Widok

Wybór biustonosza

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny możecie polecić miejsce ( najlepiej we Wrzeszczu), gdzie potrafią dobrać biustonosz. Tyle teraz się mówi, że kobiety noszą źle dobrane biustonosze. A mój biust – jestem w ciąży - zmienia się i teraz już na pewno mam źle dobrany biustonosz.
Dziękuje za wszelkie inf.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No ja też się dołączam do pytania..
ostatnio na trójmieście był artykuł o pani która się tym zajmuje ale nawet nie dali żadnych namiarów..
image
lingeria * LINGERIA Gdynia, ul. Żwirki i Wigury 8
* LINGERIA Gdańsk-Wrzeszcz, ul. Dmowskiego 5
Ta pani z artykułu na Trójmieście, to właścicielka sklepu internetowego Biulandia, zdaje się. Wyszukajcie go sobie, można się do niej do domu (chyba w Osowej?) umawiać na dobranie biustonosza. Podobno bardzo świetna osoba i prawdziwa profesjonalistka :)

Bardzo polecam Lingerię, w Gdańsku i Gdyni.

Odradzam Triumpha, Esotiq i Galerię Rajstop.

Raz się nauczycie dobierać rozmiar, to już będziecie radzić sobie same i wtedy biustonosze będziecie mogły kupować taniej. A tak, niestety, biustonosze w sklepach z dobrym brafittingiem to "firmówki" za grubo ponad 100 złotych zazwyczaj...
Dokładnie Lingeria polecam bardzo :)
image
image
też polecam Lingerię (choć karmiącego to zbytnio nic nie ma np hotmilków) i jeszcze Galerię Rajstop w Gdyni koło empiku

a w ciąży to pewnie i tak biust się ze 2-3 rozmiary zmieni...
W Lingerii na Dmowskiego jest świetna obsługa. Staniki dosyć drogie, ale dobre. Bra-fitting jest też w ESOTIQ, tylko trzeba się wcześniej umówić na konkretny termin. W Triumphie niby pomagają dobierać, ale według "starej szkoły" - jak spytałam o 70-75H, to pani zrobiła wielkie oczy ;)
image
image
Wiem, że w ciąży biust się zmienia, ale ostatnio musiałam kupić większy biustonosz i jak pochodziłam w nim parę dniu to wiem, że to zły wybór. Więc jednak skorzystam z pomocy. Może sprawdzę w ESOTIQ, może są w wysprzedaży.
Kurcze ale strasznie drogie te biustonosze:(
image
ano drogie, kupiłam 1 "porządnie dobrany" i powiem że warto było,
A jaka jest cena?
Ceny różne.
Można upolować za 100 zł nawet. Ale te staniki są warte każdej ceny
image
image
To jest ten artykul o Pani Ani http://zdrowie.trojmiasto.pl/Stanik-na-karniszu-czyli-trofeum-mistrzyni-n44448.html
jej sklep to http://www.biulandia.pl mieszka obok Chwaszczyna-ja juz bylam u niej z kolezanka i jestesmy bardzo zadowolone -teraz juz wiemy jak sie prawidlowo dobiera stanik -polecam!
jak już się pozna dobry rozmiar stanika to polecam http://www.brastop.com ja tam zamawiam staniki, są w dużo niższej cenie niż w polskich sklepach i nie ma problemu z wymiana
No a ja się właśnie zastanawiałam skąd ta Pani z art jest:)
image

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

do góry