Widok

Wybory

Obiecanki Kaczyńskiego...

pomyśl...i podaj dalej Ilu facetów w jego wieku mieszka z mamusią? - Niewielu.
Ilu facetów w jego wieku nie ma auta? - Niewielu.
Ilu facetów w jego wieku nie ma "prawka"? - Niewielu
Ilu facetów w jego wieku nie ma żadnego majątku? -Niewielu.
Ilu facetów w jego wieku nie ma więcej niz165 cm? - Niewielu.
Ilu facetów w jego wieku nie ma żony lub dziewczyny tylko kota? - Bardzo, bardzo niewielu.
Ilu facetów w jego wieku nie miało do niedawna konta? Niewielu.
Ilu facetów w jego wieku nie ma syna ? Niewielu.
Ilu facetów w jego wieku nie ma córki? Niewielu.
Ilu facetów w jego wieku nie ma domu? Niewielu.
Ilu facetów w jego wieku nie zasadziło drzewka? Niewielu.
Dlaczego facet, który swoim podejściem do życia i zachowaniem, reprezentant niewielu,
ma być Twoim prezydentem?
Ilu ludzi powinno zagłosować na takiego faceta? -Niewielu.
Idź na wybory............. nie bądź jednym z niewielu.........
PODAJ DALEJ- pytając innych o to samo !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jakże charakterystycznie dla pewnych środowisk... ani jednego merytorycznego argumentu, a jedynie przyp...nie się ad homnem. zwrotu "ad hominem" poszukaj w googlach, inteligencie.

ja stawiam na tolka banana.
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
Kiedyś wymyśliłem taki skecz:
Sceneria afrykańsko-karaibska. Turysta siedzi związany w garze, woda po pachy, obok jakieś marchewki, cebulki, pory, pod garem ogień, a przed turystą trzech kacyków przedstawiających swoje zalety - przemowy, transparenty i poplecznicy - i przekonujących turystę, że to właśnie ten, a nie konkurencja, powinien otrzymać prawo zjedzenia turysty po ugotowaniu. Turysto wybieraj. A może widziałem to gdzieś u Montych?

Ale to nie ma nic wspólnego z naszymi wyborami, co nie? Tylko mnie się tak głupio skojarzyło?
Ja to bym na Korwina głosował, bo on się nie kryje przynajmniej z tym, że ma pozamiatane pod sufitem. Ale i tak nie pójdę. Pewno zapomnę, że są wybory.
Tego zwrotu to pewnie ty długo szukałeś zanim udało Ci się go znaleźć. Ja zapewne w przeciwieństwie do Ciebie, łaciny klasycznej (nie podwórkowej) nauczyłem się jeszcze w szkole średniej, a na studiach miałem okazje zdobyta wcześniej wiedzę utrwalić.
Twoja wypowiedź bardzo dobrze wpisuje się w nurt zwolenników kaczora i jego watahy. pewnie jesteś tak samo Mądry jak oni i tez wygłosiłbyś wzorem waszego Guru, że czarne jest białe, a białe jest czarne.. Zresztą wymieniłem tylko niektóre cechy tego 'potworka", których u przeciętnego obywatela próżno szukać. tylko nie wyjeżdżaj mi z tekstem, że on w przeciwieństwie do innych jest patriota, bo mnie cholera strzeli, jak widzę jego patriotyzm objawiający się w nieprzestrzeganiu wyroków sądowych i poddawaniu w wątpliwośc wszystkich orzeczeń jemu nieprzychylnych. jeśli do tego przyłożę jeszcze jego wspaniałych współpracowników: Kaczmarka, Kornatowskiego, Noetzla, Kryże, Wasermana i kilku innych, świeżo nawróconych komuchów to robi mi się niedobrze. O aliansie z Leperem i Giertychem nie warto już nawet wspominać, bo i po co. przecież on zawsze zarzeka się, że z takimi plebejuszami w żaden układ nie wejdzie, a następnie dla władzy jest w stanie zbratać się z samym diabłem.
przypomnieć trzeba jeszcze z kim zawłaszczał publiczna telewizje i jak lizał podnóżek Ojca Dyrektora jedynej prawej i sprawiedliwej TVTrwam. I co ilu jest takich jak on w swoim działaniu. uwierz - niewielu.
Jedynie Polska to taki dziwny kraj zamieszkały przez łatwo dających się otumanić mieszkańców, którzy wierzą w każdą bujdę, nawet w taką , że mając lat 60 można się zmienić. Ja te w to wierzę,a le jedynie na gorsze, zwłaszcza jak się jest starym kawalerem, w dodatku z kotkiem.
Może Ty też siedzisz u mamy w ciepłych bamboszach, muskasz małymi paluszkami kotka po jego rudej sierści i chcesz rządzić całym narodem, a nie masz nawet konta w banku, ani syna w drugim pokoju (chociażby poczętego in vitro). Pewnie wiesz najlepiej czy powinno się pozwalać na zapłodnienie in vitro, czy też nie, bo chciałeś mieć mnóstwo dzieci i rodzinę podobna do innych, ale ci nie wyszło i mając kota możesz się poświęcić służbie narodowi, który jest prosty i każdy kit kupi.
To Cie tylko rożni od Twojego Idola, że nie masz brata bliźniaka, który na własne życzenie rozbił się w zdezelowanym samolocie i stał się mimowolnie bohaterem. i tak od kartofla do herosa. I znowu głupi naród tak jak w niemal 70% rok temu twierdził, że Lech był do bani, tak teraz w 70% twierdz, że ten sam Lech był fantastycznym Prezydentem. I do takiego motłochu rzeczywiście może przemówić tylko populista, który niczego nie posiada. Tylko czy to będzie ad hominem?
Wiesz, jakby się nam tu tak dokładniej przyjrzeć, to my tu wszyscy jak jeden mamy kociambry.
"Nikt nam nie wmówi, że czarne jest czarne, a białe jest białe" - tak to było młody.
I nie napinaj się tak, bo myśmy też kiedyś ze szturmówkami na wiece latali i hovno z tego wyszło.
Z całej prawdy w jaką wierzysz ostanie się tylko gówno prawda (modzio ostaw to, to była parafraza z księdza Tischnera).
O kurna, powołałem sie na księdza, no to młody teraz ze mną też pojedzie :(((
Właściwie to mógł to klasyczną łaciną napisać.
A nie podwórkową.
A niech se po/sz(czeka).
Ja pierniczę, człowieku, ty każdemu rozmówcy na podstawie kilku zdań dopowiadasz całokształt poglądów, mieszkanie, rodzinę, zwierzęta, zastawę stołową z Lubiany i bambosze w kratkę? Ty się chyba marnujesz, powinieneś pisać scenariusze do telenowel, albo artykuły do Faktu.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
Wiesz co, C, ja tam Kaczorów nigdy nie lubiłem.
Ale jeżeli miałoby to oznaczać, że mam być za Bronkiem, to ja też Aš jį Oslas (napisałem po litewsku, bo w przeciwieństwie do młodego łacinę znam tylko podwórkową, ale za to doskonale).
Ja tam też lubię poglądy Korwin-Mikkego, ale ja zawsze lubiłem słuchać mądrych brydżystów. Na szczęście, jak mawia K-M, demokracja to rządy idiotów, bo więcej jest głupich niż mądrych.
Mikkemu jakoś nie ufam, bo mam wrażenie, że widzę w jego słowach i języku ciała bardzo dużo zachowań kompensacyjnych.
Och, Stworku, uwielbiam w Tobie to cudownie delikatne poczucie humoru;)
a na wybory chyba trzeba bedzie pójśc bo co jak znów wygra K.? hm...najgorsze jest to że nie mamy wyboru, nie ma kandydata, nawet już nie oczekuję że bedzie dobry ale choć średni...
kolego z młodzieżówki partyjnej, zejdź z posterunku na chwile i mecz obejrzyj. przecież napisałem, że stawiam na tolka banana. u mamy dzisiaj byłem. fajnie było, jak to u mamy. zadzwoń do swojej. na pewno nie zaszkodzi. a prezydent nie rozbił się wcale na własne życzenie. taki jesteś elokwentny, a nie słyszałeś najnowszych ustaleń rosyjskich śledczych? przecież wiadomo, że to maria kaczyńska za sterami siedziała.
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
a zresztą. trochę się pospieszyłem. nie powinienem w ogóle odpisywać. bo nie widzę sensu polemiki z kimś, dla kogo samodzielne myślenie sprowadza się do bezmyślnego kopiowanie nie swoich wypowiedzi. równie dobrze inauguracyjny post mógłby się kończyć stwierdzeniem: "roześlij tę wiadomość do pińciuset ziomali. gienek z pułtuska nie rozesłał i spadł na niego poduszkowiec pełen węgorzy".

image

Uploaded with ImageShack.us
tak ale dobrze jeśli taki post nie pozostanie bez odpowiedzi. Nie lubię fanatyków. Nie lubię nikogo na literę"F";P
co jak co, ale delikatnym to nikt go jeszcze nie nazwał :))
Poduszkowiec pełen węgorzy! To juz wiem co mi się dzisiaj będzie śniło...
kamerun, płaczę razem z wami. czy ja se mogę dopisać na karcie jutro nieposkromionego lwa jakiegoś i oddać na niego głos?

(linka z check your head nie będzie bo to by była ingerencja w te tam obszary cośtamcośtam)
niczyje

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry