Widok
No
Podejdź który do klawiatury, nie pogryzę, no mo, że troszeczkę. NAPISZCIE COŚ!!!!!!!! Ja chce komuś odpisać. Na tej stronie odpisałem już wszystkim. JEST TU KTOOOOOOO. Cholera tylko echo. Za chwile sam ze sobą zacznę gadać.
Doktorze L. może skonsumujemy kogoś postronnego zrobi się weselej. GrrrrrrrrWrrrrrrrrrrrrrr
Doktorze L. może skonsumujemy kogoś postronnego zrobi się weselej. GrrrrrrrrWrrrrrrrrrrrrrr
co do kabaretów
ja widziałem- było o wojsq i o śmierci. taki koleś wyskoczył z worka i śpiewał. ale gwoździem programu był chyba pierwszy kabaret. byli super i nazywali się chałtura. ich skecze zapierały dech w piersiach a puenty były tak zaskaqujące że strach. dlatego też z radością i ochotą pójdę na ich następny występ i wezmę ze sboą rodzinę. moim zdaniem występy kabaretu chałutra to gwarancja dobrej i kulturalnej zabawy...
słówko o kabaretach w malarni
w niedzielę byłam z nażeczonym w malarni. występowały 3 kabarety. ostatni nazywał się limo i jeden z ich aktorów był kobietą. ale co mnie miło zaskoczyło to wysoki poziom kabaretu chałtura. ci trzej przystojni młodzieńcy oraz czatująca młoda dama rozbawili mnie do łez. doskonała była gra tych aktorów a zwłaszcza tych, który grał wróżkę samochdową i młodego kursanta. rekwizyty także super. chałtura to PO PROSTU ISTNA BECZKA ŚMIECHU. gorąco polecam.
Malarnia pełna śmiechu
Sobotni wieczór w Malarni to jedno z moich najlepszych spotkań z teatrem. Wspaniałe kabarety pod przewodnictwem kabaretu LIMO rozbawiły mnie do łez. Mam jednak wrażenie, że uczeń przerósł mistrza gdyż kabarety Wajcha i Chałtura były niesamowite i wróżę im wielką przyszłość. Brawo !!!!!