Widok

Wspomożycielka Rumia 16 sierpnia 2008

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam osób biorących w tym dniu ślub w tym kościele. Ja mam na 15.00 wiem, że są dwie pary po mnie. Chodzi o wspólne dekorowanie kościola. Byłam w kwiaciarni w Rumi u p. asi na Starowiejskiej, która robi do tego kościoła co sobotę świeże bukiety na ołtarze. Wypożyczenie krzeseł wraz z ich przystrojeniem oraz dekoracja ławek (tkaniny, wstęgi i kwiaty na stojakach) to koszt około 900-1000 zl. Na trzy pary ten koszt jest dużo mniejszy. Prosze o kontakt pod nr. 601318086- Monika.
Pozdrawiam :-)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Up :)

hej, widze ze wspomozycielka :) ale górny kosciol czy kapliczka na dole :)?

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Dżizas.......... Takiego pytania ksiądz mi nie zadał. Wszystkie pary były wpisane w jedną rubrykę... A jaka jest generalnie różnica? Bo ja w środeczku to byłam baaaaaaaaaardzo dawno temu.

PS. Już widzę to piękne zdjęcie wszytkich gości z nami młodymi na schodach :-)

nie no tak pytam :) po prostu mi sie zawsze podobala ta kaplica na dole,ale nie wiem czy tam sie bierze sluby czy tylko u góry :)

a fakt,schody są niezle :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Górny kościół :)

Tak mi powiedziała Pani kwiaciarka która roi tam kwiaty co sobotę. Dolny kościół jest ponoć za ciemny.

up

hop:)

up:)

Witam serdecznie:-) Właśnie przypadkiem trafiłam na to forum:-) Ja jestem z godziny 17tej, też zastanawiałam się nad dekoracją od Asi:-)
no to super:-)
Wszystkich mamy:-)
Ja mam na 15.00 , z 16.00 juz sie dziewczyna zglosila tez i eraz jeszcze Wy z 17.00 :-) Jutro zadzwonie do tej pary z 16.00 i moze ustalimy spotkanie jakies i wybierzemy sie do Asi zeby ustalic co i jak :-)
GG 4115016

do góry