Widok

Wybielanie zębów - gdzie w Gdańsku?

Hej, gdzie na terenie Gdańska można dobrze i przede wszystkim tanio wybielić ząbki ?? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Den Arte w Sopocie na ul. Armii Krajowej. Maja nowoczesny sprzet i miła obsługę. Jestem zadowolona z efektu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
a mi wybielała znajoma za 400zl :D metodą nakladkowa.
robi wycisk, potem specjalne nakladki ktore zaklada sie na wieczór na pare godzin ;) caly proces trwa do 10 dni, efekt juz po 4 dniach widac. a na sam koniec ładne bielusienkie zeby.

oto link do kobitki
http://banacka.pl/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
O masakra, dzięki za tą ważną informacje. A już prawie kupiłam mojemu facetowi ta maść ;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a koszty jakie ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
400zl kosztuje, to jest dobra znajoma i bedzie w trojmiescie w nastepny caly weekend jakby co ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam lakiernika samochodowego. Są miejsca, gdzie można przyjść z własnym, białym, lakierem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jesli moge sluzyc dobra rada to nie warto robic tego u stomatologa, Ja wybielalam zeby w domu konsultujac sie w miedzyczasie z moim stomatologiem. Kupilam na allegro preparat OPALESCENCE PF 35% wybielanie zębów + nakładki i po 2 tygodniach zeby sa niesamowicie biale i efekt sie utrzymuje juz rok,cena od 75zl polecam.stezenie wedlug indywidualnego progu wrazliwosci zebow.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ja wybielałam zęby Białą Perłą, kosztuje grosze w porównaniu do wybielania u stomatologa. Może na początek warto spróbować? Jest to bezpieczna i skuteczna dla zębów metoda, o czym mozesz sie przekonać na wielu forach dyskusyjnych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Są dwie Białe Perly, jedna jest na kamień nazębny :)
zobacz tu ja na tej stronie tylko szukam dentysta mi ją polecił
http://www.portaldentystyczny.pl/baza_gabinetow/go:szukaj/
Polecam Multidenticę. Super podejście, odpowiadzieli na wszystkie moje pytania, a całość kosztowała 500 pln. Z tego co widziałam przy ostatniej wizycie oferują teraz za 350 bo mają promocję.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przed zabiegiem wybielania radziłabym trochę najpierw poczytać o ewentualnych skutkach ubocznych ja np miałam nadwrażliwość na ciepłe i kwaśne napoje. Więcej na temat wybielania i problemów oraz systemów wybielających znajdziesz na tej stronie
http://www.portaldentystyczny.pl/pacjent/warto_wiedziec/wybielanie_zebow_/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jesli ktos chce sobie wybielic to sie tym interesuje i chyba wie o nadwrazliwosci Kasiula...
kazdy ma inne zeby.
ja mialam nadwrazliwosc tylko na dwa zeby w czasie wybielania. zastosowalam specjalna masc i potem juz nie mialam problemu z nadwrazliwoscia w czasie kolejnych dni wybielania.
zreszta mozna zrobic fluoryzacje i wzmocnic pozniej szkliwo po wybielaniu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zapisz się do grupera czy grupona czy coś innego w tym stylu. Ostatnio mi przysłali możliwość wykupienia wybielania ze zniżką -60%! Więc z ponad 1000zł wyszło 300 z hakiem :)
http://www.aptekagemini.com.pl/p/pl/1776/biala+perla+zestaw+do+wybielania+2x65g.html

Tu jest jeszcze taniej
ja rowniez wybielałem w miladencie na matemblewie lampa- mega efekt - mam zeby jak swiezy snieg ;d polecam goraco fachowa opieke
leczę zęby w Multidentica na Kochanowskiego i chyba zdecyduje sie u nich na wybielanie - maja dobrą promocje 350 zł. koleżanka tam wybielała - efekt jest super !!!
tez wybielalem zeby w tym gabinecie (na garncarskiej) zrobilem nakladki i efekt super!!! wybielanie lampą robila moja dziewczyna i jest to szybsza metoda, efekt podobny , naprawde polecam, ceny maja w porownaniu z innymi konkurencyjne a teraz az chce mi sie szczerzyc!!
Dzięki za info ;)
ja wybielałam w dentaurus na opolskiej gdańsk przymorze, cena 490 złobecnie mają promocje i tą nową metodą lampą coś na b.....
ponadto dają zniżkę na następne wybielanie też u nich nawet za 5 lat i koszt 150 zł i ta sama procedura wybielania czyli ok godziny pod lampą. polecam.
do góry