Widok

Wózek Adamex Barletta - proszę o opinie.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam się nad kupnem tego wózka ale nie znalazłam o nim żadnych opinii, czy ktoś może mi coś o nim napisać, jak sprawdza się w praktyce?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może jednak ktoś coś wie?
my go kupujemy :) ja sie w nim zakochalam od razu :)
image

zapraszam na stronę:https://www.facebook.com/Torty-i-ciasta-mojej-mamy-1120452748001507/
Wózek Barletta ma podwójną amortyzację i właśnie z tego względu zdecydowaliśmy się na zakup tego wózka. Drugą ważną sprawą są koła pompowane i duże. Po trzecie jesteśmy małżeństwem aktywnym i lubimy wyprawy do lasu, a także nad Morze, więc zależało nam na solidnym wózku. Właśnie dojechała paczka z wózkiem. Jak mąż przyjdzie z pracy będziemy go składać. Już na pierwszy rzut oka wygląda rewelacyjnie :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Minęło już trochę czasu odkąd użytkujecie barlettę, opiszcie jak się sprawuje bo też zastanawiam się nad zakupem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Proszę o opinię o wózku...
podbijam
może ktoś napisze, jak się wózek sprawuje?
podbijam wątek bo też poszukuję opinii o tym wózki
będę wdzięczna za uwagi
image
Ja używam wózka już 8 miesiąc i teraz będziemy przesiadać się z gondoli na spacerówke. Wózek jest rewelacyjny. Oceniłabym go 10 w skali od 1 do 10 pod kazdym względem. Duża gondola, super amortyzatory, prowadzenie go to czysta przyjemność i dla rodzica i dla dziecka. Polecam każdemu kto się nad nim zastanawia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jaj sprawuje się spacerowka? Bo gondola to chwilowa sprawa, to spacerowki używa się dluzej a w adamexach generalnie ludzie narzekają na spacerowki. Jak jest w tej???
Używam już ponad 7 miesięcy i jestem mega zadowolona. Polecam w 100%
image

zapraszam na stronę:https://www.facebook.com/Torty-i-ciasta-mojej-mamy-1120452748001507/
Super dzięki. Pasy dobrze trzymają? Dziecko się nie zsuwa? Budka nie opada? Jest dostep do kosza pod spacerowka?
Ja nie polecam. Spacerowka to jakaa masakra.. dziecko sie zsuwa i dziwnie ni to lezy ni siedzi.. ale prowadzi sie dobrze :-)
Nie polecam spacerowki.Dziecko sie zsowa. Co chwila poprawiam corkem.Dodatkowo kiepski dostep do kosza pod wozkiem. Gondola na plus Spacerowka wielki minus. Prowadzi sie dobrze.

Kurczę tak czytam te wasze opinie i mam wrażenie, że o innym wózku mówimy. Jak dla mnie wózek Barletta jest świetnie skonstruowany! Stelaż mocny, wytrzymały i do tego szwy w gondoli też porządne. No i wentylacja, kóra jak dla mnie jest mega ważna :)

swietny wozek, mialam kilka lat temu swietnie sie sprwdal na prawde nie zaluje, jesli zalezy ci na wygodzie, to polecam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

do góry