Widok

Wynajem pokoju - uwaga na oszusta!

Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
W Trójmieście działa oszust p. S. Przemysław Jan, wiek 27 lat, podnajmujący pokoje od osób. Opowiada, że pracuje w Straży Granicznej, Policji lub Biurze Ochrony Rządu (mogą być podobne wersje). Pokazuje pistolet gazowy, aby uprawdopodobnić swoją wersję. Nie płaci z góry mówiąc, że w krótkim czasie dostanie pensję. Po pewnym czasie znika nie płacąc za pokój.

wypowiedź zmoderowana (admin137, 2014-11-21 23:46:15)

popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
Policja ma gdzieś i co z tego. No to trzeba ich zmusić do pracy. Po pierwsze nie myl pojęć - to są przestępstwa z art. 286 kodeksu karnego, a nie wykroczeniami.

Złożyliście zawiadomienia?

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak wiesz to powiedz w jaki sposob mam zmusic do wsadzenia go do wiezienia czekam jauz miesiac no informacje wszystko co dotyczy pprzemyslawa s jest zglaszane powidzialam dopuki ten frajer bedzie na wolnosci nie zazna spokoju zrobie wszystko zeby skur..............zgnil w wiezieniu
PRzestań wierzyć w cuda. Nie ma miejsc w więzieniach. Bardziej powinien sąd w razie skazania orzec ograniczenie wolności - sprzątanie ulic w Saniporze itd.

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

http://nasygnale.pl/kat,1025341,title,Uwazaj-Amant-udaje-ze-ma-bialaczke-by-wyludzac-kase,wid,13672369,wiadomosc.html#opinieLista

tu jest cały artykuł o Przemysławie S. BERCIA PODAJ SWOJEGO EMAILA
Pozdrawiam
podaj swój numer gg 10293122
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam juz dosyc rozmow o tym debilu niech mu nowy rok w prezencie da to co najgorsze jeszcze i na niego przyjdzie koniec
a ty ponury nic nie wiesz to sie nie wymandrzaj ze tak znasz prawo
SIę nie wymądrzam, a takie sprawy pozostawiam sędziom a nie sprawiedliwości ludowej.

Z tego co wiem to oszukał swoją /byłą/ żonę przez prawie rok opowiadał bajki całej rodzinie, oszukiwał. Ma wyroki na karku i prawo nic nie może mu poradzić dziwne. Może to jakiś kapuś służb specjalnych. Które o niego dbają.
popieram jakis nie tykalny
a wiecie gdzie on teraz urzęduje? czy dalej siedzi? ma ktoś jakieś informacje na jego temat?
cze:) też chciałabym namierzyć tego gnojka a dlaczego to już na priv smerfetka2092@wp.pl jeśli ktokolwiek wie coś na jego team piszcie ...
p.s. chcę napisać o nim i o jego wszystkich akcjach książkę jest ktoś chętny pomóc?
dziewczyno na takiego palanta to szkoda kartek i dlugopisu on i tak wszysto i wszystkich ma w duszy tylko z nas sie smieje
i tak napisze dla własnej satysfakcji ... pozdrawiam
zle mnie zrozumnialas jak chcesz to ci pomoge ale skad pewnosc ze ty to ty
jeszcze rAz pisze on ma jakies plesy gdzies bo ktory normalny czlowiek ktory ma wykroczenia od 2009r nie ma zadnej kary tylko dozor policyjny i robi co chce dalej nie wiem ale prawo u nas cos jest takie glupkowate
czy ktoś wie gdzie ten frajer teraz urzęduje?
tez chce wiedziec policja niestetey nie wie trzeba samemu palcem wskazac
prawdo podobnie wroclaw
a skąd takie przypuszczenia że Wrocław? macie jakieś dowody na to?
tak mamy
do góry