Widok

Wózek BEBE CONFORT - opinie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Poważnie zastanawiam się nad zakupem tego wózka. Z tego co się dowiedziałam w sklepie Mama i ja jest on co najmniej klasę lepszy od MUTSY Urban Rider, bo ten też bardzo mi się podoba.
Pani twierdziła, że ma rewelacyjną gondolę z cyrkulacją powietrza, hiperalergiczną, dzięki której dziecko się nie poci i nie rozwijają się roztocza. Ponadto w gondoli można przewozić dziecko zaraz po urodzeniu i co ciekawe używać jej nawet jako kołyski (specjalne dno).

Jak to się sprawdza w praktyce ? Czy faktycznie jest taki wspaniały ? Czy sprawdzają się piankowe koła ? Czy ktoś miał stelaż TROPHY (podwójne koła z przodu) ? Jakieś wady ? Ktoś coś wie?
Z góry dziękuję za opinię i mam nadzieję, że jakieś będą. :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oraz tu jest parę opinii przewaga pozytywnych:)

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=45733753&v=2&s=0
Tu znalazłam trochę opinii na temat BEBE CONFORT

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=65204640&v=2&s=0
Ja mam dość niepopularny model Loola, a to z powodu stelaża, który składa się jak parasolka i jest superlekki. Wózek jest po prostu świetny - gondolka jest duża i wygodna, spacerówka świetna, no i dla mne bardzo ważne - super bezpieczny fotelik samochodowy. Polecam z całego serca.
Też się na taki zdecydowałam. :D Jest naprawdę świetny :D
Tak jeszcze ktoś - czyli ja!
Mam taki wózek - łącznie z fotelikiem samochodowym i spacerówką, model na 4 dużych pompowanych kołach - Trophy Avenue 4. Godnolka jest duża i bardzo wygodna - posiada sysytem mocownia na tylnym siedzeniu samochodu i takiego zupełnego maluszka można przewozić na leżąco a nie upychać do fotelika, umożliwia to specjalny pas w śodku gondoli którym przyczepia się dziecko. Wózek sprawdza się w każdym terenie , przynajmniej ten na 4 kołach, w lesie i na piasku a po ulicy jedzie leciutko. Moja rączka jest w porządku i nic się nie popsuła - ale koleżanka miała taki sam wózek i trzymała go na klatce od południowej strony i słoneczko zrobiło swoje...z guma na rączce. Ogólna ocena na 6 z plusem. Polecam :))
Jeszcze ktoś ?
Ja mam model STREETY (fotelik, gondolka, spacerowka) i jestem zadowolona; tyle, ze przy wyborze sugerowalam sie wylacznie waga, a on byl najlzejszy; teraz jako spacerowka tez dobrze sie sprawuje i zajmuje malo miejsca. Polecam:)
Moja siostra właśnie sprzedaje Trophy Avenue,ja znam same pozytywy tego wózka i nie raz go prowadziłam na spacerze, jest lekki,gondola mega duża,fajnie się buja,wszystko mozesz w środku wyprać.Siedzisko cichutko i łatwo się rozkłada.jedyny minus to te gumki na rączce kleją się po jakimś czasie i trzeba wyciać ale to wada już tych wózków fabryczna.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry