Widok

Wybielanie zębów - gdzie w Gdańsku?

Hej, gdzie na terenie Gdańska można dobrze i przede wszystkim tanio wybielić ząbki ?? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
wybielałam w miladent. Polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
dzieki, a mozesz powiedziec ile by mnie to kosztowalo, bo nie chce na razie im zawracac gitary dzwoniac itd.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wybielałam około rok temu i płaciłam wtedy chyba 900 zł, a teraz idę tylko po płytkę i będę płacić 600 zl.

Ceny pomimo podwyżki VAT chyba się nie zmieniły.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
O Boże, ja mam odłożone 700zl tylko i miałam nadzieję, że wystarczy ;/
No nic, bardzo dzięki za info ;)
Zawsze możesz zdecydować się na płytkę, cena niższa. A efekt podobno jest taki sam, tylko trzeba troszkę dłużej poczekać (co oczywiście wiąże się również z białą dietą)

A jak masz już płytkę potem wystarczy że kupisz żel i co jakiś czas możesz sama wykonywać ten zabieg;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiedziałam o takich trikach ;)
Dzięki za info :)
Po co tyle płacić...

Ja wybielam je w domu za pomocą "Białej perły" kupionej w aptece.
Nazwa brzmi śmiesznie, ale to naprawdę działa....po prostu wkładki do których wciska się żel i trzyma pół godziny dziennie....można raz można dwa zależy jak szybko chce się osiągnąć efekt. Używając raz dziennie zęby są bielutkie po dwóch tygodniach.

Polecam bo sprawdziłam na sobie, a zęby miałam dość pożółkłe...efekt trzyma się jakieś 1,5-2 miesiąca ( no chyba,że dalej się to stosuje). A co więcej...to jest straszne wydajne. W opakowaniu są dwie tubki żelu każda starcza na 65 aplikacji...tak naprawdę na więcej, bo nie trzeba nakładać tego żelu tak dużo...

Za takie opakowanie zapłaciłam 54 zł.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powaznie?? A ten żel nie ma jakiejś ukrytej "wady"? Bo zastanawiam się dlaczego nikt o tym nigdzie nie pisze. To, że dentystka nie wspomniała, to mnie nie dziwi raczej...
Zaproponowała mi nakładkowe za 600 i gabinetowe za 900
Jedyne co musisz zrobić, to dobrze dopasować wkładki....jak je dostaniesz musisz je zamoczyć w gorącej wodzie i potem odbić w swoich zębach. I obowiązkowo przyciąć je tak, żeby nie nachodziły na dziąsła.

Też nie wszędzie tą Białą Perłę mają. Ja jestem z małego miasta i tam co prawda było ok. 20 aptek ale biała perła była tylko w jednym.

Moja koleżanka od której o tym się dowiedziałam....pali jak smok i pije litry kawy, a zęby ma bielusieńkie...
http://www.i-apteka.pl/product-pol-2100-BIALA-Perla-zel-wybielajacy-2-x-65ml.html
Ja tez polecam Biała Perłe-moje zęby są bielusieńkie i wszyscy się mnie pytają gdzie wybielałam zęby:)) A to tylko Biała Perła za 54zł :)) Takze warto spróbować..
a kurcze spróbuję! Muszę tylko od razu zaklepać wizytę u dentysty, żeby plomby pozmieniać, bo jak naturalne zęby mi się rozjaśnią, to ciekawie będą wyglądać z żółtymi plombami ;>
No to chyba mamy najlepsze rozwiązanie !! :) Ja też spróbuję na pewno...
Hm, a czy ta maść nada się również dla mojego faceta ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
To jest żel....i nie sądzę żeby on rozróżniał jakiej płci jest użytkownik.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1
he he mój mąż też używa,także jest jak najbardziej dla wszystkich :)) Moja rada to dobrze dopasować wkładki-to podstawa...i czekać na efekty..Pozdrawiam..
OKI, juz wszystko jasne-DZIEKI za info ;)
http://www.groupon.pl/oferty/trojmiasto

Tylko dzis wiec sie spiesz ;-)))
Pamiętajcie dziewczyny, że przy takim wybielaniu żelem należy mieć wszystkie zęby całkowicie zdrowe. Substancje wybielające jak dostaną się do ubytku/pod plombę mogą powodować duży ból i konieczna będzie pomoc dentysty. Mój mąż kiedyś sobie załatwił tak zęba Blanxem.
trzeba również pamiętać aby nie mieć kamienia na zębach, bowiem inaczej nie zadziała. Zatem przed zrobieniem zabiegu należy udać się do stomatologa.
do góry