Widok

Współczesne demonstracje

Mam dość demonstracji z bluzgami a i niszczeniem mienia. Czy tak musi być? Czy nie można demonstrować spokojniej? Przez to nie mam ochoty brać udziału w demonstracjach, bo boję się samemu dostać przypadkowo albo dostać przez Policję mandat, bo jak im wytłumaczę, że to tłum do mnie się zbliżył a nie ja do tłumu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Nudzisz się chyba.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skąd podejrzenie, że Kaczor podziela twoje upodobania?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Masz rację. To Kaczyński wyprowadził ludzi na ulice. Rzeczywiście. Tylko po co ? By przyglądać się młodym chłopcom ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Daj znać co Ci wyśle nasz deweloper.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobrze ujęte sadyl ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

oskarmacerat@gmail.com

jaq

No i gdzie jest ten adres, na który miałem przesłać kopie dokumentów ? No gdzie, sieroto ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

O twoim życiu, ściślej wegetacji, wiemy aż nadto. I to od ciebie. Ostatnio dowiedziałem się że jesteś uwielbiany na salonach PIS, dostajesz medale i nagrody. Opowiadałeś jakieś sny, rzekomo o swojej działalności opozycyjnej w Solidarności, jednak to co przykuwa naszą uwagę, to twoje zaangażowanie kapitałowe w developerkę .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czyli Julia Przylebska nie jest marionetka Kaczynskiego, lecz niezaleznym sedzia i prezesem TK? Szanuj orzeczenie zatem i bron konstytucji
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

ciacho

O moim zyciu na tym portalu jest niewiele. Czasmi podaję na ten temat informacje jeżeli wymaga tego szerszy, nieosobisty kontekst. Zajmuję się w swoim życiu pełnym kontekstem, a nauka, z której dorobku korzystam, ani nie jest moja ani nie jest szparką.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Skoro tak twierdzisz to się z tobą zgodzę, możesz jeszcze coś dopowiedzieć co tam ci pasuje :)

Nie to żeby coś ale z nas dwojga to ja mam swoje zycie, ciebie za to widać tu zawsze i wszędzie ;)

I kto tu ogląda świat przez szparkę ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ciacho

Widzę, że twoja ulubiona wizja świata to ta przez szparkę w telefonie ? A może nawet selfie ?
Kto by se tam głowę, pardon, d..., zaprzątał kontekstem i do tego pełnym ?
Libertynizm to jest szczyt duchowych osiągnięć tego marginesu społecznego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja cierpię dolę, im kury szczać prowadzić, a nie robić politykę xD

Beton Staryrzegrany i sfrustrowany.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

O, myslalam, że blokada antyspamowa mi się włączyła a jednak poszło i to dwa razy :p

W dyskusję o demoliberalizmie wdawać się nie będę, nie tylko dlatego,że to twoje ulubione słowo ale dlatego,że z wiekiem przestaje mi się chcieć udowadniać swoje racje uparciuszkom :p

Pozdrawiam cieplutko i ściskam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

"tr: Ameryki nikt nie odkrywa, że to PIS spuścił lewactwo i gimbazę z łańcucha. Tu nawet idą jak po sznurku Kaczyńskiego, a myślą że mu pod górkę robią. Zadaniowani albo głupi. Nie chce mi się już nawet wyjaśniać ani polemizować."
Przeceniasz zarówno swoje zdolności analityczne i percepcję informacji, nie mówiąc już o przypisywaniu sterowania wszystkimi i wszystkim przez Kaczyńskiego. Doszukiwanie się błyskotliwości umysłu tego swołocza w twych opiniach jest irytująca, tym bardziej że nie można jej usprawiedliwić infantylnością.

ciacho

No to na takie dictum ja mam fragment komentarza z dyskusji na innym portalu:

Przejdżmy teraz do samego systemu -panujacego, lecz walącego się demolioberalizmu, który z przyczyn strukturalnych jest jednostronny ( liberte) a przez to kulawy i wadliwy. Doprowadził on do kompletnej anarchizacji wszystkich sfer życia i zerwania sieci bogatych relacji międzyludzkich a jedynym wspólnym mianownikiem dla ludzi pozostających w jego orbicie jest seksualność i z tym tylko ta liberte im się kojarzy, czyli życie społeczne tych osób zredukowane zostało do libertynizmu. Wystarczy do takiego postrzegania świata podłączyć emocje, pstryk i włączyć agresję w takim bezmyślnym tłumie.

A jeśli to nie wystarcza, to proponuję linki traktujące kwestię w pełnym kontekście:
https://www.salon24.pl/u/zetjot/1087502,a-kto-wyhodowal-tego-potwora
https://www.salon24.pl/u/zetjot/1086837,o-czym-swiadczy-wyp-dalaj
Naukowe podejście do sprawy wymaga zbadania pełnego kontekstu bez ulegania błędnym emocjom.

Tu rzec można jedno ...

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sadyl

Najlepiej wychodzi ci dyskutowanie z trzódką.
Jesteś ofiarą demoliberalizmu, która nie rozumie tego systemu i tego, że informacje są dostępnie jedynie przez filitrujące je media mainstreamowe. Nie ma innego dostępu do informacji, niż te media, dlatego trzeba znać teorię i rozumieć ich działanie, ale reakcja na tę cechę mediów w postaci teorii spiskowych to też nie najlepsze wyjście. To media pokazywały trumienne pochody z Lombardii.
I to nie rząd, polski rząd popadł w panikę pod wpływem mediów, bo to była standardowa reakcja na całym świecie, oczywiście poza płaskoziemcami, którzy wiedzą swoje, jak zwykle. Wszystkie rządy na całym świecie, lewicowe i prawicowe oszukują biedny lud ? Puknnij się facet w czółko.

Dziwi mnie tylko jedno - to że nie przypisuje się tej klęski Żydom, co się stało ? Przecież za wszystkim stoją Żydzi.

Zmarło na covid młode rodzeństwo z Bytowa. Jezus miał zły dzień czy diabeł zadziałał ? Pytam poważnie, bo przecież wiesz co myśli Jezus.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (279 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Hotel w Raciborzu (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

Klimatyzacja w biurze (67 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

do góry