Widok

Wymiana ciuchow

Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Witam. W sklepie Garderoba na wolnosci jest organizowana wiosenna wymiana ciuchow. Wiecie jak to wyglada? Brzmi ciekawie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cholera, ja właśnie oddałam jakieś 10 toreb ubrań w różnych rozmiarach... nie mogłyście wcześniej pisać?
I try to take one day at the time, but sometimes several days attack me at once...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Katies jaki masz rozmiar tych ubrań? Poszukuję bluzek z długim rękawem, sweterków i spódniczek takich grubszych na teraz. Masz może coś w rozmiarze M? Czasami L zależy od rozmiarówki...
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
dziewczyny - w związku z brakiem odzewu dot. wymiany ciuchów, która miała się odbyć dzisiaj u mnie (jedna z forumek się odezwała ale nie pasowały nam godziny) - sprawę tej wymiany uznaję na chwilę obecną za odwołaną; zamierzam wystawić ciuszki na sprzedaż ponieważ zależy mi aby się ich po prostu pozbyć; ogłoszenia zamieszczę na stronie trójmiasta - jeśli któraś będzie zainteresowana to zapraszam;)
D.makowski331@wp.pl
proszę o prywatny e-mail to wyślę mój adres i dogaadamy się co do godziny
Tak pisze się na jutro tylko gdzie i o której?
Marta, my (tzn. ja, aga, nasrin i gosia) na chwilę obecną umawiamy się u mnie w domu - kilka wątków wyżej jest o tym mowa; poniedziałki i inne pracujące dni tygodnia u mnie odpadają - skupiam się wtedy na pracy; jeśli masz ochotę to zapraszam na jutro do mnie, daj znać, to podam Ci adres na priv - tylko będziesz już chyba ostatnia na liscie, bo więcej forumek się nie zmieści;) nadal czekam na info od agi i nasrin
Dziewczyny dajcie mi znać kiedy spotkanie smsem mam ciuchy po sobie i po dzieciach jakaś biżuteria i zabawki też by się znalazły. Najlepiej gdzieś w gdańsku. Bo jeśli chodzi o niedzielę to w gdańsku gdzieś. Np park orunski:) bo jeśli w tygodniu następnym poniedziałek np to można u mnie. Czekam na sms 518790223 lub @ d.makowski331@wp.pl
Ja jestem chętna!! Jestem z Oruni. Marta
Ale ja będę dopiero 31 sierpnia dziewczyny....mam sporo różnych rzeczy...na początku wrześnie tez może byśmy się zorganizowały?
Coś na Chełmie lub w okolicy?
Pozdrawiam
aga, nasrin, podajcie mi proszę Wasze prywatne e-maile abym mogła Wam wysłać info o naszym spotkaniu - ostatecznie decydujemy się na 27.08. (niedzielę) tak?
to mi na maila aamiamea@gmail.com :)
widziałam ten post ale ja nie mam rzeczy dla dzieci ani zabawek bo nie mam dzieci
wpadnijcie na wierzenie szaf mam do nas

więcej na http://www.fiso.org.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dla mnie aktualne - co do godziny to jeszcze się dogadamy do końca tyg; adres podam Wam na priv;)
Ja bym się pisała na tą wymianke za tydzień 27/28 jeśli to jeszcze aktualne :)

Katies
aga
Nasrin
gosia
Czesc dziewczyny
ja tez chetnie bym sie pisala na cos takiego.tez jestem z chelmu - wiec moze i z tej dzielnicy dziewczyny bysmy sie zgraly co do wymianki

ja mam cala mase ciuchow, od rozm S do L cos XL tez by sie pewnie znalazlo, rzeczy sa w super stanie

zreszta jak macie ochote to zapraszam tu --->
https://picasaweb.google.com/117482983511317914634/Ciuchy#

mozna na wlasne oczy zobaczyc :)
No właśnie teraz jest tak, że wymiana polega na zasadzie rzecz za rzecz...numerowane ciuchy i potem zgłaszasz się do właściciela i jeśli się dogadacie to wymiana.

A wcześniej po prostu wszystkie ciuchy były rozwieszane na wieszakach i kto pierwszy ten lepszy....bierzesz co Ci się podoba - i mi to nie grało, bo nie było pewności że coś się dla siebie znajdzie, a jeśli ktoś sobie wziął Twoje rzeczy, to wychodziło się z niczym...
Też się pod tym podpisuje? Jakie zasady i gdzie można znałeś informacje na ten temat?
Myślałam, że wystarczy przynieść co się ma i dobrze się bawić....
Nasrin a jakie to zasady?
do góry