Widok

Wycieczka rowerowa wśród dworów i pałaców północnych Kaszub

Opinie do imprezy: Wycieczka rowerowa wśród dworów i pałaców północnych Kaszub, 17 sierpnia 2024 godz. 10:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Za co niby jest ta opłata? Bo nie rozumiem kompletnie za co płacić 75 zł. Trasa jest znana, tak pojechać może każdy, a te pieniądze wydać na jedzenie przy takim wysiłku.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam to samo przemyślenie

Do tego 50% opłaty manipulacyjnej w razie rezygnacji w ostatniej chwili. To ja wolę sam, swoim tempem i za darmola... Kogoś lekko pogięło
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do trójmiasto przybywają zewsząd i to dla nich oferta.

Poza tym wycieczka z przewodnikiem w grupie jest fajniejsza od samotnej za darmo (potwierdzam bo korzystałem).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Samemu najlepiej! Nikt ci nie każe jechać tempem jaki planują, stajesz gdzie chcesz,na czas nieokreślony, pijesz kawę i podziwiasz przyrodę. W tym tłumie kompletny chaos i skok na kasę! Nie polecam!

To korzystaj. Ja wolę samotne wycieczki bez spinki i miałczenia reszty uczestników , wołających o przerwę na siku, kupę i kawę! Taka wycieczka to Koszmar!

Humor

Ha ha wycieczka rowerowa na własnym rowerze i jeszcze mam bulić 70 zł!!!! Humor dnia, komuś cegła spadła na chory łeb!!

Inne tematy z forum Rozrywka

Wystawa Chcemy całego życia. Feminizmy w sztuce polskiej (6 odpowiedzi)

Państwowa Galeria Sztuki w Sopocie zaprasza na wystawę "Chcemy całego życia. Feminizmy w sztuce...

Jezioro Łabędzie (5 odpowiedzi)

Jezioro łabędzie to największy fenomen sztuki baletowej, który już od ponad stu lat niezmiennie...

Lata. 90 (3 odpowiedzi)

Trasa koncertowa jakiej jeszcze nie było. Bądź świadkiem spotkania największych gwiazd lat 90. na...

do góry