Widok

Wynajem pokoju - uwaga na oszusta!

Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
W Trójmieście działa oszust p. S. Przemysław Jan, wiek 27 lat, podnajmujący pokoje od osób. Opowiada, że pracuje w Straży Granicznej, Policji lub Biurze Ochrony Rządu (mogą być podobne wersje). Pokazuje pistolet gazowy, aby uprawdopodobnić swoją wersję. Nie płaci z góry mówiąc, że w krótkim czasie dostanie pensję. Po pewnym czasie znika nie płacąc za pokój.

wypowiedź zmoderowana (admin137, 2014-11-21 23:46:15)

popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
gucia1983@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej berka :-)
mnie też oszukal na ponad 4 tysiące, mam nadzieje że zgnije w więzieniu zgłaszałaś sprawe na policję? napisz mi w jaki sposób Cię oszukał. Żeby wyłudzić ode mnie pieniądze między innymi uśmiercił swojego ojca
Podaj mi swojego emaila
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
niedlugo na pewno znajdzie taka cele ze z niej nie bedzie wyjscia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
mniw tez oszukal ale tego pupka nic nie obch odzi jak strasznie krzywdzi ludzi
czas najwyzszy zeby zgnil w tym wiezieni
A gdzie podziwa się "amant " czyźby ptaszek dostał swoją celę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Areszt tymczasowy stosuje sąd jako najsurowszy środek zapobiegawczy. Maksymalny czas jednorazowo - 3 miesiące, z możliwością przedłużenia jak są powody (grożąca kara, obawa ukrywania się, matactwo, możliwość ponownego wejścia na drogę przestępstwa itp.) do czasu rozprawy.

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

rodzice nie mogą odpowiadać za długi syna. Mnie też oszukał na 4 tysiące!!!! Teraz jestem bardziej ostrożna. Ciekawe ile posiedzi w Areszcie?
a skad wiesz ze nie wiemy? ale co tu duzo tlumaczyc? oszust to oszust. nigdy nie zrozumiem osoby ktora stanie w jego obronie, poza matka oczywiscie bo to zrozumiale. niektorzy wiedzieli co to za jeden ale zeby ostrzec, szepnac choc slowko o nim to nie, bo po co. niech kazdy sam na wlasnej skorze przekona sie jak to jest zostac oszukanym
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na wiosnę 2011 roku zgłaszałem sprawę na Policji w Kościerzynie. Policjant dyżurny poradził mi, aby sprawy oficjalnie nie wnosić ze względu na 'niską szkodliwość społeczną czynu'. Natomiast poinformował mnie, że pan Przemysław Spierewka siedzi zamknięty w Areszcie śledczym w Gdańsku od połowy stycznia za kradzież. Byłem także u jego matki w Lipuszu. Kobieta twierdzi, że nie ma żadnego kontaktu z synem oraz że spłaca za niego kredyt, który wziął na mieszkanie, w którym obecnie mieszka jego żona z jego synkiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
moze lepiej bedzie jak skonczycie ten temat
nic nie wiecie i nic madrego nie piszecie
skad wiecie co i jak, z czym po co na co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
straszne
oklamywal wszystkich, bez wyjatku. zone rodzicow a caly jego domniemany zyciorys to jedna wielka bujda i fikcja
A co do postu autora i informacji na temat jego pracy to z tego co ja się orientuję parę lat temu jego żona powiedziała mi,że pracuje w policji ile w tym prawdy nie wiem...
Jestem w szoku! Kiedyś miałam wątpliwą przyjemność go poznać.....w tym wszystkim współczuję tylko jego synkowi :(
A skąd. Zapewne nikt nie zdecydował się zgłosić jako pokrzywdzony policji.

Gadanie i nic więcej.

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
siedzi? oby
A ty to co? Masz takie same prawa jak my i co, spychologia? Zrób coś!

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
niech zgnije w wiezieniu. zrobcie cos
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Joanna czesc co u ciebie?u mnie beznadziejnie teraz zbieram na tabletki na zabieg mijmy nadzieje ze juz ostatni przynajmniej tak lekarze mowia jak mozesz pomoc to podaje ci numer konta w mbanku 53114020040000390264369170 Przemysław liczy sie kazda zlotowka nawet syboliczn 1zl.kazdemu co wpaci jestem serdecznie wdzieczny do naprawde nie mam skad juz brac na lekkarstwa wiem ze to glupie prosic kogos o pieniadze ale wole spytac sie niz isc krasc kto bedzie chcial to pomoze nawet glupie 10zl przesle a mi to naprawde sie przyda pozdr.przemek i z gory dziekuje- to jest jeden z wiadomości, które Przemysław S. pisał do mnie
do góry