Widok

Wybielanie zębów w White&Beauty

Bardzo proszę o pomoc, czy ktoś słyszał coś na temat tego gabinetu??? Gabinet mieści się na ul. Pniewskiego 3 we Wrzeszczu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja byłam, jestem bardzo zadowolona, miło, szybko i bezboleśnie, wszystko mi wytłumaczono. efekt też super, nie mam się do czego przyczepic, polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A czy efekt wybielania sie utrzymuje?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłem na zabiegu, efekt naprawdę fajny a jak długo się będzie utrzymywał zobaczymy, ponoć do 2 lat.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
byłam tam na zabiegu i jestem bardzo zadowolona, miła obsługa, profesjonalne podejście, fajne promocje, polecam :)
Ja tez balam wczoraj. faktycznie efekt super, wzielam tansza i slabsza lampe bo nie chciałam mieć mega białych zebow i jestem zadowolona. pytanie tylko jak długo utrzyma się efekt?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
jakie to sa koszta?
ja mam wizytówke...z rabatem....100....150zł.....ja sie wybieram w marcu na wybielanko...dzwoniłam tam miła pani odebrała...531 265 720 udziela wszystkich info
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja nie polecam, straszny ból i zapalenie dziąseł po zabiegu, efekt krótkotrwały- 2 miesiące
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12
Wiem jedno tak tanio nie da się wybielić zębów,a te opinie super i fajnie
to nic innego tylko marketing "szeptany"
Pozdro
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja bylem na promocji i jestem zadowolony z efektu i mile Panie :) Pani malaruk sie pewnie nie podoba , ze nie zrobilem zabiegu za 800zł u niej :P
Mi by bylo szkoda dac 800zl tu zrobilam za 170 i jestem zadowolona, jakby mnie bolalo to pewnie mialabym inne wrazenia ale u mnie bylo lajtowo.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdecydowanie się zgadzam ! Wczoraj byłam z koleżanką na wybielaniu w Bydgosczczy. Wykupilysmy groupon i na miejscu dopłaciłysmy 70 zł za tą drugą "lepszą" metodę. Gabinet faktycznie przyjemny, estetyczny a Panie mile. Juz po pierwszych 15 min było widać efekty (kiedy pokazano mi lusterko) i w momencie zejscia z fotela bylam zadowolona z efektu (byl naprawde widoczny) Kolezanka miala jeszcze bielsze niz ja. Minelo ok 1 h i efekt zniknal ... zaznaczam ze przestrzegałam wszystkich zasad obowiązujących po wybielaniu. Krótko po zabiegu przy sprawdzeniu odcienia zębów poinformowano mnie ze az 17 odcieni. Może przez pierwsze 10 min, kiedy zęby były naświetlone, nic poza tym.. Tragedia. Nie polecam !!!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4
Moze jescze ktos napisze cos bo maja promocję do konca maja i bym skozystała. Efekt wybielenia wiadomo zalezy od kości i koloru wyjściowego.
Tak to jest jak idziesz do kosmetyczki, która robi wybielanie nielegalnie. Na borowanie chodzisz do piekarza?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
jestem po wybielaniu w White&Beauty około 1h i efekt jest słabiutki, jak zeszłam z fotela to niby jedynki o 2tony się wybieliły, natomiast kły o jakieś 4tony to jak teraz patrze w lusterko to mam wrażenie że już wszystko wróciło do poprzedniego stanu, no jedynie teraz nie mogę jeść i mam nadwrażliwe zęby. nie ma co marnować zębów POZDRAWIMA
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Byłem jakiś czas temu na zabiegu w promocyjnej cenie i jestem zadowolny z efektów bo u mnie się wybieliło o 10 odcieni, dokupowałem na miejscu jakiś preparat do podtrzymywania efektów i używam go jak widzę, że efekty zaczynają schodzić. Zastanawiam się nad pójściem jeszcze raz bo chciałem dojść do bieli jaką się widzi u znanych ludzi w tv, ale nie wiem czy efekt będzie jeszcze lepszy niż za pierwszym razem, był ktoś może 2 razy na laserowym wybielaniu tutaj lub gdzie indziej?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
chłopie, ogarnj się! Spróbuj jeszcze raz takiego wybielania a będziesz miał taką nadwrażliwość że na dworzu nie będziesz mógł mówić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
mialam przebarwienia od fluoryzacji z podstawowki i odcien zoltych zebow
ja robilam plastrami z rossmana kuracja 14 dni albo 7 juz nie pamietam..5 lat minelo a moje zeby sa biale..

i nie piszcie mi prosze ze zeby mi wypadna
ja tylko informuje o mojej metodzie, nikomu nie narzucam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wybielanie zębów w White&Beauty polecam

Hej!!!
Ja również zdecydowałam się skorzystać z zabiegu wybielania ząbków w gabinecie White&Beauty.
Z zabiegu jestem zadowolona bo widzę efekty a to jest ważne!! :) Zabieg jest całkowicie bezbolesny na świetnej jakości sprzęcie - potwierdzam!
W razie pytań pytajcie chętnie odpowiem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry