Widok
ja polecam camarelo sevilla - mam i mi się super sprawdził :) przednie koła skrętne (możliwość ustawienbia na wprost) super jeżdzi dzięki nim między wąskimi sklepowymi regałami, pompowane koła na nierównym terenie, czy zaśnieżonym dają sobie świetnie rade :) gondola największa na rynku :) piekne kolory wózka do wyboru :) nłatwa obsługa, najlżejszy z tych dostępnych na rynku z pompowanymi kołami (co nie oznacza że super lekki :/)
ja polecam Hartana, mój ukochany wózek (gondole niby ma "średnią" ale syn w niej jeździł do 8 miesięcy), tylko ma piankowe koła, ale za to świetną amortyzację więc jest bardzo miękki. Ja kupując nie kierowałam się gondolą tylko najbardziej patrzyłam na spacerówkę bo jednak nią się więcej jeździ. Mozna dokupić adaptery do fotelika by zamontować go na stelażu.
Fotelika nie ma w komplecie, ale te foteliki co są w kompletach z wózkami to wiesz, że tak na prawdę poza mandatem to nie chronią przed niczym? tj może w minimalnym stopniu,ale one zazwyczaj nie przechodzą żadnych testów, więc warto fotelik kupić osobno.
ale to oczywiście moje zdanie, a ja mam kręćka na punkcie bezpieczeństwa w czasie jazdy ;)
Fotelika nie ma w komplecie, ale te foteliki co są w kompletach z wózkami to wiesz, że tak na prawdę poza mandatem to nie chronią przed niczym? tj może w minimalnym stopniu,ale one zazwyczaj nie przechodzą żadnych testów, więc warto fotelik kupić osobno.
ale to oczywiście moje zdanie, a ja mam kręćka na punkcie bezpieczeństwa w czasie jazdy ;)
polecam mega wygodny i fajnie sie prowadzi a cena bardzo atrakcyjna:)
http://eshop.nestor-wozki.com
http://eshop.nestor-wozki.com
My mielismy Jedo Fyn, z gondolą rewelacja, nie zamienilabym na zaden inny. Ladny, wygodny, gondola jedna z wiekszych, kosz na zakupy tez.
Spacerówka brzydka, ale rok przejezdziłysmy ;) I ogolnie tez bez wiekszych problemow tylko po prostu mi sie nie podobal ;)
A fotelik radze wziac z markowych, maxi cosi, recaro, be safe a nie jakis plastik...
Teraz bym kupila nawet używaną gondole ( najlepiej od rodziny czy kogos znajomego ) a potem kupilabym porzadna spacerowke.
Spacerówka brzydka, ale rok przejezdziłysmy ;) I ogolnie tez bez wiekszych problemow tylko po prostu mi sie nie podobal ;)
A fotelik radze wziac z markowych, maxi cosi, recaro, be safe a nie jakis plastik...
Teraz bym kupila nawet używaną gondole ( najlepiej od rodziny czy kogos znajomego ) a potem kupilabym porzadna spacerowke.
sa tez porzadne wozki spacerówki z gondolami (zazwyczaj koszt wozka z gondola nie jest duzo wyzszy niz samej spacerówki - raczej nie opłaca się kupować dwoch wózków - uzywanego z gondola i nowej spacerówy osobno).
na pewno lepiej przy wyborze wozka kierować się tym jak wyglada i funkcjonalnie dziala spacerówka anizeli patrzec na gondole, bo spacerówką więcej się jeździ.
A jeśli się nie chce jezdzic w ogole duzą sacerówką tylko od razu mniejszą to bez sensu kupować wózek 2w1.
mam ful znajomych ktore kupowaly wozek gondola + spacerowka a po miesiacu jezdzenia spacerowka szukaly nowej bardziej funkcjonalnej bo np za plytka budka, zbyt czasochlonny montaz, ciezka regulacja oparcia itp
na pewno lepiej przy wyborze wozka kierować się tym jak wyglada i funkcjonalnie dziala spacerówka anizeli patrzec na gondole, bo spacerówką więcej się jeździ.
A jeśli się nie chce jezdzic w ogole duzą sacerówką tylko od razu mniejszą to bez sensu kupować wózek 2w1.
mam ful znajomych ktore kupowaly wozek gondola + spacerowka a po miesiacu jezdzenia spacerowka szukaly nowej bardziej funkcjonalnej bo np za plytka budka, zbyt czasochlonny montaz, ciezka regulacja oparcia itp