Widok

Współczesne demonstracje

Mam dość demonstracji z bluzgami a i niszczeniem mienia. Czy tak musi być? Czy nie można demonstrować spokojniej? Przez to nie mam ochoty brać udziału w demonstracjach, bo boję się samemu dostać przypadkowo albo dostać przez Policję mandat, bo jak im wytłumaczę, że to tłum do mnie się zbliżył a nie ja do tłumu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

> Otwarcie klubów i pubów w piątek

To nie nastąpi, bo władza trzyma się linii straszliwej zarazy.
G..wniarstwo można by wyłapać i powlepiać mandaty za naruszenie zakazu zgromadzeń (który, w przeciwieństwie do przymusu maseczkowego, ma podstawy ustawowe) - do zapłaty oczywiście przez rodziców nieletnich. A jakby jeszcze z połowę pozytywnie wymazać i powsadzać ich (wraz z rodzinami) na kwarantannę, to "sprawdzone" przez dekady "ścieżki zdrowia" byłyby najzupełniej zbędne :D
Tyle, że Kaczorowi taka sytuacja najwyraźniej odpowiada. Znakomita większosć normalnego społeczeństwa niebawem będzie juz tak zmęczona i wku..wiona protestami, że zaakceptuje każde rozwiązanie, nawet siłowe, które przywróci jako-taką normalność.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Spokojnie i elegancko już było, ale wówczas młodych nie było na demonstracjach. Nie zależało im na obronie sądów, TK. Teraz wreszcie zabrali głos. A że są naprawdę wk....ni, to już wina Pisu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ogladalem wczoraj stream z Warszawy. Tam były wyłącznie dzieciaki nieletnie. Otwarcie klubów i pubów w piątek skończyłoby cały protest jeśli o ulicę chodzi. Krzyczy te bluzgi również to pozbawione kobiecosci indywiduum z Wrocławia ale ona jest do klasycznego rewolycyjnego pozarcia zgodnie z tym wyswiechtanym pozekadlem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (50 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

gdzie warto studiowac (8 odpowiedzi)

Osoby szukające uczelni z przyjaznym podejściem powinny zainteresować się Uczelnią...

Trójmiasto do bani (386 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

do góry