Widok
Wymrażanie nadżerki
Gdzie w Gdańsku dobrze wymrażają nadżerkę? Czy ktoś miała taki zabieg i był zadowolony?
Ile kosztuje ten zabieg?
Proszę podajcie jakieś namiary na przychodnię lub nazwisko lekarza.
Ile po takim zabiegu "dochodzi się do siebie"? Pytam bo muszę iść na wymrażanie a 4 sierpnia idę na wesele i nie chciałabym już odczuwać jakiegoś dyskomfortu związanego z tym zabiegiem.
Ile kosztuje ten zabieg?
Proszę podajcie jakieś namiary na przychodnię lub nazwisko lekarza.
Ile po takim zabiegu "dochodzi się do siebie"? Pytam bo muszę iść na wymrażanie a 4 sierpnia idę na wesele i nie chciałabym już odczuwać jakiegoś dyskomfortu związanego z tym zabiegiem.
Wymrażałam miesiąc temu prywatnie, w gabinecie dr Piotra Mielcarka, zapłaciłam 250 zł. Zabieg praktycznie nie bolał, trwał kilka minut, przez dwa dni czułam lekki ból w podbrzuszu, a przez pierwsze 2 tygodnie miałam obfite upławy- takie dziwne wrażenie jakby woda z Ciebie wypływała. Za miesiąc idę do kontroli.
Dzięki za opinie i namiary.
Ja planuję jeszcze jedno dziecko ale za kilka lat. Wiem że są różne opinie na temat wymrażania przed ciążą ale ja już podjęłam decyzję o jej usunięciu, bo boję się że coś się z tego może zrobić. Moja szwagierka też miała wymrażaną kilka lat temu a teraz jest w ciąży w lada dzień rodzi.
Czytałam że wypalanie jest dużo bardziej ryzykowne jeżeli chce się mieć jeszcze dzieci, a w sumie mój poprzedni gin kazał mi wypalić pomimo że mówiłam że na pewno dzieci jeszcze planuję, a ten do którego teraz poszłam zalecił własnie wymrożenie.
A jeszcze jedno pytanie: długo czekałyście na ten zabieg?
Ja planuję jeszcze jedno dziecko ale za kilka lat. Wiem że są różne opinie na temat wymrażania przed ciążą ale ja już podjęłam decyzję o jej usunięciu, bo boję się że coś się z tego może zrobić. Moja szwagierka też miała wymrażaną kilka lat temu a teraz jest w ciąży w lada dzień rodzi.
Czytałam że wypalanie jest dużo bardziej ryzykowne jeżeli chce się mieć jeszcze dzieci, a w sumie mój poprzedni gin kazał mi wypalić pomimo że mówiłam że na pewno dzieci jeszcze planuję, a ten do którego teraz poszłam zalecił własnie wymrożenie.
A jeszcze jedno pytanie: długo czekałyście na ten zabieg?