Widok

Wszyscy

Czy chcielibyście o czymś porozmawiać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak pozbyć się niepożądanych cech? Mam z tym problem. Cóż....może czeka mnie chwalebna przyszłość "podzielonej wewnątrz siebie" schizofreniczki

Atma

Czytałaś "Pannę nikt"?

Kwisatz

A jak przewidujesz przebieg takiego konfliktu?

Kwisatz

Diuna jest ciężka. Emocjonalnie. Pokazuje jak łatwo można zatracić siebie, naprawdę zatracić i już nigdy się nie odnależć. Pokazuje świat, wktórym nigdy nie chciałabym żyć. To przerażające uświadomić sobie, jak bardzo przypomina on nasz. Co jest dla Ciebie kluczowym w tej książce? Masz jeszcze jakieś upodobania fantastyczne?

zwierz

nie można być zawsze najlepszym.odmowa akcaeptacji tego jest świadectwem niedojrzałości i przysparza sporo cierpienia, dlatego należy uznać ją za szkodliwą i tępić. tak trudno pogodzić się z własną niedoskonałością?

L. Miller

Problem w tym, że jakikolwiek kabaret polityczny bywa najczęściej ciężki z samej definicji. Kabaret dla frustratów.....

Zwierz

nie boję się, mam gaz pieprzowy

Kimok i Prezes KS.Tęcza

Szukasz jeszcze kabaretu? Masz kabaret poniżej? Teraz jesteś zadowolony? Ty siedź cicho. w niedzielę będą goście, to zaproszę kabaret haułtura do Kliniki. Na nerwach.
Dr. Albert I i

Dr. Albert II

DROBNE PRACE FIZYCZNE:

KAZDEMU CHĘTNEMU WBIJĘ GWÓŹDŹ DO TRUMNY. W WERSJI NISKOBUDŻETOWEJ - SZPILKI. BOGATSZYM WYKŁADAM GROBOWCE OD WEWNĄTRZ KAFELKAMI "DEKOR"

W RAZIE AWARII LUB ZBĘDNYCH PYTAŃ I TAK POWIEM, ŻE TO NIE JA

Loser

Niedziela 14.30 Starogard Gdański ulica Skarszewska 7. w drodzewyjątku mogę po ciebie przyjechać zakładowym autobusem.

spotkanie

dajcie głos co jest a co nie
ja chcę
lecz nie wiem
kiedy i gdzie

nie zgadzam się!!!!!

ale są tacy którzy wbijają kabaretowi chałtura szpilki.
to nie ludzie to wilki.

głos krytyki pod adresem kabaretu chałtura.

to co z tego że wszyscy mówią że jesteście świetni. to nic że jest jesteście genialni. moim zdaniem jedynym słusznym sposobem na dobry kabaret jest lekki dowcip polityczny. a tego koniecznego elelmentu u was nie było. jesteście beznadziejni.

Telefon

-- Witaj Tadziu !!! Jak tam Warszawa ?

-- To Drozda.

-- Kurcze Dańca chcą ze mnie zrobić. Najpierw mnie tu LIMO do programu bierze a teraz to. Kiedy ja nie mam do tego głowy. I jeszcze mi jakąś aktorkę karzą znaleźć.

to jeszcze raz bo tydzień temu miałem zwolnienie

łubu dubu ułbu dubu niech żyje nam kabaret chałtura!!!! niech żyje nam.

Chałtura niczym Drozda

Drozda, Pietrzak, OT.TO, Rak, to wszystko przeszłość bo nadeszła era CHAŁTURY. Przystojni, młodzi i elokwentni. Powodzenia !!
A kabaret Potem był niefajny. Tak ciągle wchodza i wychodzą. Nie lubię ich.

????????????????????????

i nieprawdą jest że to się wpisują członkowie kabaretów tym bardziej że prawie nie mają komputerów.

malarnia

nareszcie w trójmieście pojawili się godni następcy piertrzaka- wają się chałtura. ich kunsztowna w swej prostocie i znakomita w swym polocie gra aktorska sprawiła że zakręciła mi się łezka w oku. a ja jako twardziel bardzo żadko się wruszam. tak więc jeżeli kiedykolwiek pojawią się w waszej okolicy porzućccie wszelkie zajęcia i pójdźcie. jestem pewien że będzie dostaniecie przepukliny ze śmiechu. pozdrawiam moją dziewczynę Axxx z okzaji walentynek

Zlikwidowany

SERIO?? NIEEEEEE! : ))

Inne tematy z forum Hydepark

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (241 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry