Widok
Wózek Delti Emu
Witam
Może ktoś z Was ma już ten wózek i może mi coś o nim więcej powiedziec, oglądałam go w sklepie i bardzo mi się podoba, znalazłam tylko jego jeden minus - piankowe koła. Zależy mi na lekkim wózku i żeby się składał do małych rozmiarów. Ten wózek spełnia te wymagania, ale boje się czy nie ma jakiś ukrytych wad. Może ktoś już ma z nim jakieś doświadczenie ?? :-)
Może ktoś z Was ma już ten wózek i może mi coś o nim więcej powiedziec, oglądałam go w sklepie i bardzo mi się podoba, znalazłam tylko jego jeden minus - piankowe koła. Zależy mi na lekkim wózku i żeby się składał do małych rozmiarów. Ten wózek spełnia te wymagania, ale boje się czy nie ma jakiś ukrytych wad. Może ktoś już ma z nim jakieś doświadczenie ?? :-)
mam jeździmy już pół roku i jest bardzo dobrze:)
w weekend się przesiadamy, bo jednak na płasko to już się małej przykrzy leżeć.Jjest już zniesiona i czeka, w sobotę będzie po jeździe próbnej:)
spacerówka już zamontowana i jest ok. Nie rozkłada sie na płasko ale takie starsze dziecko to już może sobie wygodnie tak spać, moja i tak w domu w dzień często śpi w leżaczku. Nie wiem czy jest mała czy duża, dla mnie ok wygląda. Może jak nie będzie padać pojeżdżę dzisiaj po tych okolicznych wertepach bo u nas chodników brak:)
dzisiaj na spacerku w spacerówce:)