Widok

Wszyscy

Czy chcielibyście o czymś porozmawiać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ham-Ass

Przykro mi nie byłem. Kto występował?

Kabaret

Będziesz pędził prędzej jak cię pogonię!!
Wrrrrrrr Bow-Wow wrrrrrrrr

Kwizatz

Mam się dołączyć do dyskusji..hmm.. niestety o Napoleonie wiem niewiele, nastroje "amerykańskie" są mi całkowiecie obojętne, kozetki się boję..
Beznadzieja nie??
Ale przynajmniej staram się nie być tak nudną na jaką wyglądam:D
Pozdrawiam cieplutko

No

Podejdź który do klawiatury, nie pogryzę, no mo, że troszeczkę. NAPISZCIE COŚ!!!!!!!! Ja chce komuś odpisać. Na tej stronie odpisałem już wszystkim. JEST TU KTOOOOOOO. Cholera tylko echo. Za chwile sam ze sobą zacznę gadać.
Doktorze L. może skonsumujemy kogoś postronnego zrobi się weselej. GrrrrrrrrWrrrrrrrrrrrrrr

...

w koncu jakies pozdrowienia :)))

Lilian

A jaki temat Cię interesuje?
Zawsze pozostaje kwestia światopoglądu, chyba że ktoś woli o tym nie myśleć. Ale to też jest temat

Zły

Czemu się likwidujesz? A ja już myślałem że z kimś o historii pogadam(he, he)

Walentynki

Zapolujemy na Amora?

Amor

Pif paf - nieżyjesz

Plagiat Pin3head

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź i obecność pod BO

Kwisatz

Zwalnianie z podatków jest be i fuj i nieładne. Albo wszystkich zwolnić, albo wszystkim po równo według starej, dobrej, niewykonalnej komunistycznej reguły. Bo plany mieli dobre, tylko wykonanie kulało.

Wer

Pozdrawiasz Yennefer?

Fiona

Rozrywkowy, rozrywkowy - zobaczysz, jak włożę Ci takie małe bulwiaste z zawleczką do: kieszeni, martensa, za kołnierz (odpowiednie podkreślić) to rozerwiesz się wystrzałowo. Niechcesz się rozerwać? Oooo szkoda. A może wolisz eksplodować? Taka mała niekontrolowana eksplozja zmysłów?

hmmm

Urzekła mnie Wasza historia
Dam Wam karnety zniżkowe do psychologa
Będzie można spokojnie położyć się na Kor-zetce

co do kabaretów

ja widziałem- było o wojsq i o śmierci. taki koleś wyskoczył z worka i śpiewał. ale gwoździem programu był chyba pierwszy kabaret. byli super i nazywali się chałtura. ich skecze zapierały dech w piersiach a puenty były tak zaskaqujące że strach. dlatego też z radością i ochotą pójdę na ich następny występ i wezmę ze sboą rodzinę. moim zdaniem występy kabaretu chałutra to gwarancja dobrej i kulturalnej zabawy...

kabarety były okejas

Wszystkie kabarety były bardzo zabawne ale zgadzam się z przedmówcą, że pierwszy wymiatał. Wróżka samochodowa i Michaś byli totalnie rozbrajający. BRAWO!! Powodzenia na PAKA.

słówko o kabaretach w malarni

w niedzielę byłam z nażeczonym w malarni. występowały 3 kabarety. ostatni nazywał się limo i jeden z ich aktorów był kobietą. ale co mnie miło zaskoczyło to wysoki poziom kabaretu chałtura. ci trzej przystojni młodzieńcy oraz czatująca młoda dama rozbawili mnie do łez. doskonała była gra tych aktorów a zwłaszcza tych, który grał wróżkę samochdową i młodego kursanta. rekwizyty także super. chałtura to PO PROSTU ISTNA BECZKA ŚMIECHU. gorąco polecam.

Malarnia pełna śmiechu

Sobotni wieczór w Malarni to jedno z moich najlepszych spotkań z teatrem. Wspaniałe kabarety pod przewodnictwem kabaretu LIMO rozbawiły mnie do łez. Mam jednak wrażenie, że uczeń przerósł mistrza gdyż kabarety Wajcha i Chałtura były niesamowite i wróżę im wielką przyszłość. Brawo !!!!!

Kabarety

Cos mi te opinie za rozowo wygladaja...
Czyzby to byly wpisy czlonkow kabaretu Chaltura ???

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (160 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry