Widok

Wózek MIKADO BOSTON

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam, interesuje mnie wózek Mikado Boston - 4 koła, w tym przednie skrętne. Czy macie bądź miałyście z nim do czynienia? Zastanawiam się nad zakupem właśnie jego. Rozważam również zakup uzywanego wózka, więc jeśli ktoś ma na zbyciu, to zapraszam, i proszę o opinie :)
siostryzet@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmm chyba sama się zakręciłam z tymi kołami w bostonie:)
w standardzie chyba jednak te przednie były piankowe, a za dopłatą szprychowe pompowane:)
moniczko na początku były piankowe a za pompowane trzeba było dopłacić. Ja w mailu od Pana Krzysia dostałam że wszystkei 4 są teraz pompowane za głowną cenę a i też nie dopłaca się za szprychowe. za felgowe i szprychowe tyle samo się płaci :)

U nas kolor dalej nie wybrany :(

Staram się namówić męża na tą czerń z turkusem, ale napisałam jeszcze jednego maila do Pana Krzysia z zapytaniem jakiego kolory są w tym modelu spacerówka, torba, fotelik i parasolka bo niestety nie ma nigdzie zdjęć. I jeśli się okaże że te dodatki nie są całe czarne tylko mają też wstawki turkusowe to bierzemy ten, a jak nie to .... chyba się zachlaszczę :D:D
acha no to tak to super:) a Wy bierzecie w końcu boston czy city car, bo nie doczytałam?
jak Ci Pan Krzysztof odpisze, to koniecznie daj znać, sama jestem bardzo ciekawa:)
kurczę no coś okropnego z tym kolorem:) jakby były dwa do wyboru, to by człowiek się nie zastanawiał:)
ja strasznie nie mogę się do tej czerni przekonać, ale z kolei lili się obawiam jak będzie w realu, no i w sumie trzeba przyznać, ze do czerni wszystko pasuje:) czy to kreacje mamy, czy dzidziusia:)
no mąż mój nastawiony na ten kolor B17, ale chyba też zapytam jak się tam przedstawia rozkład kolorów w spacerówce i parasolce...
Monia,
specjalnie dla Ciebie :)
znalazłam na komórce zdjęcie liliowego!

http://picasaweb.google.pl/gojapio/Wozek#
z tyłu stoi zgaszony pomarańcz, też mikado
My bierzemy bostona na szprychowych kołach :)
to oczywiście byłam ja , ta wyżej :)
kurcze, ja właśnie chce w City Carze przednie koła pompowane, najwyżej będę pompować co chwilę:) ale jakoś do piankowych nie jestem przekonana.

jestem za to bardzo ciekawa, jak wygląda i sprawuje się fotelik samochodowy, który oni oferują. Na początku chciałam kupić Maxi Cosi Citi, bo sprawdzony przez mojego brata, a raczej bratanka:) ale tutaj cenowo wychodzi bardzo atrakcyjnieb i już sama nie wiem...
Gosia dzięki za zdjęcie:)
jesteś wielka:D
no mi się ten liliowy podoba, bardziej niż czerń:/ ale z kolei mąż nastawiony na tamten czarny z "krzyżykami" :) ech... w poniedziałek zamawiam choćby nie wiem co, więc mam czas do jutra na przemyślenia:) a Ty na jakim etapie decyzji jesteś?
jagata, czytałam różne opinie o fotelikach, że raczej niespecjalne, ale myślę, że w takim przedziale cenowym cudów nie ma:/ maxi cosi na pewno lepszy, ale cenowo też droższy.... nie wiem, my zamawiamy z fotelikiem, a jak sie w praniu okaże lipny, to wtedy pożyczymy lepszy.
hmm no i nie wiem czy jest możliwość zamówienia pompowanych w city carze, to przednie jest mniejsze niż w bostonie,więc nie wiem czy będą mieć możliwość zamontować inne...
Witam wklejam co mi odpisał Pan Krzyś odnośnie kolorów w czarno-turkusowym :

"Zgodnie z najnowszymi trendami spacerówka bedzie czarna z niewielkim dodatkiem turkusu, fotelik bedzie posiadał czarne siedzisko z turkusowum daszkiem i przykryciem na nózki, parasolka bedzie cala turkusowa.
Pozdrawiam Mikado - Krzysztof"

No więc zaraz wysyłam zamówienie :)) Jestem zdecydowana !! W końcu :D
a budka jest ta sama co przy gondoli, a ona ma dużo turkusu ,więc jeśli siedzisko będzie nawet z przewagą czerni to w połączeniu z budką i parasolką nie będzie wcale smutno. No i mąż dał się przekonać :)) ... szkoda tylko, że zobaczę wózek dopiero za 3 tygodnie, bo wtedy wraca znajomy. ale trudno ,poczekam :)
znalazłam gdzieś ofertę sprzedaży tego fotelika i dziwny taki mi się wydaje, chyba jednak zainwestuję w Maxi Cosi.

A co do pompowanych kół przednich w City Carze, to jest taka możliwość za dopłatą 50 zł, tyle że nie mogą być one szprychowe, jedynie takie jak na zdjęciach. Szkoda, bo chciałam mieć wszystkie szprychowe... Ale wole mieć wszystkie jednakowe, niż przednie takie, a tylne szprychowe:) Liczę jeszcze na to, że te będą lżejsze:)
Zamówienie poszło :) mam nadzieję, że wszystko będzie ok. tymbardziej że zajmuje się tym nasz znajomy w polsce a my tylko nadzorujemy :))trzymajcie kciuki :D
no to trzymamy kciuki:)a ja ciągle nad kolorem myślę :) i się zastanawiam, jak się te małe kółeczka City Cara w zimie i na "wertepach" sprawdzą, czy nie wytrzepie za bardzo dzieciny w tym wozie...
a ja zaczęłam się zastanawiać nad czarnym z turkusem:) jeszcze troszkę czasu minie zanim będę zamawiać, więc może doczekam się jakichś zdjęć od was:) w razie czego mam nadzieję, że B___R za te 3 tygodnie wkleisz jakieś fotki? :) jestem bardzo ciekawa jak ten kolor wygląda w rzeczywistości
hehe no my na chwilę obecną też najbliżej turkusu:) mnie się jeszcze lila podoba, mężowi średnio, za to jemu ten czarny w krzyżyki, który z kolei mi tak średnio, bo taki smutny:) i bądź tu mądry:) w poniedziałek na pewno zamawiam, więc jak tylko wózek dotrze, będziecie mieć fotki ktoregoś z tych 3 kolorów:)
acha jagata- my domawiamy tackę do city cara, ale zdjęcia city cara z tackę już tu są- dodane przez anessę parę wątków wyżej
rzeczywiście, nie doczytałam, że to City Car, dzięki:)

jak dla mnie lilia odpada, bo zdaje mi się, że tam jest w połączeniu w fioletem i mam nadzieję, że wózek będzie jeszcze na tyle sprawny, żeby przewozić w nim nie tylko jedno dziecko, a gdyby miał pojawić się braciszek dla córci to jakoś by mi nie pasowało. Jeszcze dziewczynkę w turkusie wozić to by mnie nie raziło:) A wzorków nie lubię, więc ja mam dwa kolorki do wyboru:) cały czarny i czarno-turkusowy:)
hehe no właśnie ja z tego samego powodu zrezygnowałam z kwiatków:) o ile teraz spodziewamy się córci, to następne kto wie:) może będzie na tyle szybko i wózek będzie w na tyle dobrym stanie, że przewozi dwoje:)
ciekawam czy równie ochoczo będziecie myślały o rodzeństwie za kilka miesięcy ;-) ja zawsze chciałam mieć bliźniaki, jak się urodził jeden to błogosławiłam niebiosa, że tylko jeden, a do końca pierwszego roku Pio mówiłam sobie "nigdy więcej". Chrapka na kolejne pojawiła się dopiero, gdy Pio całkiem się odpępowił i przestał potrzebować mamuśki (czyli w okolicach 2,5-3 lat)

Nie wiem co wziąć :) u mnie top 3 to turkus, czerń, czerń w krzyżyki (z nastawieniem na ten ostatni, choć pewnie w realu okaże się słabszy niż na zdjęciach - jak wszystkie).

Aha, fioletowo-liliowy jest jak najbardziej i dla chłopca - ja myślałam o nim nawet dość intensywnie od samego początku. Generalnie uważam, że wózek musi pasować do pchającego a nie pchanego :) jakoś tatusia z różowym wózkiem ociekającego słodyczą sobie nie wyobrażam, dlatego też mój luby odrzucił kwiatki - choć ja nie miałam oporów przed wsadzeniem doń faceta
a w ogóle to mogłybyście założyć nowy wątek, bo od kilku dni, odkąd zaczęłyście intensywnie pisać, nie ładuje mi się strona w komórce, jako zbyt duża, i nie mogę Was podglądać w szpitalu!
i wieczorem włączam kompa głównie dla Was, zamiast iść spać :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry