Widok

Wózek emmaljunga Mondial duo combi - proszę o opinie.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Cześć, czy ktoś z was posiada ten wózek ? Chciałabym poznać opinie osób, ktore juz go posiadają, jakie są jego plusy i minusy, czy wart jest swojej ceny ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam emmaljunga edge duo combi. bylam/jestem bardzo zadowolona. jedyny minus to taki, ze jest ciezki, wiec jesli mieszkasz w bloku bez windy i wyzej niz parter, to moze to byc problem. ja mieszkam na parterze, wiec dramatu nie bylo.
reszta to jak dla mnie same plusy. rewelacyjnie sprawdzal sie latem i zima. kupowalismy go w 2013 roku, ceny byly troche wyzsze niz teraz ale nie zaluje. pewnie dzisiaj tez kupilabym emmaljunge ale juz raczej uzywana, bo tez wozki sa solidne. i nie wiem, co musialoby sie z nim wyprawiac, zeby zostal dojechany.
miałam mondiala piekny ogromna gondola, dziecko jezdzilo 11 msc, spacerowka 2 kierunkowa, barzo wygodna dla dziecka i duza pow do spania

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (86 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

do góry