Widok

Wymiana ciuchow

Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Witam. W sklepie Garderoba na wolnosci jest organizowana wiosenna wymiana ciuchow. Wiecie jak to wyglada? Brzmi ciekawie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chętnych na pewno będzie sporo....w październiku będzie kolejna sopocka wymiana, ja sama nigdy się tam nie pokazałam bo wcześniej nie odpowiadały mi zasady, ale w końcu zasady się zmieniły i zamierzam się wybrać. Na ostatnim SWAPIE było 40 osób!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No o tym klubie myślałam, to we wrześniu coś zorganizujemy, popytam w okolicy jakie ceny....fajnie by było jakby znalazło się dużo osób,20-30, więcej do podziału jeśli chodzi o zapłacenie lokalu no i więcej do przebrania....to jesteśmy w kontakcie...
i ja dziewczyny się piszę :)
też myslałam o zorganizowaniu czegoś takiego, w Alfie na Chełmie ;)
no ja tez dopiero od września mogę działać, więc jesteśmy już dwie!
kobieta z Chełmu, ja się piszę na dziecięce ciuszki! :)
Mnie nie ma ostatni tydzień sierpnia, więc na pierwsze spotkanie - odpadam.
Cześć, od dłuższego czasu poszukuje takiej imprezy, nawet myślałam już o zorganizowaniu takiej wymianki w osiedlowym klubie. Ja byłabym chętna, tylko wracam do domu dopiero 30 sierpnia. Myślę że po wakacjach , jak już wrócimy do codziennego życia może byłoby więcej chętnych. Mam sporo ubrań po dzieciach, w bardzo dobrym stanie i trochę rzeczy do domu itp......normalnie różności...
Jak coś to pisze się na następny termin, chyba żeby wypaliła jakaś większa impreza.
Mogę się popytać o jakieś tanie miejsce na jesienne i zimowe spotkania...Szkoła, klub osiedlowy....
Jestem z Chełmu..
tak tak hopsa;)
tutututu ;)
Katies
aga
Nasrin

:):):)
ok - to mamy
Katies
aga

kolejne chętne proszę o powielanie tej minilisty w każdym komentarzu dopisując swój nick jeśli Wam odpowiada termin;)
Pasuje. :)
28.08 to niedziela - dziewczyny, pasuje Wam? Mi tak
Co do weekendu to rozumiem, że chodzi o weekend 27-28? Bo jeśli tak to ja będę mogła tylko 28...bo w przedziale 23-27 mnie nie ma niestety.
dziewczyny, musi Wam jeszcze pasować rozmiar ;) doszła mi jeszcze jedna kiecka na wymianę z TOP SECRET - takie większe 36, kupiona przez internet - dla mnie za bardzo wydekoltowana ;) jest tylko 2x przymierzona - na pogniecenia na pewno pomoże żelazko;)

image
Walka :D
Ej xD ja byłam pierwsza na czerwoną....i fioletową ;p
dobrze aga;) trzymam dla Ciebie;)
Katies - nie oddawaj nikomu czerwonej sukienki!!
Usilnie błagam :):):)
dołączam się jako trzecia :):):)
ciacho na weekend i tak zawsze robię więc to nie kłopot;) wystarczy, że Wasze rzeczy będziecie miały - po co dodatkowy balast;) przyszły weekend mam zaplanowany ale w kolejny mi pasuje jak najbardziej;) mieszkam na osiedlu Południowym na Starogardzkiej - dojazd z Głównego autobusem 175 chyba - kierunek Maćkowy;) albo autem;)
do góry