Widok

Wymiana ubrankami.

Witam ; )) np w warszawie są organizowane takie spotkania gdzie mamy wymieniają się ubrankami po swoich dzieciach. Myśle że w trójmieście tez mozna byłobt cos takiego zorganizować . Co wy na to ? Są może jakieś chętne ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
noo ja mam 3 pokojowe mieszkanie . wiec troszke większe ; )) To może zorganizujmy cos takiego ?
ja chetnie bym zaprosila ale mam tylko kawalerke choc mieszkam w Gdansku :) a moglybysmy sie powymieniac posprzedawac ciuchy ubrania kosmetyki itp a dodatkowo kawusia i pyszne co nieco ktore by kazda z nas przyniosla ;) toooo bylby dobry pomuysl :)
jestem za ogladalam dzisiaj dzien dobty tvn i bardzo mi sie to spodobalo
noo dokładnie . Mogłabym nawet udostepnić swoje mieszkanie ... Tylko ze ja jestem z Redy więc panią z gdańska byłoby troszke daleko dojechac .
zorganizowano cos podobnego w Edwardzie w oliwie ale tylko ze sprzedarza , osobiscie uwazam ze o wiele lepsze bylo by takie spotkanie w domku u ktorejs z nas bardziej naturalnie kameralnie i na luzie ;)
chodzi mi o taką samą wymianę jak np byłą dzisiaj w warszawie . Czyli w jakimś wiekszym pomieszczeniu spotykają się mamusie które mają ubranka z których dziecko juz wyrosło. Hmm w sumie to tego nie przemyślałam ... i teraz nie wiem jak to wszystko sie odbywa w innych miastach . Ale jest tez tak ze nie muszą to byc tylko ubranka dzieci mogą być tez dorosłych i zabawki . więc np mozna zamienić sie na zabawki lub odkupic od kogoś .
A jak to się odbywa?
Bo jeśli ja mam do oddania rozm 68 i potrzebuję np rozm 74, a Ty masz ten rozmiar, ale potrzebujesz np 86, to jak mamy się wymienić?