Widok
Wózek dla dziecka
Witam wszystkie mamy,
przymierzamy się powoli do zakupu wózka dla naszego dziecka. Niestety wybór nie jest łatwy. W jednym sklepie przekonywali nas że najlepszy jest MUTSY IGO, dziś w drugim zachwalano nam ADAMEX PAJERO . W internecie jest ogrom opinii (jak chociażby taka, że do Pajero trzeba zabierać ze sobą śrubokręt).
Zależało by nam by wózek był w miarę lekki, na pompowanych kołach i aby lekko się prowadził. Najlepiej 2 w 1.
Drogie mamy czy nauczone doświadczeniem mogłybyście posłużyć nam radą? Jakie macie pojazdy dla swoich pociech czy któryś szczególnie polecacie?
przymierzamy się powoli do zakupu wózka dla naszego dziecka. Niestety wybór nie jest łatwy. W jednym sklepie przekonywali nas że najlepszy jest MUTSY IGO, dziś w drugim zachwalano nam ADAMEX PAJERO . W internecie jest ogrom opinii (jak chociażby taka, że do Pajero trzeba zabierać ze sobą śrubokręt).
Zależało by nam by wózek był w miarę lekki, na pompowanych kołach i aby lekko się prowadził. Najlepiej 2 w 1.
Drogie mamy czy nauczone doświadczeniem mogłybyście posłużyć nam radą? Jakie macie pojazdy dla swoich pociech czy któryś szczególnie polecacie?
miałam mutsy i to beznadziejny wózek slaby przy podbiciach, gondola mała bez regulacji oparcia dla ciut większego dzieciątka amortyzacja też słaba
miałam zwykły 2w1 taki przerabiany z głębokiego na spacerówkę po wyjęciu wkładki i pomimo, ze dużo tańszy od mutsy to o niebo lepsza amortyzacja i lepiej radził sobie na śniegu błocie lesie spacerówka już jednak tak dla 1,5 roczniaka to katastrofa. Teraz jeździmy concordem fuzionem i jak la mnie wózka lepszego nie ma dla właśnie dziecka od około roku, nie wiem jak z gondolą bo tj nie używałam niestety
miałam zwykły 2w1 taki przerabiany z głębokiego na spacerówkę po wyjęciu wkładki i pomimo, ze dużo tańszy od mutsy to o niebo lepsza amortyzacja i lepiej radził sobie na śniegu błocie lesie spacerówka już jednak tak dla 1,5 roczniaka to katastrofa. Teraz jeździmy concordem fuzionem i jak la mnie wózka lepszego nie ma dla właśnie dziecka od około roku, nie wiem jak z gondolą bo tj nie używałam niestety
Paulina, ja sie powtorzenze poleceniem tako acustic, wyglad retro, duze biale kola moga zwodzic bo wyglada na miejski wozek a wlasnie dzieki nim jezdzi po kazdym terenie. Lasy, laki, sniegi, piach. Dzieki amortyzacji dziecka nie trzesnie na wyrtepach. A dzieki temu ze kola sa waskie ale o duzej srednicy bardzo latwo sie go pcha. Ma jeszcze 100 innych zalet. Generalnie kocham ten wozek i kazdy kto moal okazje soe nimbprzejechac zazdrosil mi yakiego sprzetu.
a ja polecę Jedo Bartatine, wersje na skórzanych paskach - zabraliśmy go do zakopanego i bez problemu dał radę po górskich dolinkach:) świetnie sprawdził się też na śniegu i na starych, brukowanych uliczkach. Polecam też ze względu na dużą gondolę, idealna na zimę bo bobas nawet w grubym kombinezonie się do niej spokojnie mieścił.