Widok

Wózek MIKADO BOSTON

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, interesuje mnie wózek Mikado Boston - 4 koła, w tym przednie skrętne. Czy macie bądź miałyście z nim do czynienia? Zastanawiam się nad zakupem właśnie jego. Rozważam również zakup uzywanego wózka, więc jeśli ktoś ma na zbyciu, to zapraszam, i proszę o opinie :)
siostryzet@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
właśnie się dowiedziałam od Pana Krzysztofa, że wózek będzie jutro, bo cos kurier pobłądził:/ mieszkam na nowym osiedlu, pewnie stał pod zamykaną bramą, nie wiedział jak wejść, bo domofon tam jeszcze nie podłączony i po prostu zawrócił:)
CZEŚĆ DZIEWCZYNY!
JA ZAMÓWIŁAM TURKUS Z CZERNIĄ, Z TYM ŻE W DOLNEJ CZĘŚCI GONDOLI, POD TYM BIAŁYM PASKIEM WYBRAŁAM KOLOR TURKUSOWY ZAMIAST CZARNEGO:). W ZWIĄZKU Z TYM POINFORMOWANO MNIE, ŻE TO BĘDZIE SPECJALNE ZAMÓWIENIE I ŻE TROCHĘ DŁUŻEJ POTRWA, GÓRA DO DWÓCH TYGODNI. ZARAZ BĘDĘ PISAĆ DO P. KRZYSZTOFA JAK IM IDZIE:). TEŻ MI SIĘ TAK BARDZO NIE SPIESZY, BO TERMIN TAK JAK TY MONIU MAM NA PAŹDZIERNIK NO ALE JUŻ CHCIAŁABYM ZOBACZYĆ TEN WÓZECZEK W REALU, HI HI.
Renia, ale super pomysł z tym turkusowym pasem:) ciekawa jestem jak to będzie wyglądać:)
ja mam turkus standardowy i bardzo się tej czerni boję:) już nie chcę pisać, że jutro pokażę, bo a nóż znów coś będzie nie tak:) ech ja to mam zawsze takie szczęście do kurierów, poczty itp:)
DZIĘKI! SAMA JESTEM BARDZO CIEKAWA CZY NIE PRZEKOMBINOWAŁAM:). CZEKAM NA FOTKI TWOJEGO WÓZIA, MIEJMY NADZIEJĘ ŻE KURIER W KOŃCU DOTRZE))).
POZDRÓWKI!
fajnie, że realizują takie specjalne zamówienia:) a dopłacałaś coś za ten turkus dodatkowy?
mi się kurcze marzy czarny w białe groszki, ale to już chyba nie wchodzi w grę:) bo turkus to mają, wystarczy zamienić materiały w odpowiednim miejscu, a tutaj to zupełnie inny wzór:)
pozdrowienia dziewczyny:)
o kurde renia super pomysł miałaś !! Ja nawet nie wpadłam na taki, a rzeczywiście może lepiej wyglądać z tym turkusowym dodatkowym pasem. No ale nic to, już nie cofne czasu. Mam nadzieję ,że ten który jest będzie mi się podobać :)
nie dopłacałam nic za moje "specjalne" zamówienie:). mam nadzieję, że połączenie kolorów w ten sposób będzie dobrze wyglądało. jak tylko wózeczek do mnie dotrze zrobię fotki i wstawię:). pozdrowionka!
O jak fajnie już nie mogę się doczekać zdjęć :) zanim będę zamawiała wozidło będę wiedziała już wszystko :) dzięki Wam Kochane. Teraz jeszcze czekamy na relacje z wojaży w terenie :) Pozdrowionka
jak fil zasnie, przejade sie do sklepu - moze beda mieli jakies nowe kolory City Cara :)
bo na chwile obecna juz nic mi sie nie podoba ze zdjec, zmeczenie materialu :)
o kurczaki... dzwonilam do sklepu, turkus moge zobaczyc i dzis (jest na stanie), kwiatki mieli dwie sztuki (jednej uzywa wnuczka wlascicielki sklepu - wiec chyba niezly kolor), ale w przyszlym tygodniu maja przyjsc czerwienie i zielenie. Chyba sie wstrzymam i obejrze wsio live :)
aha, pani czerwien nazwala burakiem - wiec chyba to inny kolor niz jasna wisnia Agdusi :)
Gosia ale masz dobrze że możesz na żywo obglądnąć :) Buziaczki dla Fila i niech szybciutko wraca do zdrówka!
no to ja się biorę za wrzucanie zdjęć:)
pewnie i tak trochę odbiega od realu, no ale powiem szczerze, że spodziewałam się, że raczej mnie nie powali ten turkus, a tu muszę przyznać, że naprawdę mi się podoba. czerń jest czarna, a nie szara, czy grafitowa, turkus nie bardzo krzykliwy i rażący, ale ładny. no i co mi się podoba, obicie fotelika jest turkusowe a nie czarne:) piękności:) a sama gonodola ładnie wygląda, choć ja tak negatywnie do tej czerni nastawiona, to nawet nie wygląda źle i z perspektywy dzidiziusia jest biało, a nie czarno więc ok:) generalnie całość bardzo elegancka.
spacerówka już ciemna, także pewnie będę wykładała kocem:)
jeśli chodzi o ogólne wrażenie, no cóż, to wózek za 1000 zł a nie 2000 zł, więc nie wygląda jak wózek za 2000 zł :) estetyka wykonania średnia, przynajmniej moim zdaniem, tak jak wspominałam od początku, np Jedo zdecydowanie ładniejsze ma samo wykonanie, aczkolwiek tragedii nie ma:) raczej wygląda solidnie, zobaczymy w praktyce. jest dość ciężki, ale prowadzi się lekko, z pustym wózkiem to i po trawce na tarasie szło mi cudnie:) generalnie co mi się nie podoba to głośna budka, ale i z tym pasy wygrały w moim wyborze:) acha i pasy są i z przodu i z tyłu, piszę, bo ktoś tu kiedyś pisał, że są tylko z tyłu, więc prostuję:) i buja pięknie
jedyne co jest nie tak w moim modelu, to blokada jednego kółka z przodu jest jakby wykrzywiona, ale ponoć to kwestia przekręcenia czy tam coś, z czym mężczyzna sobie poradzi:) więc czekam na męża:)
no to zaraz wrzucę linka do picassy ( ja ciemna baba i leniwa, więc tak mi będzie najwygodniej, mam nadzieję, że dacie radę:))
uff bardzo proszę:)
http://picasaweb.google.pl/mmliberadzka/AmelkowyWozek#

a tymczasem idę nakarmić dzidizię, bo troszkę mi zajeło z tym wózkiem, umordowałam się, no ale zdjęcia są:)
Wozidełko rewelacyjne :D Gdzie Pani takie ładnie kupiła??? A co to z firma??? :D
Czekamy na relacje z rajdów po wertepach, ale paski to chyba jest to! Pozdrowionka.
super jest:) Monika a jak oceniasz fotelik?
jagata, szczerze, to wydawał mi się gorszy ten fotelik. no może to nie to co choćby maxi cosi, czy coś w tym stylu, ta nakładka turkusowa taka troszkę jakby badziewna, kawałek materiału nałożony na podłoże fotelika, ale ten wkład popielaty ze sztruksu jest już ok, miękki i solidny. myślę, że z nim dzieciątku nie będzie źle. no a sam fotelik to berbel carlo. nie widziałam na żywo orginału, wygląda jakby solidniej ten środek z matriału, ale nie wiem jak jest w rzeczywistości, ale jak mówię, nie jest tak źle, jak się spodziewałam,
powiem tak, na tyle ile kosztuje, to super fotelik.
No monia doczekałaś się !! Dzięki za zdjęcia !! Powiem ,że kolorki mi się bardzo podobają !!!!! Tylko powiem Wam szczerze, że stelaż city cara ni jak do mnie nie przemawia i cieszę się że wzięłam Bostona. Wiem, że praktyczność jest ważniejsza, chodzi mi o pasy, ale mnie by ten city car po prostu wkurzał na sam widok. Np te wystające bolce po zamontowaniu spacerówki, jakoś mi to tak nie pasuje. No i stelaż z samym fotelikiem wygląda nieco komicznie. Oczywiście to tylko moje zdanie :) Proszę sie nie obrażać :):)

Ja jeszcze tydzień muszę poczekać na swoją brykę :)
A i spacerówka w połączeniu z budką i parasolką wcale nie potrzebuje dodatkowego wkładu moim zdaniem. Bo razem wszystko komponuje się świetnie i nie jest za ciemno czy przytłaczająco :)
B___R każdy ma swój gust i dobrze, że każdy może znaleźć coś dla siebie:) kolorek ładny więc obie będziemy zadowolone, bo mi osobiście bardziej sie city cara stelaż podoba, jest delikatniejszy, ale tak jak mówię, każdy w tym temacie ma swoje zdanie i najważniejsze, że jest wybór:)
ale mogę Ci zagwarantować, że pod względem koloru, wyboru żałować nie będziesz:)
Gosiu, Ty pewnie właśnie na żywo oglądasz turkus, więc nie mam co Ci już pisać, ale myślę, że i Tobie przypadł do gustu:)
hej! dzięki Moniu za zdjęcia, świetnie się ten kolorek prezentuje. w spacerówce mogłoby być troszkę więcej turkusu ale nie jest tak źle:). fajnie, że jesteś zadowolona. ja jeszcze nic nie wiem jak tam mój wózeczek. napisałam wczoraj do P. Krzysztofa ale nic nie odpisuje:( więc czekam cierpliwie.
pozdrowionka!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry