Widok

Wózek MIKADO BOSTON

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, interesuje mnie wózek Mikado Boston - 4 koła, w tym przednie skrętne. Czy macie bądź miałyście z nim do czynienia? Zastanawiam się nad zakupem właśnie jego. Rozważam również zakup uzywanego wózka, więc jeśli ktoś ma na zbyciu, to zapraszam, i proszę o opinie :)
siostryzet@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no i trzeba sobie jakoś radzić bo tych dziecięcych rzeczy( jak i zresztą na ciążowych) ceny po prostu porażają, a niektóre ciuszki to takie badziewie, że złotówki nawet niewarte.
ja też zaczęłam kupować w lumpeksach ciuszki, wszystkie jak nowe albo nowe ( a cóż taki niemowlak zniszczy, większości nawet nie zdąży się założyć jak wyrośnie)i dobre marki, no ale przestałam, bo znajomi nam bardzo dużo rzeczy dają po swoich dzieciach, ciuszki i akcesoria, więc na razie zbieramy, a potem tylko dokupimy pojedyncze rzeczy:)
zresztą na ciążę ciuszki też w większości zakupiłam za bezcen na mojeciuchy.pl :) bo jak raz się wybrałam do ciążowego sklepu i zobaczyłam ceny, to stwierdziłam,że wolę te pieniądze na dzidziusia wydać:)
ech robią biznes na czym tylko się da:)
a wogole to myśle i myśle nad tym kolorem i ciągle mi ta czerń tak siedzi w głowie, że nie bardzo:/ no a jeans, że taki "przedawniony" :) no i zaczęłam się zastanawiać nad b4- taki beż w kwiatki... pewnie w realu to nie beż tylko kawa z mlekiem jak anessy, no ale ciezko przewidzieć jaki będzie całkowity efekt....
ja ubranka kupuję głównie na allegro.... już mam pełną szafę :)
czarne złamane ładnym kolorem są ładne - wolę nawet takie niż jednolite, jak np. turkusowa bartatina na allegro - http://allegro.pl/item701901959_wozek_wielofunkcyjny_bartatina_classic.html

na dzis znow jestem zdecydowana na City Cara :) cos czuje, ze dluzej nam posluzy, a potem udanie sprzedam :)

te kwiatki B4 tez mi sie calkiem calkiem podobaja! widzialam nawet je na probniku - wygladaly ok, ciekawe jak w calej okazalosci...
no fakt ta bartatina okropna moim zdaniem, taka rażeniówa:/ i myślę że i tutaj sam turkus by nie wyglądał dobrze... ładnie wyglada zresztą w połączeniu z czarnym. mnie się bardzo podoba, tylko nie mogę się po prostu przekonać do czarnego wózka. tak smutno mi się czarny kojarzy jakoś i nie pasuje mi do maleńkiego dzidziusia:)
oj te kwatki to mi dzis weszły w głowę, ciągle szukam alternatywy do tego jeansa, no i to by było chyba to:) skoro mówisz, że na próbniku też nawet ok, to hmmm:) mąż mój już całkowicie ma dość moich dylematów :) na kwiatki bez problemu przystał, zresztą myślę, że mu to już obojętne:) jednak to my baby takie że se wszędzie problemów szukamy:)
za duży wybór mamy:) moja mama się śmieje, że jakby był jeden czy dwa rodzaje to by problemu nie było, jak ja się miałam urodzić to było polowanie żeby w ogóle jakikolwiek wózek zdobyć, jak już się babci udało, to był niczym skarb, najpiękniejszy na świecie:)
a ja z moim zdecydowaniem cokolwiek nie wybiorę, to potem i tak będę myśleć czy nie lepiej było jednak... heh a w koncu najważniejsze, żeby juniorce dobrze w wózku było, a nie żeby mamusia się super prezentowała :)

city car

witam :)

do tych nowych wzorów macie może jakieś symbole, numerki; żebym mogła Pani przez telefon wytłumaczyc o który wzór mi chodzi.
jeżeli się nie myle to zdjęcia pochodza od Gosi:)
dziewczynki wyslijcie mi te zdjęcia na maila....bardzo prosze.

byłam dzisiaj na oglądaniu wózka, bo cena mnie zaskoczyła, wygląda zachęcająco, nie wygląda gorzej od tych po 4 tysiaczki;
same zalety, nie ma takiego innego:)
podobal mi sie turkus+czern, i fiolet z szaropodobnym :)

dzieki z góry
a mail :)))
olga1101@interia.pl

Ola - tutaj masz galerię tych nowych wzorów :) http://img43.imageshack.us/gal.php?g=imgp9678.jpg&via=yfrog

wchodź na interesujące Cię zdjęcie, kliknij na nie 2 razy - tak żeby nie było wokół niego zielonego tła tylko białe :)

wtedy klikasz prawym przyciskiem myszy i wybierasz "zapisz obrazek jako" :) i zapisujesz na swoim komputerze :)

numerków nie mam :)
hej ja dostałam od Pana z Mikado zdjecia 4 z tych nowych rodzajów wozków na każdym z podwozi. fioletu tam nie ma, ale turkus jest:) i są "numerki"
nie umiem tak wklejać zdjęć jak dziewczyny, dlatego daję linka do zdjęcia na piccasie
Ola a o którym z modeli myślisz? boston, milano, city car, czy może oxforfd?
wywaliło mnie z sieci i nie załączyło linka:
http://picasaweb.google.com/mmliberadzka/AlbumBezTytuU#5366850093527987314
od Moniki :)

image
jeszcze raz bo nie widać :P

image
a teraz widać 2 razy :P
ten czerwony tez sie ladnie prezentuje - prawie jak mutsy :) czy ktos go widzial live? czy jest taki bladowisniowy raczej?
hola hola - na zdjeciu wyglada jakby city car mial mniejsze kolo od bostonu??? nie jest tak w realu, prawda??
to przednie koło na pewno jest mniejsze w city car niż w bostonie- przynajmniej tak w sklepie zauważyłam- takie małe i byle jakie mi się na pierwszy rzut wydało, ta pianka taka mięciutka, no i troszkę je wyoglądałam, no ale doszłam do wniosku, że wiedzieli co robią, a jak się okaże liche, to jest gwarancja w razie czego, myślę, że wymienią :) w każdym razie całokształt mnie i tak do city cara przekonał, bez wahania:) no i z tym kółkiem zgrabniej zresztą wygląda

czerwień na pewno jest taka bardziej wiśniowa- jak u Agi,choć w realu nie widziałam. tak samo jak sądzę, że beż w B4 jest ciemny jak jak ten anessy...

i co Gosia, zamawiasz? ja jeszcze ostatnie przemyślenia czy jeans czy kwiotki:) ech
Gosia - na wszystkich fotkach jakie widziałam w sieci kola City Car (przednie) są znacznie mniejsze niż w Bostonie :)
Z uwagą śledzę wszystkie opinie o mikado. Podziwiam wiedzę i zaangażowanie! Jestem w tym temacie jeszcze laikiem:) Mój problem polega na tym, że Mikado odkryliśmy niedawno, a na Śląsku po prostu nie można przetestować modelu City car. Taki by nas właśnie interesował. Wszędzie pokazywali nam bostona i milano, zachwalając City cara:)Nas nurtuje tylko jedna kwestia, czy rzeczywiście jest to model z takim bujanym zawieszeniem jak opisują?Trochę boimy się kupować kota w worku więc będę bardzo wdzięczna za wasze opinie w tej sprawie.Jeśli tylko buja się jak milano i skręca jak boston to zamawiam jeszcze dziś. czekam na Wasze opinie, czasu mamy niewiele bo jestem już w 35 tygodniu a Maluch wyraźnie już się niecierpliwi:)Pozdrawiam!
Aga - to i tak ciesz się, że mogłaś zobaczyć(na żywo) jakiekolwiek wózki tej firmy ;)

my zamawialiśmy w ciemno :) w 3mieście i okolicy nie ma tych wózków :P

(no może w Rumii - tylko ox-ford)
potwierdzam - buja jak milano (no... w 98%, bo wiadomo, ze jednak paski sa tylko na tylnej osi) i skreca jak boston :)
jak zanebedziesz, prosimy o opinię :)
Dzięki, dziewczyny! W takim razie możemy wybierać kolor. Dam znać, na który się zdecydowaliśmy. Byle tylko Maluszek poczekał, bo z tego co czytam, trzeba trochę poczekać na to cudo. Liczę na wyrozumiałość Wojtusia.
Jeszcze raz wielkie dzięki! Pozdrawiam!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry