Widok

Wozki 3 w 1 jaki najlepszy???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Planujemy kupic wozek wielofunkcyjny, żeby miał gondole, pozniej spacerówke i fotelik samochodowy. Napiszcie prosze jakie sa najlepsze bo nie mam o tym zielonego pojecia, zalezy mi żeby fotelik samochodowy był bezpieczny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

riko ostatnio wypuścił kilka fajnych nowości :) My kupiliśmy model Villa i szczerze polecam :) gondola posiada bawełniany materacyk i regulację oparcia. Prowadnica jest regulowana więc spokojnie można ja dopasować do potrzeb rodzica.

Ja uważam że Riko xd . bo takim porusza się moja mała księżniczka i ma zapewnioną dużą wygodę. Teraz korzystamy już z siedziska które posiada wysokie oparcie, dodatkowy materacyk oraz regulację oparcia. Bardzo zadowolona jestem z dużego koszyka , praktycznej torby oraz regulacji wysokości zawieszenia .

a czy ktoś miał/ma roan bass lub roan esso oraz jedo trim?

Expander wypuścil teraz dwa nowe modele- Xenon i Storm. Musze przyznac, ze marka poszla do przodu jesli chodzi o jakosc. Pamietam ich Mondo sprzed kilku lat i w porownaniu z tymi nowinkami to niebo a ziemia ;)

Jak dla mnie numerem jeden jest wózek 3w1 Vicco z Adamexu. Jestem jego posiadaczką i z czystym sumieniem mogę polecić ten wózek. Jest bardzo funkcjonalny i ma bezpieczny i wykonany z bardzo dobrych materiałów fotelik, który jest świetnie wyprofilowany, dzięki czemu nasz maluszek uwielbia w nim jeździć.
My kupilismy model Essence z Expandera, wszystkie czesci maja potrzebne atesty i naprawde sa bardzo dobrej jakosci
Czy szykujecie się może do sprzedaży wózka? Jesli by sie tak zdarzyło w najbliższym czasie to pliss o kontakt kasia.jaroniak@wp.pl
Pozdrawiam Poszukuje Riko Brano 3w1
My mamy wozek 3w1 Riko Brano Ecco 3w1 z fotelikiem Maxi Cosi CABRIOFIX, fotelik bezpieczny, jeden z lepszych, wozek też bardzo dobrze się spisuje
Wątek sprzed jakiegoś czasu ale jeśli ktoś byłby zainteresowany to polecam taki zestaw :D

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/sprzedam-wozek-camarelo-carera-fotelik-maxi-cosi-gratisy-na-gwarancji-ogl10061917.html
Ja jestem zadowolona z naszego Nano z Riko, wszystkie cześci wykonane z dbalością, mocne i bezpieczne
a ja polecam Tutek Grander :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam wielofunkcyjny Riko Brano. Ma duże koła, fajnie się prowadzi, jest dobrze amortyzowany. Ale też dzieciaczkowi jest wygodnie :)
Ja zdecydowanie polecam model Nano, oczywiscie 3w1, w miarę lekki, z dobrą amortyzacją, pojemnym koszem na zakupy, materiał też bardzo dobrej jakości, zwrotny na pompowanych kołach.
Polecam model Mondo z Expandera, jest fanatstyczny i w sumie niedrogi jam na tego typu wózek, to model wielofunkcyjny.
kobieto na Boga kup sobie słownik ortograficzny !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
aa ja po 2 dzieci proponuje takie rozwiazanie :
gondola na klasycznym stelarzu, a na wypady do sklepu fotelik - markowy plus pozadna spacerowka(lekka- ktora potem poslozy jakies 2 lata albo i dluzej) z mozliwoscia zamontowania "fotelika" - pozatym wazne zeby i fotelik byl duzy bo czesto polroczniaki juz sie w nich nie mieszcza(nie chodzi o nogi tylko glowa wystaje - maxi cosi chyba jest jednym z wiekszych i mozna praktycznie do wszystkiego dobrac adaptery.

jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego ;)
wątek z 2010r ale gdyby ktoś szukał wielofunkcyjnego, to polecam Quinny Buzz 3
wuzeczki............
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
najlepszy wuzek to z mozliwoscia obracalna spacerówka i mozna poszukac ogłoszenia trójmiasto tam maja wuzeczki na sprzedarz ja chce dac terz ogłoszenie ze sprzedam wuzek 3w1 za 300 zł ze wszystkim
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli autorka ma na myśli zakup bezpiecznego fotelika to odradzam wszystkie polskie wózki 3 w 1 no może oprócz X-landera. Niestety polskie foteliki często firmy krzak nie mają nic wspólnego z bezpieczeństwem. Najlepiej kupić wózek 2 w 1 + dobry fotelik kompatybilny ze stelażem, który ma jakieś notowania i przeprowadzone testy zderzeniowe.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry