Widok

Wózek MIKADO BOSTON

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, interesuje mnie wózek Mikado Boston - 4 koła, w tym przednie skrętne. Czy macie bądź miałyście z nim do czynienia? Zastanawiam się nad zakupem właśnie jego. Rozważam również zakup uzywanego wózka, więc jeśli ktoś ma na zbyciu, to zapraszam, i proszę o opinie :)
siostryzet@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kurczę no próbowaliśmy oboje z mężem, ale nie schodzi, jakby się zaklinowało:/ może coś źle założyłam czy co. ech będę jeszcze próbować
Dziewczyny, widzę że większość z Was dokonała już wyboru. Ja mam jeszcze sporo czasu, więc czytam, myślę, oglądam.

Wczoraj zrobił na mnie świetne wrażenie wózek: VECTOR 4 AIR firmy BABY DESIGN ESPIRO. Zgrabniutki, dobrze wykonany i leciutki. Tylko troszkę droższy od MIKADO. Niby na amortyzatorach, a da się bujać. Czy wiecie coś na temat tego wóżka?

W necie jest mało opinii niestety.
wklejam linka ze zdjęciami wózka :), chyba dobrze to zrobiłam:) http://picasaweb.google.com/renatarogal/WozekMarcela?feat=directlink
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
uff, działa:)))
Reniu rewelacyjnie wygląda ta Twoja przerobiona gondolka:) świetny miałaś pomysł:)
no i spacerówka też weselsza z turkusikiem:) fajnie
tylko z kolei widzę, że Tobie się trafił czarny fotelik?? mój jest cały turkusowy.
hehe albo tak po prostu im tym razem tak wyszlo:D albo za dużo turkusu poszło na gondolkę, więc Ci z fotelika zabrali:) hihi
hi hi, całkiem możliwe, że wyczerpałam limit turkusu:))). dziękuję za miłe słówka:)!
reniu no ślicznie wykombinowałaś :):) Bardzo mi się podoba !!

Ale się uśmiałam, że wyczerpałaś limit turkusu i fotelik Ci walnęli czarny :)

Ja za chiny nie wiem na jakich zasadach oni to wsyztsko robią ;)
Kurczę, naprawdę ślicznie wyszedł ten wózeczek! W Mikado ten wzór powinni wprowadzić na stałe a Tobie Reniu z racji świetnego pomysłu należy się niezły upust hihi.
dzięki!:)))
anessa85 jakie w Twojej spacerówce są szelki? próbowałaś je przełożyć przez otwory w śpiworze, bo w mojej spacerówce przez pomyłkę zamontowali szelki nie dostosowane do śpiworka:(. sprawdź, bo może u Ciebie jest to samo.
o reniu i co w tej sytuacji? będą Ci wymieniać? a powiedz mi w jakim kolorze jest spiworek do tego koloru?
Pan Krzysztof napisał, że przyślą mi komplet innych szelek wraz z instrukcją jak je przełożyć i mam to zrobić sama. nie wiem tylko czy mi sie to uda bo te, które są teraz przymocowane są na stałe do spacerówki:(. zobaczymy, jak nie będę umiała, to złoże reklamację.
śpiworek ma turkusową górę i czarny spód, w środku jest biały polar:). ładnie się prezentuje:).
pozdrowionka!
http://forum.trojmiasto.pl/Wozek-MIKADO-BOSTON-i-City-Car-2-t123892,1,16.html

założyłam nowy wątek :) bo ten już za długo się ładuje ;) piszcie Dziewczyny w *** 2 *** ;)
TEZ JESTEM ZAINTERESOWANA
Witam wszystkie forumowiczki, obserwowałam to forum, ponieważ jestem zainteresowana kupnem wózka mikado, w związku z tym mam pytanie, jak się sprawdził po roku użytkowania? miał jakieś wady?
jest już nowy typ wózka Mikado- Aston, właśnie dostałam specyfikację i kolorki od producenta-:)
Witam,
Właśnie widziałam w internecie Mikado Astona i jestem zaintrygowana. Niestety znalazłam tylko zdjęcia i żadnej specyfikacji. Zastanawia mnie czym różni się od bostona. Zamierzam kupić wózek mikado ale jestem w kropce bo nie wiem na jaki model się zdecydować, Na razie zastanawiałam się między bostonem a city car a teraz jeszcze ten aston. Czy mogłabyś przesłać mi pati tę specyfikację na maila? Będę bardzo wdzięczna:) thea20@o2.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
ja wlasnie dziś stalam sie posiadaczką Mikado Boston. Jestem bardzo mile zaskoczona jakością i wykonaniem. Boston ma teraz super nowe podwozie, dostalam takie w ramach promocji. Mam nadzieje, że w użyciu wózek będzie się sprawdzał. Wybrałam kolor b24, obawialam się,że moze bedzie nieco odbiegal od tego na zdjęciu , ale jest rewelacyjny. Polecam firmę Mikado.
A może pochwalisz się zdjęciami? Jestem bardzo ciekawa jak wygląda Twój wózeczek. Pozdrawiam :)
niedlugo zamieszczę zdjecia mojego Bostona B24, tylko musze go ponownie poskladac :-))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry