Widok
Wyjście z cienia, czyli kto przyznaje się do poparcia dla PISu.
Z pewnością spotkaliście się z tym, że przyznanie się w towarzystwie do bycia fanem PISu spotyka się co najmniej ze zdziwieniem. Sam fakt przyznania się do tej przypadłości stanowi już swoisty dowód nonkonformizmu społecznego. Pozostawiając z boku inne cechy, wykazać się trzeba heroizmem. Swoista szarża z szablą na czołgi. Polski romantyzm.
Nie chodzi o to, że jest w tym coś złego, lecz fakt unikania przez większość wielbicieli tego ruchu, przyznawania się do ich poparcia.
Dlaczego tak jest ? Tak sobie myślę że działa tutaj matka natura i atawistyczny lęk przed złem. To wrodzone w nas poczucia zła i dobra, każe im zamknąć buzię gdy na imieninach u szwagra goście licytują się co by zrobili i gdzie mają tą "dobrą zmianę".
Nie chodzi o to, że jest w tym coś złego, lecz fakt unikania przez większość wielbicieli tego ruchu, przyznawania się do ich poparcia.
Dlaczego tak jest ? Tak sobie myślę że działa tutaj matka natura i atawistyczny lęk przed złem. To wrodzone w nas poczucia zła i dobra, każe im zamknąć buzię gdy na imieninach u szwagra goście licytują się co by zrobili i gdzie mają tą "dobrą zmianę".
nie spotkałam sie z az takim wielkim zdziwieniem
nie było w czym wybierac
wołałabym Brauna,czy Kuzkiza wtedy
ale na koniec zostały nam chcac nie chca 2 dalekie od dobrego opcje
PO nie chce i nie bede chciuec popierac bo dziłała na szkode polskich interesów,skorumpowana,na czele z powiazanym z przestepcami morderca zwierzatek,bucem --Komorowskim
z dwojga złego wole fanatyków---SWOICH FANATYKÓW
niz kolesi zbrodniczej WSI, złodziei i zdrajców panstwa polskiego
pobuntujemy sie troche i zrozumieja ze nie ma ukrócania wolnosci Polakom za wszelka cene
Duda jest nieporównywalnie lepszym przedstawiecielem naszego panstwa,biorac pod uwage i wszystkich prezydentów i premierów razem
zła unia sie rozpada,dobra unia z panstwami słowianskimi kwitnie
A Kaczynski i swita fanatyków koscielnych bezdusznych notabli
wykruszy sie..jeszcze troche,,wiekowi sa
poza tym ze swoimi ciezko ale dojdzie sie do ładu,byleby islamu nie rozplenic
mimo wszystko jestem dobrej mysli
nie było w czym wybierac
wołałabym Brauna,czy Kuzkiza wtedy
ale na koniec zostały nam chcac nie chca 2 dalekie od dobrego opcje
PO nie chce i nie bede chciuec popierac bo dziłała na szkode polskich interesów,skorumpowana,na czele z powiazanym z przestepcami morderca zwierzatek,bucem --Komorowskim
z dwojga złego wole fanatyków---SWOICH FANATYKÓW
niz kolesi zbrodniczej WSI, złodziei i zdrajców panstwa polskiego
pobuntujemy sie troche i zrozumieja ze nie ma ukrócania wolnosci Polakom za wszelka cene
Duda jest nieporównywalnie lepszym przedstawiecielem naszego panstwa,biorac pod uwage i wszystkich prezydentów i premierów razem
zła unia sie rozpada,dobra unia z panstwami słowianskimi kwitnie
A Kaczynski i swita fanatyków koscielnych bezdusznych notabli
wykruszy sie..jeszcze troche,,wiekowi sa
poza tym ze swoimi ciezko ale dojdzie sie do ładu,byleby islamu nie rozplenic
mimo wszystko jestem dobrej mysli
Problemem od lat jest polityka kolesi. Polityka antyrodzinna i oraz polityka obłudy, kłamstw i nienawiści. Nie ma argumentacji. Kiedy są argumenty to zamiast przedstawić kontrargumenty ośmiesza się przeciwnika wyciągając jakieś rzeczy nie mające znaczenia dla dyskusji. Ważne jest działanie dla polaków. Nie ważna jest nazwa partii. Fakt dla układów i pieniędzy jest to istotne. Dla kowalskiego istotne są korzyści dla niego i dla państwa płynące. 500+ to strzał w dziesiątkę.