoje. Jeśli patrzysz na to przez pryzmat "czy ktoś mnie zechce" - to gratuluję. Nie jestem kobietą, która szuka w taki sposób. Może Ty. Gdybyś przeczytała co napisałem - że nie jestem desperatem - to nie pisałabyś bzdur tutaj. Bo nie wiem po co to robisz. Pisz merytorycznie albo nie pisz tu wcale skoro niczego konstruktywnego nie wnosisz. Ja nie lubię ludzi niekonstruktywnych gadających -byle gadać (bo się nudzą lub czują się samotni), z czego nic nie wynika ;)Widzisz - jesteś dobrym przykładem osoby jakiej nie chcę przy sobie - więc może zagadka rozwikłana. Jesteś zapewne sama bo nikt Cię nie chciał jak to określiłaś. Ale to nie moja wina. Jeśli ktoś zechce to się odezwie, napisze o ile szuka. Nie zechce - nie napisze. Proste. Ja szukam - stąd to ogłoszenie. Bo wiem, że jest wiele kobiet normalnych, które potrafią rozmawiać o MERITUM a nie organizować jakieś dziecinne bojkoty co mnie akurat nie martwi wcale bo to świadczy o Tobie.
Kwestia dojrzałości - jak już wcześniej napisałem nie mylić z wiekiem.
Pozdrawiam.
No i "powaga" niektórych osób wychodzi na jaw. Czyste intencje ,zamiary ;) Ona69 już usunęła konto. Kobietom przystoi wstyd. Facetom także pod warunkiem, ze mają coś czego kobiety nie posiadają.
@sadyl
Rozumiem, że Ty posiadasz apteczkę - widocznie tego potrzebujesz i nie dajesz rady inaczej funkcjonować.
Mnie wystarczą plastry ;)
Choć nonstop użyczam ich innym osobom - bardziej potrzebującym ;)
@mikronezja
Podaj swój kontakt - o ile szukasz. A jeśli nie szukasz - nie pisz , bo po co ?;)
Tinker bell - jeśli jesteś wolna - nie uzalezniona od dzieci, męża, alimentów...też podaj - jeśli szukasz faceta.
Nie po to dałem anons by zbiegło się stado brzuchatych mężów.
Nie szukam kochanki a normalnej uczciwej, wolnej kobiety. Nie na siłe. A napewno nie sadyla i jego zazdrości. ;) Nie jestem gejem ;)
Nikt nie dał się sprowokować i musisz pisać sam ze sobą?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sprowokować ?
Ty się dałeś - skoro jesteś facetem w związku - to nie pisz pod takim anonsem. Ile masz lat ?
Szukasz Kobiety ?
Ja szukam.
Mądrej. Normalnej a nie osób zazdrosnych i gnuśnych.
A dając tu "anons" od razu mam przekkrój;)
Nieważne.
Szukam kobiety, ludzia a przypętują się zmęczone , gnuśne osoby nie radzące sobie z własnym życiem.
I to jeszcze mężczyzni, faceci.
Jezu. Szukam kobiety w sukience. A nie faceta w spodniach bez jaj.
Bez jaj.;)
aha.
Mój adres to djb7@o2.pl
Proszę by nie pisały do mnie kobiety, które nie potrafią czytać. Szukam kobiety do zwiążku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Przykro mi jestem szczęśliwie zajęta:)

Mój wpis miał tylko na celu zwrócenie uwagi na brak kontaktu do Ciebie.
Gdybym była zainteresowana takim ogłoszeniem, wolałabym zwrócić się bezpośrednio do Ciebie a nie przez forum.

Ale widzę, że już wyżej kontakt podałeś, więc powodzenia:)

Może się znajdzie taka której szukasz i spełni wszystkie Twoje oczekiwania!:)
Podałem , by zaspokoić babską ciekawość. Co gorsza - również u "męskiej " części odwiedzających. Nie lubię zniewieściałych facetów. Współczuję ich małżonkom:). Adres tymczasowy - stworzony na potrzeby tego ogłoszenia. Dla zainteresowanych.
Niech Ci nie będzie przykro - skoro jesteś szczęśliwa - to ja się cieszę:) Lubię szczęśliwych ludzi :)
Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Szukasz,przebierasz....
A na spotkaniu jesteś nudny i nie masz nic do zaofiarowania.
Widzisz foto,jesteś zachwycony,naciskasz na spotkanie a
Jeśli kobieta ma więcej wpadasz w panikę,,
Tak,panie.....bez włosów.....

Żenada,
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
@ona
Skąd pewność, że byłaś z tym co tu się tak reklamuje?
Może umówiła się z nim via mail.

Stanisław Lem
Ha i właśnie o to chodzi szuka przebiera a sam sobą nic nie prezentuje oprócz pustej łysej głowy do tego nadmiernie wychudzony w głowie pusto a myśli że jak jest wolny i bez zobowiązań to tylko go brać tfu za darmo bym nie chciała! Pewnie to wina jego wychowania ale jest już na tyle stary aby sam sobie wszystko poukładać w łysej głowie ale mózg za mały w tym wychudzonym ciele....wszystko co pisze to kłamstwo i jest mądry tylko przed komputerem i zmieniając co chwile IP żenada....,
Ja tam pamiętam jegomościa, który sam sobie odpisywał, kilkoma postami na jeden czyiś wpis, raz był kobietą a raz facetem... ten sam schemat pisania - do każdego się przyczepić i zmieszać z błotem próbując pokazać swoja wyższość.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie pokażesz swojej wyższości w taki sposób a jedynie głupotę. Dlatego nie mieszam. Osobiście wyznaję zasadę, że dla mnie liczy się opinia osób ,które są dla mnie ważne w życiu osobistym i tylko ich. Sam nie lubię oceniać ludzi bo Bóg nie dał mi takiego prawa. Natomiast zwracam uwagę komuś kto zachowuje się niepoważnie gdy dotyczy to mnie. Wtedy wyjaśniam owej osobie jak ja widzę jej zachowanie w stosunku do mnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Gdyby ktokolwiek z Forumowiczów był dla ciebie ważny w życiu osobistym, wątku by nie było. Czysta logika.
Zatem nie liczysz się ze zdaniem żadnego z Forumowiczów. Czysta logika.
Po ch.. zatem piszesz na Forum DYSKUSYJNYM anons, który równie dobrze mogłeś zamieścić jako OGŁOSZENIE we właściwym dziale, np. tu: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/towarzyskie/ i uniknąć cierpienia duszy, związanego z czytaniem komentarzy?

A przy okazji: skoro ty nie liczysz się ze zdaniem innych - dlaczego inni mieliby się liczyć z twoim? Czysta logika ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
@sadylu, nie ma najmniejszego sensu dyskutować. Koleś był już kiedyś blokowany i były usuwane jego wpisy, więc nasze odpowiedzi to tylko młyn na wodę. Pamiętasz wątek o byciu katolikiem?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
@brzdącu:
Po prostu jestem ciekaw jego reakcji. Wyjścia ma trzy:
- zignorować mój wpis, nie mając nic sensownego na swoją obronę
- obrzucić mnie błotem, na co jestem przygotowany, dając jednocześnie wyraz temu, jaki jest miły i kulturalny ;)
- zanegować któryś ze swoich poprzednich wpisów, okazując brak logiki i niekonsekwencję

:D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
@ drogi brzdącu i sadylu - nie mozecie sobie we dwóch pogadać prywatnie? W realu ? Komunikujecie się jedynie przez neta? ;)
Ogłoszenie jest jasne i precyzyjne ale Ty dziwnym trafem założyłeś , że jestem Ci winien jakieś wyjaśnienia, prośbę o pozwolenie zamieszczenia tu ogłoszenia. Rozumiem, że to Twój prywatny folwark i bez Twej zgody - nic tu nie może zostać napisane ? Ile masz lat ? Niby inteligentny ... Po co się odzywasz skoro nie napisałem, że szukam faceta ?;) Jesteś ciekaw jak baba. Już napisałem, że zniewieściałych facetów - nie lubię. Ale widać czytasz co chcesz. A potem się wymądrzasz ;) Więc nie rozumiem sadylu Twej obecności w tym wątku bo zachowujesz się jak troll. Nudzisz się ? Żona nie woła ?
Pozdrawiam - mimo wszystko serdecznie. ;)
> Ogłoszenie jest jasne i precyzyjne

Właśnie: "ogłoszenie".
A Forum dyskusyjne nie jest miejscem na ogłoszenia sensu stricto - od tego jest odrębny dział portalu trojmiasto.pl. Umieszczając anons tutaj MUSIAŁEŚ wziąć pod uwagę możliwość komentowania twojego wpisu nie tylko przez osoby wybrane przez ciebie. No chyba, że jesteś na tyle ograniczony, że nie rozumiesz, co różni forum dyskusyjne od tablicy ogłoszeniowej ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
najbardziej spodobał mi się wpis @wdr'a, który koledze zaproponował kontakt z @isztar.
Uśmiałam się do łez, ale jak najbardziej trafna uwaga :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
;)Taaa pasująca do niektórych postów ex
Przede wszystkim styl pisania podobny.
Piszą i sami sobie odpowiadają. Nie potrzebują innych forumowiczów, aby pociągnąć watek ;-)
;)Więc raczej słabo widzę ich wymianę zdań,ale słusznie,styl bardzo podobny;)tylko nie zawsze wiem co autor chciał przez to powiedzieć.
w sumie masz rację, jak się nad tym zastanowić :-)
Ciężko byłoby im się ze sobą dogadać.
Chyba, ze będą siedzieli razem, a każde będzie mówiło samo do siebie, samo sobie odpowiadało :D
rozumieliby się bez słów
niby tak, ale czy potrafiliby milczeć??? Tu mam wątpliwości....
No oni to raczej do milczenia stworzeni nie są... jak widać :))
szukaj, szukaj. życzę powodzenia ale nie wróżę sukcesu
zbyt wybredny jesteś i zbyt zakochany w sobie (sam***bka w lustrze może o tym świadczyć)
twój problem polega na tym, że sam nie wiesz czego szukasz, albo jesteś uzależniony od zamieszczania anonsów, zmieniasz tylko nicki, ale nie jesteś na tyle inteligentny by nieco bardziej zmienić swoje "ogłoszenie"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
no cóż.... najgorzej, jak ktoś ma wymagania nie wiadomo, jakie a sam nie ma nic do zaoferowanie w zamian.
;) Wątek żyje własnym życiem:) No proszę;) Iluż doradców ;) Wróżbitów;) Dziękuję;) Proszę o pozwolenie szukania wg. własnych kryteriów. Czy zabronione jest ?;) Nie narzekam na niedobór chętnych (raczej na nadmiar). Ale - prawda - z racji, że nie szukam nikogo kto miałby się przy mnie męczyć i vice versa - jasno określam kryteria. Gdybym chciał po prostu "mieć" - kupiłbym psa.
Pozdrawiam inteligentnych;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
> Nie narzekam na niedobór chętnych (raczej na nadmiar)

I masz czas na Forum?

Kurcze.. masz świetną organizację czasu. Zazdraszczam :)
Kupił bym psa i wtedy nie byłbyś bez zobowiązań. Więc znowu następne kłamstwo z twojej strony w życiu najlepiej wyszły ci włosy przyznaj sie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
no podobno nawet włosy mu nie wyszły....
Ile tu sympatii ;) Hejt i trolling..Mniej czasu poświęcam tu niż osoby nie mające niczego poważnego do powiedzenia..napisania niż teksty rodem z piaskownicy...Na szczęście życie nie zawsze jest tak smutne ;) Przykro mi jeśli niektórym nie wyszło ;)
@ewa
No widzisz mam inaczej. Nie chcę kobiety, która uczepi się faceta z desperacji. Naprawdę. Chcę wartościowej relacji a nie kogoś byleby mieć bo nie mam. Stąd wzmianka o zwierzaku;) Gdzie tu kłamstwo ?;)
@ex - grunt, że Tobie wyszło :P hehehe
Zależy co;)
No i jeszcze uwaga do Panów tu się udzielających.
Typu sadyl...etc...Nie szukam faceta a kobiety.
Więc nie sądzę byście mieli u mnie szanse ;)
Dbajcie o kobiety;)
@ Majka
A Ty szukasz? ;) Jeśli nie to nie sądzę by sensowne było Twe marnowanie czasu na pisanie tu. No chyba że szukasz i masz wymagania.
"no cóż.... najgorzej, jak ktoś ma wymagania nie wiadomo, jakie a sam nie ma nic do zaoferowanie w zamian."
Pozwolisz że sam określę kogo szukam ? czy masz jakieś obiekcje?
@sadyl
Nie mam dzieci ani rodziny - więc mam czas na forum - choć piszę tyle ile trzeba, na temat, merytorycznie. Tak samo postępuję w życiu. Facet który dużo gada a nic nie robi nie jest chyba wymarzonym partnerem dla kobiety. Kobiecie ujdzie plotkarstwo. Bo one tak mają. A faceci ?
Jeśli jesteś szczęśliwy w związku i dbasz o swoją kobietę - to Ci się chwali.
Ale skoro masz czas na forum zamiast zająć się własnym życiem....
Pozdrowienia;)
""no cóż.... najgorzej, jak ktoś ma wymagania nie wiadomo, jakie a sam nie ma nic do zaoferowanie w zamian."
Pozwolisz że sam określę kogo szukam ?"

co ma piernik do wiatraka??
@M30+
wiatrak jest jak mlyn, mlyn robi make, a z maki robi sie piernik ;)
@mmm
wierz mi, że na pewno nie w przypadku @ex...
Z tej mąki nawet chleba nie będzie a co dopiero piernik :)
@M30+
wierze wierze ;-) odpowiadalem jedynie stricte na zadane pytanie :D
@mmm
Szczerze powiedziawszy po czasie się skapnęłam, żeś mi po prostu na pytanie odpowiedział :D
@M30+
lepiej pozno niz pozniej :D
czytalem ze ognisko sie wam udalo :)
@mmm
tak, byłam pierwszy raz i na prawdę było ok. Kulturalnie, miło, wesoło. Przy takim zbiorowisku osób, gdzie tak na prawdę nie wiadomo kto przychodzi to na prawdę wyczyn. Ale, co tu gadać, dużo zależy od dobrych organizatorów :D
@M30+
doswiadczenie zdaje sie juz maja, wiec z kazda kolejna taka impreza moze byc tylko lepiej :D
ale na calosc oprocz, niezaprzeczalnych organizatorow, na pewno skladaja sie sami uczestnicy ;)
@mmm
wiesz, chyba uczestnicy to ta najważniejsza składowa dobrej imprezy :)
Jak mocno musi byc Pan zdesperowany aby szukac kobiety na forum .Czyzby w realu żadna juz nie chciala zainteresowac sie panską osobą? pozdrawiam
@Ilona
w realu mam zbyt wiele. Jak Ty oceniasz w realu ? Po wyglądzie ? ;)
Szukasz ? Jeśli nie szukasz to zauważ, że tu przyczepiają się Panowie szukający recepty na swoje życie;)
A ja szukam kobiety docelowo do związku, normalnej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
"Jak mocno musi byc Pan zdesperowany aby szukac kobiety na forum .Czyzby w realu żadna juz nie chciala zainteresowac sie panską osobą? pozdrawiam"
skoro piszesz...podałem adres mail. Jesli jestes ciekawa, moze szukasz - to zapraszam;) A jesli nie szukasz - to po co piszesz ?
Pozdrawiam;)
Co za bełkot!

Stanisław Lem
Jeśli mierzi Cię ów "bełkot" - to po co robisz sobie krzywdę obcując z nim ?;)
Masochista ?;)P
Pisze pan tu dużo i nic odpisują ludzie ponieważ tak to funkcjonuje proszę iść do agencji matrymonialne tam tak nie będzie. natomiast w postach założonych przez Pana zawsze są jakieś złośliwości dlaczego inni też zakładają posty i jest ok, jest Pan blokowany a zawsze wraca jak bumerang choroba jakaś?
Hmmm, a kto to jest "kobieta zalezna"?
@Ramka
to tylko @ex wie....
Zależna od "byłego", od uczuć nadal z nim swych związanych....
Teraz nie tylko ex wie ;)
witam

miło mi --tak bardzo zapadam w pamieci!
szczegolnie damskiej

oj znam ..wiem;(

w kazdej niemal pracy--ten sam problem
z facetami mozna konie krasc,pokłócic sie ,wykrzyczec... i pogodzic
a zawisc damska zyje długo
szczególnie gdy mozna " posmarowac" jakiemus koledze w poblizu:):)

a z panem "wolnym" nie chce miec nic do czynienia
zycze mu wiekszej samokrytyki zarówno w ocenie włąsnej powierzchownosci jak i innych zalet

miłego lata bez poparzen;:)
a zapomniałam!..tradycji musi zadosc...

własciwie to chciałam nawtykac autorowi
ze pisanie o swoich byłych towarzyszkach "kawkowania"
i obsmarowywanie ich na róznych ogłoszeniach9nie o mnie choidzi!)

to jest wieeelkie swinstwo i swiadczy o tym ze TY FACET BABA JESTES!

no i przy okazji upewnianiania sie co do twej tozsamosci
natknełam sie na swój niczek!

doprawdy
mieszane uczucia ...
Żadna isztar - nie była ze mną do tej pory na "kawce".
No chyba, że się ukrywała i była. A kłamstwa - sorry - nie toleruję...;)
Niestety drogie kobiety - jedno (i najważniejsze) co mnie mierzi w niektórrych z Was - Wasza przeszłość makabryczna czasem....;)
a jak ma byc inna??
z takim wyborem!

nic nie pozostało jak umówic sie z facetem
jak sie go troche oszlifuje-bedzie PIEKNA

i tak np wdr-owi najlepiej jest w małej czerwonej!
jemu tez sie nie powodzi u płci przeciwnej

nie idzmy pod prad..badzmy trendy

oj forumowi faceci:(
aż się boję zapytać co to ta mała czerwona.

@ jemu tez sie nie powodzi u płci przeciwnej

to akurat wina żony ;]
mała czerwona - może Toyota? ;)

żony? wdr, to jest ktoś, kto z Tobą wytrzymuje na co dzień? ;))
na co dzień - jest... na noc jeszcze by się przydała jedna albo dwie i jakaś od święta choć ciśnienia nie ma, ale skoro Tarik może mieć sześć to nie hejtować mnie tutaj za cztery.

Uprzedzając twoje następne pytanie. Nie nie masz szans. Wiedźmy nie potrzebuje, na razie strach na wróble spełnia swoje zadanie. ;]]]
> nie hejtować mnie tutaj za cztery

Szczególnie, że trzy z tych czterech to jedynie (niezbyt)pobożne życzenie ;]
@wdr
Nie mam szans? A przeszło Ci w ogóle przez myśl, że mogłabym być zainteresowana???
@wdr
a swoją drogą, tak na forum się przyznawać, że Ci żona w nocy nie daje... kiedyś był taki wątek, może zajrzyj i poszukaj jakichś porad dla siebie ;)
@sadyl
szczególnie że dogmatom nakazującym monogamie umysł mój nie podlega :P
Umysł to jedno, a możliwości?
@Mikro
Nie mam szans? A przeszło Ci w ogóle przez myśl, że mogłabym być zainteresowana???

Jak już powiedziałem jedyny wakat dla ciebie jest aktualnie zajęty przez stracha na wróble ;]

.....Nie daje....
.....a mozliwości ?

zimno !
> jedyny wakat dla ciebie jest aktualnie zajęty przez stracha na wróble

Musisz swego ptaka straszyć, żeby się wzbił do lotu? ;]

No i.. pisac można dużo. Daj tel do żony, to zweryfikujemy Twe opowieści :D
@sadyl
Musisz swego ptaka straszyć, żeby się wzbił do lotu? ;]

to działa inaczej jak mam już dosyć to pokazuje mu stracha na wróble i sam już się chowa. ;]
taki boi dudek :P
To strachliwa ta twoja ptaszyna.
No ale sam pisałeś, że to strach na wróble, nie na orły (a nawet nie na sępy;)
Lepszy mój mega wróbel niż twój wymarły dodo ;]
Ok. Jeśli to Cię pocieszy.. niech i tak będzie.
Dobry ze mnie człowiek :D
Jak chciałeś ze mną wygrać to trzeba było uderzyć w wątek oponiarski , a nie ornitologiczny. ;P
A wy ciągle o kolibrach ;]
Nie taktem było by straszyć pterodaktylami jak calineczki jeszcze nie śpią :P
Z innej beczki, @wdrze - krytykowałeś w jednym wątku kogoś za niepoprawne pisanie, a właśnie z dwóch wyrazów zrobiłeś cztery.

nietaktem, byłoby
Jeżeli uznać określenie"calineczki" za komplement to we wpisie @wdr musiał pojawić się bubel, coby zbyt cukierkowo nie było :]
Czuję się wybroniony przez mojego adwokata. ;]
małe ..zwinne..pracowite..
ciekawe czy inny kaliber wyrobiłby sie przy takiej ilosci kwiatów:)D

http://www.youtube.com/watch?v=CP6tDVbil8I
Mnie zainteresowało to, że ex ma problem z bagażem doświadczeń niektórych Pań z którymi umówił się na kawę.
No cóż. Mając 40 + czy nawet więcej to ciężko oczekiwać od równolatki by była dziewicą bez doświadczeń życiowych. A skoro w takim wieku jest sama to znaczy, że coś w jej życiu się wydarzyło.

Ja bym nie związała się z facetem który w wieku 40 lat dopiero wyprowadził się od mamusi i dopiero postanowił układać sobie życie.
@Tinker - znowu mądrze prawisz :D
A może @ex - szuka dziewicy 40+, bez zobowiązań (czytaj: dzieci, psa, kota, kredytu itd).
Proponuję przejść się do zakonu...
młoda zakonnica umiejąca zrobić szpagat.... chętnie bym taką zbałamucił :]]] heh rozmarzyłem się
a nie mówiłam, że niektórym, to już tylko marzenia zostały? ;))
marzyć dobra rzecz, czasem nawet ponoć marzenia się spełniają :-)
taa wezmę kredyt spełnię marzenia założę szkołę baletu dla młodych zakonnic ;]]]
zaraz tam szkołę baletu - taniej będzie otworzyć fitness przy klasztorze...
Ja myślę, że te zakonnice mają większe doświadczenie niż Ty wdr:P
Przecież nie trzeba być Hołowczycem , aby szkolić kierowców na prawo jazdy.
może i nie trzeba, ale dobrze by było ^^ Skoro mogę zjeść kawioru, po co mam sięgać po kaszankę? *_*
"a jak ma byc inna??
z takim wyborem!

nic nie pozostało jak umówic sie z facetem
jak sie go troche oszlifuje-bedzie PIEKNA

i tak np wdr-owi najlepiej jest w małej czerwonej!
jemu tez sie nie powodzi u płci przeciwnej

nie idzmy pod prad..badzmy trendy

oj forumowi faceci:("
Podoba mi się Wasza rozmowa;)
Kazdy ma jakiś bagaż - typu dzieci, długi, kredyty....
Czemu np. taka Pani Ilona jest sama ? Wybredna? Wygląda ładnie - ale co z tego ? Zalezy czego kto szuka. Ja szukam normalnej kobiety,która wie czego chce. Ma coś w głowie mądrego do powiedzenia. Widzę, że zwykły "anons", że szukam - to jak kij w mrowisko. Pobijcie się, pokłóćcie. Ale beze mnie. ;)
A nie szukam na siłę;)
A skąd wniosek, że Pani Ilona jest sama? Nie ma mowy na ten temat.
może kolejny jasnowidz jakiś....

ja mam bagaż - żonę ;P, ciekawe które z was ma długi i kredyty ;]
wdr - mam lepiej: nie mam żony, długów ani kredytów :)
i jestem czarownicą :))
wiedzmą - to samo co czarownica tylko czarować nie umiesz :P

wdr

czemu nie ma nicka? może admin skojarzył jak ja? ;))
To się telepatia nazywa :D
Tak właśnie spojrzałem na ilość wpisów i łapię się za głowę;)
Gdybym miał żonę to nie przesiadywałbym na forum. Ale nie mam - szukam kobiety do życia. Właśnie wolnej , chcącej związku.
A że tu ? Ano - tu.
Tymczasem stado panów się odzywa. 3/4 wpisów pochodzi od niemerytorycznych facetów - dziwię się, że kobiety Was utrzymują i pozwalają na poświęcanie swego czasu zamiast rodzinie - obcemu facetowi "w necie". ;)
A potem się dziwicie.
w tym zgodze sie z Toba!

goniłabym z forum pasem!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
@ isztar
Hmm masz rozdwojenie jazni ?
Podobno jest to wyleczalne;)
No i nie będzie sielanki.
Jednak związek Isztar z Ex nie wypalił..
A mogło być tak pięknie.. :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
@sadyl
Łał ;) Ile masz lat?
Skoro się nudzisz polecam pudelek.pl
Tam możesz się wykazać skoro Twe życie prywatne nie lśni tak jak byś sobie tego życzył;)
z pewnością wiekiem i doświadczeniem bije Ciebie na głowę. Także musisz przyjąć krytykę ogółu, uderzyć się w niedepilowaną klatę i poszukać wrażeń i.e. w Rozi ^^
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chyba muszę bo się uduszę:))) WOW;;))
> uderzyć się w niedepilowaną klatę
a może wręcz przeciwnie :D

@TB poklepać po plecach ;) ?
Nasz Milusio i Błyskawicznie Nam Panujący miał sporo dzisiaj pracy od rana. Z jednej strony rozumiem troskę o jaką-taką czystość Forum.
Z drugiej - troszkę szkoda, bo ex najpełniej się zaprezentował potencjalnym rozmówczyniom, dla których założył ten wątek, swoimi własnymi nocnymi wpisami ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
@sadyl
chlopak sie jeszcze na pewno wykaze...
Tamten wątek ex-a wykasowali?
@Art - tak, tamten usunęli. Jak i kilka innych, które stworzył w nocy
Jeżeli coś kasujemy to lepiej cały wątek a nie wybrane posty kur...a już raz tak ex -j-a-g-d-a oczyszczaliście kapitaliści z forum wielki admin może jest jego przyjacielem i tak go czyści i wybiela fujjj wstyd dla forum!!!!!!!!!
Chłopak mało inteligentny jest i tyle kurcze a mamy wolną Polskę każdy może pisać co chce nawet tak mały chłop bez jaj jak j-a-g-d-a
@Pokemonka
ale chyba zostaly skasowane cale watki? wiec w czym problem?
Widzę że wiele z radosnej twórczości ex mnie ominęło.

Stanisław Lem
@Pokemonka - ale Ty się chwalisz, czy żalisz? o_O
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
wiec..

Sadyl odczep sie:)

panowie! nie wystarcza same spodnie!
wiec? taki wyborczy czy jaki? i z jakiej okazji?
;))
wiedz!
tzn niech oni wiedzą!
ze nie wystarczy:):)
@lsztar:
czy ja sie czepiam?
@Pokemonka
Czyżbyś nie czytała tych wpisów exa? Stawiam, że nie, bo nie broniłabyś tak jego wypowiedzi.
Pisać na forum - owszem, możemy wszystko ale obrażać już nie. I minimum zwykłej kultury nakazuje nie używania wulgarnych słów w stosunku do innych.
Czy ja się chwalę czy żalę, ale czym mam się chwalić czy żalić ?Nie rozumiem?
Nie nie czytałam wpisów ex i uważam tak jak kiedyś pokasowali jego chorą twórczość teraz admin zrobił to samo ,ja uważam że całe posty powinny być skasowane i tyle koniec i kropka .Chłopak powtarza co roku te same tematy a na końcu ubliża jest chory i tyle w tym temacie .A w którym momencie broniłam jego wypowiedzi to nawet po 3 drinkach bym nie zgadła .Wchodzi teraz kobieta na forum i czyta i co czepiaja się chłopaka a on taki kryształowy ale ale nie ma połowy jego wpisów .
"Kobieta jest to przysmak Bogów, byle go diabeł nie przyprawił."
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
ok, jednak się żalisz ^_^
Pokemonka daj sobie spokój z tłumaczeniem
ja wiem o co Ci chodzi
adminy maja tez niełatwo-wykasuja cały-tez beda mieli pretensje
a skad wiadomo-czy ktos wkurzony słusznie ,czy tylko ego go boli
i w którym momencie ma byc ciecie?
ogólnie ludziom-nie dogodzisz;)

a ex..no ma problem..no cóz nie on jeden
z autopsji poszukiwan---
to jakas pandemia dziwnych panów ..niestety:(

i nasza kobiet wina
rozpuscilismy jak dziadowskie bicze;d
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
amen :)
"Kobieta jest to przysmak Bogów, byle go diabeł nie przyprawił."
Maaatkoo...jeden post a 154 wpisy...
Ile z nich rzeczowych i w temacie ?
Gdybym szedł na "lajki" to bym zbił fortunę...
Zaprawdę - niełatwo normalnie znaleźć w ten sposób wartościową kobietę..;) Zlatuje się stado "ciekawskich" doradców;)
OK.
Pozdrawiam inteligentnych 40+
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
@isztar
Wracaj do ciemności..egipskich (?)
@sadyl: wracaj do szkoły (życia);)
"adminy majo nielatfo bo dostajo marne grosze .."
"ogolnie ludziom nie dogodzisz...."
....

Mam pytanie: dlaczego w tym poście/wątku toczy się dyskusja oderwana od meritum ?;)
Ex nie ma problemu i czuje się świetnie - a narzeka na nadmiar kobiet lubujących się we własnych wdziękach...ot co ;)
A najlepsze, że nawet panowie dają się "uwieść" - nonono.... ;)
"pandemia" niemerytorycznych wypowiedzi pseudo - inteligentnych mężów pod pantoflem ;) Isztar - sama nie wiesz czego chcesz...a najlepsze, że już nas "ożenili". Kapłani jacyś ?;)P Ja tam ślubować nie zamierzam i...howgh..;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Halewicz + Rozi. Co to jest Rozi ?;)
@pokemonka
"Wchodzi teraz kobieta na forum i czyta i co czepiaja się chłopaka a on taki kryształowy ale ale nie ma połowy jego wpisów ."
jaka kobieta wchodzi ?;)
Sądzisz, że jestem chłopakiem ?
aahahha;)
"Nie nie czytałam wpisów ex i uważam tak jak kiedyś pokasowali jego chorą twórczość"...
Skoro NIE czytałaś...to skąd masz pewność, że "chora" ?
Po co czytać ?;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
O! Ja.da na powietrzu!
Czyżby Milusio i Błyskawicznie Nam Panujący miał mieć jutro pracowity poranek? ;]

> Co to jest Rozi ?

Nie zawracaj sobie tym głowy. I tak cię nie stać.

> Pozdrawiam inteligentnych 40+

Dziękować.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cóż, niektórzy maja każdego 10-tego dnia miesiąca wypłatę ;)
To samo pomyślałem,wtedy aktywność niektórych rośnie:-)
@ M30+
@Art

dobre :) ha ha ha
image
taaa ~ex telefon sobie doładował :/ parę dni się po udziela i znów będziemy mieli miesiąc odpoczynku ;]
@M30+
"Pisać na forum - owszem, możemy wszystko ale obrażać już nie. I minimum zwykłej kultury nakazuje nie używania wulgarnych słów w stosunku do innych."
Świetne słowa;)
Popieram ;)
@ex
nie wystarczy niestety popierać, trzeba się jeszcze stosować... Niestety, niektórzy maja z tym ewidentny problem, prawda?
;)))
Jak sama widzisz - prawda;)
Śmieję się tak naprawdę z osób niespełnionych życiowo - które próbują nadrabiać pseudo-inteligencją a gdy im to nie wychodzi - wpadają w furię, choć w głębi serca żal mi ich.Dlatego rozczarowałem się "sadylem" bo do pewnego czasu podziwiałem go za opanowanie i "rzeczowość". Do czasu gdy zaczął boksować się z takim jednym - ewidentnym prowokatorem ;) Żebyś widziała mój opad szczęki wtedy ;) Sam z siebie potrafię się nabijać ;) A opinie osób, które nic dla mnie nie znaczą są po prostu bezwartościowe;) Świadczą jedynie o ich autorach. Ich kulturze. Umiejętności nazwania rzeczy precyzyjnie (nie złośliwie jak rozpieszczone dzieciątko) nabywa się wraz z doświadczeniem, najczęściej z wiekiem. Bo żaden tzw. papier nie świadczy o kulturze jego posiadacza.;)
Przepraszam, że pytanie nie związane z tematem ale czy możesz zdradzić, kogo uważasz za godnego poświęcenia swego cennego czasu na czytanie ?
Może i ja wyciągnę pewne trafne wnioski ;)
Nikogo. Wolna wola. Jeśli komuś nie odpowiada to niech nie czyta. Po co sam się katuje ?
aa..sorry Ilono - nie mogę się powstrzymać : "Ale są też ludzie, którzy jednym krótkim słowem potrafią odebrać komuś samo człowieczeństwo."
Wg mnie Ci ludzie to jedynie tacy, których kochamy...Tylko owi mogą "odebrać człowieczeństwo".
Śpij spokojnie :) nigdy nie twierdziłam inaczej ;)
@ex - skoro nikt nie znajduje Twojego uznania w swoich wypowiedziach, to wyjaśnij mi w takim razie, w jakim celu w ogóle wypowiadasz się na forum?
Z jednej strony róbujesz kogoś zainteresować swoją osobą, jednocześnie piszesz "nikogo". Zacząłeś gdzieś temat, że szukasz kobiety, a w tej chwili raczej żadna z nich, a będąca przy zdrowych zmysłach, raczej nie byłaby zainteresowana znajomością z Tobą, nawet dalszą, jak mniemam^^

Nie mniej jednak odpowiedz mi to pytanie: w jakim celu w ogóle wypowiadasz się na forum?
"Nie mniej jednak odpowiedz mi to pytanie: w jakim celu w ogóle wypowiadasz się na forum?"
Akurat to pytanie warto skierować do osób wypowiadających się tu w zupełnym oderwaniu do tematu postu, nie sądzisz? (skoro już jesteśmy "na Ty"...)
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Pytanie skierowałem do Ciebie, nie do innych osób, zatem od Ciebie, a nie od nich, oczekuję odpowiedzi.

Każde forum rządzi się swoim zwyczajowym prawem, opartym na regulaminie. To forum ma to do siebie, że każdy z wątków ewoluuje w dowolny sposób, forumowicze skaczą z tematu na temat, co tylko świadczy o ich swobodzie w myśleniu i interakcjach z innymi ludźmi. Skoro Tobie to nie odpowiada, irytuje Cię...to może tu nie zaglądaj?

Wątek, jako taki, nie stanowi Twojej własności, abyś narzucał ogółowi własne prawa i wymagał od nich aby pisali to, co akurat Tobie odpowiada, czy koresponduje z Twoimi oczekiwaniami - kult jednostki skończył się bodajże w 1953.

Co do formy "Ty", to netykieta nie przewiduje zwracania się w formie "pan/pani"; to nie forum filatelistów. Owszem, niektórzy zwracają się na przykład do mnie per "panie H", ale to forma żartobliwa.

p.s. serdecznie pozdrawiasz? ^^
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Panie H, a skąd wiesz, że żartobliwa? ;)
takie popełniłem założenie:)
"@ex - skoro nikt nie znajduje Twojego uznania w swoich wypowiedziach, to wyjaśnij mi w takim razie, w jakim celu w ogóle wypowiadasz się na forum? "
Gdyż w przeciwieństwie do niektórych (a sądząc po Twym pytaniu - również i do Ciebie) NIE szukam poklasku ;)
Jeśli uważasz, że forum służy do "błyszczenia" - to gratuluję podejścia....
Nie interesują mnie opinie osób, które mają problem ze sobą.
Szukam kobiety do związku. I nie pytam sąsiada czy wypada ;)
Pozdrawiam myślących nad czytanym tekstem ;)
Obawiam się, że raczej już tutaj nie znajdziesz "kobiety do związku"^^ Ale tego masz już zapewne świadomość, stąd dziwi mnie, że jak ćma co w płomień świeczki leci, wracasz tu na forum i dalej chcesz egzystować w forumowej społeczności ^_^ W jakim celu?

p.s. ale serdecznie pozdrawiasz, czy nieserdecznie? o_O
"Gdyż w przeciwieństwie do niektórych"
chyba w przeciwieństwie do wszystkich.....
@m30+
skoro tak uważasz - to ciesz się tym ;) I nie miałem na myśli tu wszystkich, którzy się wypowiedzieli na forum. Tak się składa , że odezwały się osoby (kobiety), które przeczytały cały wątek nie wypisując tu niczego a kontaktując się po prostu ze mną. Ich wrażenia pokrywają się z moimi - więc nie mam problemu :)
Po prostu szkoda mi ludzi markotnych, zawistnych, niespełnionych itp. itd. którym brak odwagi na "real". W pewnych granicach - internet zdaje się być anonimowy - dla owych osób to świetne medium na pisanie bzdur - bez cienia odniesienia do tematu. A gdy czują, że im nie wychodzi to "wykonują" "telefon do przyjaciela". Mało to samodzielne i dojrzałe. Niepoważne. Następnym razem radzę jeszcze łatwiejszą (podobno) drogę ucieczki - poskarżyć się mamie ;)
@Halewicz
Martwię się, że się obawiasz. Nie chcę byś się bał. Oczyma wyobraźni już widzę te fałdy na Twym czole. Mogą szpecić i sprawić, że staniesz się nieatrakcyjny dla niektórych pań. Dlatego proszę - nie martw się ;) Bo jeszcze ja zacznę się martwić a tego nie chcę ;)
@ex - jakaś kobieta się z Tobą skontaktowała w celach towarzyskich? o_O No ok, jesteś jednak zabawny ^_^
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Więc cieszę się jeśli masz radochę;) Chociaż nie wiem jak Ty pojmujesz "cele towarzyskie" ;)
Ważne byś się spełniał na jakimkolwiek polu życia z satysfakcją dla siebie samego ;) ;) ..(chyba).
Jestem bardzo zabawny...i nie strzelam fochów ;)
A Ty, mimo że powinieneś okazać zimną krew - zachowujesz się jak nieopierzony studencik...
Ile masz lat ?;)
image ^^
Jak mocno trzeba byc zdesperowanym aby szukac kobiety na forum , to tylko chyba nieudacznicy zyciowi tylko szukają
Nie zgadzam się, czasem pracuje się w takim środowisku i obraca się w takim towarzystwie, że trudno jest spotkać kogoś godnego uwagi (mam na myśli osobę, na widok której serce zabije nam szybciej) - na przykład w miejscu zdominowanym przez mężczyzn... Ja akurat rozumiem, że można próbować szukać kogoś taką drogą. Zajrzałam tu - na forum - z ciekawości parę miesięcy temu i poznałam kilka fajnych osób i cieszę się, że to zrobiłam, bo dzięki temu mam więcej znajomych, z którymi czasem spędzam miło czas :)
@ilona
A to nie ty swego czasu szukałaś na forum marynarza ?
Ilonka, tamta Ilona w wątku POZNAM MARYNARZA pisała z trzech różnych IP, ale jeden z nich się zgadza, więc... Cóż, łatwo negować innych, ale jeśli samemu robi się dokładnie to samo? Fe.
dziewczyny, niestety wielu tu takich. Zresztą nie tylko tu
Forum jest miejscem, jak każde inne, do poszukiwania nowych znajomości.
Podobnie, jak @Mikro, ja tu poznałam wielu fajnych ludzi. Mam grono nowych znajomych. Ba nawet siostrę znalazłam :-)
Dla mnie IP nie jest wyznacznikiem forumowicza. Sama piszę z kilku IP i raz zdarzyło mi się zachować złośliwie, licząc na to, że nikt tego nie zauważy. Stało się inaczej ale nie żałuję ani nie wstydzę się tego. Tematyka marynarska ciągnie się dłużej niż ten jeden wątek. Owa ilona zawsze pisze w ten sam sposób więc zakładam, że to jedna i ta sama osoba. Jeśli się mylę, na pewno zostanie to sprostowane. A jeśli moja ciekawość zostanie zaspokojona, tym spokojniej będę spać ;););)
Ilonka, żebyś nie miała wątpliwości i spała spokojnie:

http://forum.trojmiasto.pl/Poznam-lekarza-t537873,1,46.html
"Jak mocno trzeba byc zdesperowanym aby szukac kobiety na forum..."

Co do poziomu desperacji exa to nieco za bardzo zależy mu na przekonaniu nas o tym że jest szczęśliwym i mającym powodzenie u kobiet samcem alfa żeby było to wiarygodne.

Stanisław Lem
"Po prostu szkoda mi ludzi markotnych, zawistnych, niespełnionych itp. itd. którym brak odwagi na "real".

Rozumiem, że Tobie odwagi na real nie brak? To skąd więc poszukiwanie kobiety na forum i w dziale ogłoszenia?
No, chyba że internetowe forum traktujesz jako real... bo innego nie znasz.
Nie ma mocnych na Mariolę ;) Ani na zniewieściałego admina....
ech opad rąk..a nawet i innych ;)
Ja sądzę, żę NIE rozumiesz ;)
"Rozumiem, że Tobie "
zadałaś mi pytanie ? czy napisałaś, że zrozumiałaś ??;)
Długo myslisz. Napewno nie nadajesz się dla mnie ;)
Długie myslenie kojarzy mi się z tłustymi babami, facetami spasłymi, z nadwagą...;)
Kiedyś taka jedna kobieta przyszła do mego pokoju i uchyliwszy drzwi zanuciła.." Bo we mnie był ex" ;)
"Nie zgadzam się, czasem pracuje się w takim środowisku i obraca się w takim towarzystwie, że trudno jest spotkać kogoś godnego uwagi (mam na myśli osobę, na widok której serce zabije nam szybciej)"
Bije na jaki widok ?;)
Bo moje nie ma oczu. Ślepe jest.;)
Ale kocha;)
"Napewno nie nadajesz się dla mnie ;)"
Panu Bogu za to dziękuję z całego serca....

" Bo we mnie był ex"
Bidulka, pewnie się teraz na depresję leczy.
@Cross, królowa jest tylko jedna ^_^
;) Zapewne powinnaś ją pocieszyć...;)
Zrobisz dobry uczynek skoro masz problem którego do tej pory nie rozwiązałaś ;) Może spróbuj z kobietami zamiast się tu szamotać w wątku faceta szukającego kobiety....;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
nie dość że łysy to jeszcze opad :D
M30+ choćby była gruba, łysa z jednym zębem, to i tak jest fajniejsza od Ciebie. To było do ex.
Powinien powstać skwer dla samotnych. Łatwiej byłoby się poznać...
"Powinien powstać skwer dla samotnych."

Ex miałby gdzie spędzać czas. :)))

Stanisław Lem
@Cross
hehehe gdyby @ex spędzał tam czas to zapewne w samotności :D
I wciąż miejsca dla samotnych by brakowało :D
Ale istnieje duże prawdopodobieństwo, że nie byłoby już samotnych kobiet ;) ex wszystkie by ogarnął, swą bujną osobowością
.. a na pewno: wyobraźnią ;]
".. a na pewno: wyobraźnią ;]"

@sadyl - rewelacyjne podsumowanie ;-)

@Ilona - myślę, że sadyl ma rację, ex ogarnąłby je, tylko wyobraźnią ;-)))
Krótko mówiąc erotoman gawędziarz. :)))

Stanisław Lem
~iza
niezłe referencje dla ~ex ha ha ha
image
Czytam co tam nawypisywał ten ~ex na początku wątku i jakoś mnie nie dziwi, że jest sam i w dodatku nadal ex, bo chyba nie do końca rozliczył się z przeszłością. Już bym wolała ~sadyla, jakby zapuścił anons albo ~wdr, tylko ten drugi zajęty niestety :)
chłopaki macie branie ;-)
@Majka:

Odpowiem nieskromnie: też mi nowość ;]

@jwz:
1. Dzięki!
2. Żałuj (a może: ciesz się?), że nie czytałaś nocnych wypocin ex-a, kasowanych rano mozolnie przez Milusio i błyskawicznie Nam Panującego ;D
Najbardziej drażni mnie nie to co on pisze, bo reszty nie doczytałam, ale to że tyle pisze i kontynuuje podjęte przez siebie wątki w temacie. Wolałabym z ewentualnym chłopakiem po pracy wódki się napić niż słuchać jego gadania. :)
No z tą wódką lekko przesadziłam....;>
> Wolałabym z ewentualnym chłopakiem po pracy wódki się napić niż słuchać jego gadania

Wiesz, jak podejść do faceta ;D
@jwz - ten typ tak ma ;-) nikt nie chce z nim dyskutować, to rozmawia sam ze sobą ;-)

@sadyl - wiem, że to nie jest nowość dla Ciebie :P
@Majka, wiem że Sadyl podoba się forumowiczkom, więc nawet nie śmiem wzroku podnieść..:)
@Sadyl, z piciem słabo u mnie, bo jakoś nie mam okazji a do lustra nie potrafię :), ale jakby co, to podołam ;>
@jwz:

Udam, że się rumienię :D
@ sadyl, a ja udam się spać, bo zaczynam mamrotac. Zamiast Majce o ex odpisać, to mi glodnej chlebem odpowiedź podeszła:) dobranoc...
@jwz:

Dobranoc. Do jutra ;]
@ Majka cyt.{{{{{
".. a na pewno: wyobraźnią ;]"
@sadyl - rewelacyjne podsumowanie ;-)
@Ilona - myślę, że sadyl ma rację, ex ogarnąłby je, tylko wyobraźnią ;-))) }}}}}}}

Majka już sobie przypomniałem i znalazłem, o co chodziło tobie z tym że niby jak to powiedziałaś "nie lubię" ciebie i sadyla :P (tylko nie wiem czemu sadyla , bo to tobie wtedy zwróciłem uwagę on raczej jest "ofiarą" zalotów) ;)
wdr, ależ z Ciebie drążyciel...
tam zaraz drążyciel , sama mi przypomniała , w sumie same plusy by były jakby tak pomóc Majce w tych zalotach !? Majka ma dzieci , sadyl do związku wniósł by psa razem - idealna rodzina. Chyba że tobie Mikro to nie w smak z jakiegoś powodu ;] ?
Nie w smak mi to, żeś się uczepił mojej forumowej siostry ;)
> sadyl do związku wniósł by psa

Sukę, jeśli chodzi o ścisłość, która raczej nie zaprzyjaźniłaby się z królikiem Majki. Nie uwzględniłeś tego, zatem swatka z ciebie, jak z koziej de.. trąbka (twoje słowa;)
Pomijając zupełnie fakt, że duży już jestem i nie potrzebuję swatki ;]
Siostry ? Mam rozumieć że już jakiś zakon założyłyście , aby usidlić sadyla ? Siostry Sadylki :P to może ja jestem tylko narzędziem w waszych rękach ? :P
@wdr - wszystko co powyżej napisałeś, pokazuje tylko, jak mało bystrym czytelnikiem forum jesteś ostatnimi czasy :P
wiem, wiem zaraz powiesz, że to po prostu Ciebie nie interesuje. Ale skoro nie interesuje, to się na te tematy nie wypowiadaj :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
wdr, dzięki, zastanawiałyśmy się ostatnio z Majką, jaka nazwa by do nas pasowała, a tu masz! Dzięki za podpowiedź :))
@sadyl

one mnie nie potrzebują , poradzą sobie beze mnie , jak na moje to w zasadzie już cię mają kwestia tylko czy zdążysz się obudzić zanim cię zaobrączkują ;]
W końcu Sadyl ma 2 ręce...
@Mikro - zamiast poświecić tyle czasu na myślenie, trzeba było od razu @wdr'a zapytać ;-) na przyszłość będziemy wiedziały :-)
~Mikronezja

i 10 palców ha ha ha
image
@wdr:

W moim wieku, zaobrączkowanie kojarzy się ciut inaczej.. ;]

image
...w sumie to to samo tylko kto inny ma kluczyk, jak już sprawdziły przy pomocy psa że nie giniesz na smyczy to i sprawdzą czy przeżyjesz na uwięzi. ;]
Ktoś tu chyba mówi o własnych doświadczeniach...
szkoda ze usuniete są wpisy ex poczytałabym sobie co nasmarował poproszę na 2 raz skopiować bo wróci jak niewierny mąż na 100% wcześniej czy póżniej a swoją drogą ma chłop nierówno ostro pod sufitem :)

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Realnej na spacer (6 odpowiedzi)

Koleżanki na regularne spotkania bez wchodzenia sobie w życie. Trójmiasto

do góry